|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 414, 415, 416 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
nimfka napisał: | Ja też idę w rozpuszczonych włosach i tylko błagam żeby nie było deszczu bo będę wyglądać jak zmokła kura, jak do tego mi jeszcze tusz do rzęs spłynie to już w ogóle Chyba dla bezpieczeństwa pomaluję się w szkole |
Kochana a słyszałaś o czymś takim jak parasol :>?
Cytat: | Niech teraz ciebie podręczą spoilerami, a nie tylko mnie |
A niech sobie dręczą, prawdę mówiąc, jest mi to teraz obojętne ;)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 17:44, 31 Sie 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Naprawdę doceniam dobrodziejstwo krótkich włosów. Zero problemów z wyborem fryzury ;)
|
|
Wto 17:45, 31 Sie 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Naprawdę doceniam dobrodziejstwo krótkich włosów. Zero problemów z wyborem fryzury |
heh ja też nie mam problemów, pomimo braku krótkich włosów ;)
O, wczoraj włączyłam wieczorem MTV Rocks, patrzę, a tu Green Day vs. Linkin Park. Zadowolona, oglądam, a tu po trzech piosenkach koniec :evil:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Wto 17:48, 31 Sie 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Green Day vs. Linkin Park. |
A jakie piosenki GD puścili?
Nie mam MTV rocks, niestety... A tam podobno często można trafić na Green Day'a. Na polskie MTV nie ma co liczyć.
Nabyłam kolejny singiel i raczę się drugą wersją Good Riddance :buja w oblokach:
|
|
Wto 17:53, 31 Sie 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Nie mam MTV rocks, niestety... A tam podobno często można trafić na Green Day'a. Na polskie MTV nie ma co liczyć. |
W polskim dokładnie dwa razy słyszałam muzykę :?, a na MTV Rocks rzeczywiście, często są jakieś piosenki GD.
Puścili Wake Me Up When September Ends i Holiday, było ich więcej, bo program trwał godzinę, tylko że ja weszłam na sam koniec :roll:
EDIT:
Do napisania później albo jutro :papapa:
|
|
Wysłany:
Wto 17:57, 31 Sie 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dopiero teraz zobaczyłam i usłyszałam wystąpienie pani Henryki. Niesamowita kobieta |
Ba! Jest świetna! Zrobiła coś w stylu Palikota: wypowiedziała na głos myśli innych. I bardzo dobrze! Nie dała się odsunąć od mikrofonu, nie dała się zagłuszyć... Nawet panowie we wczorajszym Szkiełku byli pod wrażeniem.
Cytat: | Puścili Wake Me Up When September Ends i Holiday |
W sumie jedne z najpopularniejszych piosenek. Ale teledysk do Holiday wielbię całym sercem. Genialny jest. Zwłaszcza Tre przebrany za kobietę i Billie w okularach i sweterku :mrgreen:
|
|
Wto 18:01, 31 Sie 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, i jeszcze Longview ;)
Nie wiem, w jaki sposób widząc w sumie 3 piosenki, widziałam 3 GD i jedną Linkin Park :shock:
No cóż, czyżbym nie potrafiła nawet do 3 liczyć :P
Ok, idę, papa :*
Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Wto 18:05, 31 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Wto 18:05, 31 Sie 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Ba! Jest świetna! Zrobiła coś w stylu Palikota: wypowiedziała na głos myśli innych. I bardzo dobrze! Nie dała się odsunąć od mikrofonu, nie dała się zagłuszyć... Nawet panowie we wczorajszym Szkiełku byli pod wrażeniem. |
Naprawdę, też byłam pod wielkiem wrażeniem, tylko też mi się przykro zrobiło, bo ją nieładnie potraktowali.
To prawda, że Tuska wygwizdali? Mój Boże, trochę kultury... Jej też nie dali przemawiać, ciągle ktoś tam z boku wrzeszczał. A ta babka, co siedziała obok p.Kaczyńskiego cały czas się tak nieco bezczelnie uśmiechała, że normalnie miałam ochotę walnąć ją w nos (przez laptopa ^^).
Jestem ciekawa, czy gdyby odwrócić partie, czyt: wrzucić kogoś z PiSu w tłum PO, to też by się tak zachowywali.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 18:05, 31 Sie 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Naprawdę, też byłam pod wielkiem wrażeniem, tylko też mi się przykro zrobiło, bo ją nieładnie potraktowali. |
Żadnej innej reakcji nie można się było spodziewać, niestety :roll: Ale wcale się nie przejęła i zeszła z godnością z mównicy.
A Kaczyński zrobił z niej, za przeproszeniem, głupka, mówiąc na każdym kroku, że go nie zrozumiała i jest to ,,nieporozumienie"
Cytat: | To prawda, że Tuska wygwizdali? |
Owszem. A pan prezes dostał owację na stojąco. I tylko dwie osoby nie wstały (z tego co widziałam): Tusk i Komorowski ;)
Cytat: | Sal, i jeszcze Longview |
To już jest legendarna piosenka...
|
|
Wto 18:09, 31 Sie 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Esz, dużo psioczenia słyszałam na Komo-komo, a jednak go lubię jakoś tak, sama nie wiem za co. Może za mało o nim wiem. ^^
I wychodzi na to, że rację miał Norwid, twierdząc, że jesteśmy wspaniałym narodem, ale beznadziejnym społeczeństwem.
Zawsze jak myślę o polityce, to mi się robi przykro, dlatego porzucam ten temat i wracam do Zagubionych. Parę minut tego serialu i od razu robi mi się cieplej. :mrgreen:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 18:12, 31 Sie 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Ba! Jest świetna! |
znacie jej życiorys?
15-cioro adoptowanych dzieci ...
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Wto 18:14, 31 Sie 2010 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam Was. :D :D Dzisiaj w nocy wróciłam z Krakowa. :mrgreen: Ehh.jutro pierwszy raz do liceum :|
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Wto 18:18, 31 Sie 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 414, 415, 416 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 415 z 636 |
|