Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 414, 415, 416 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nem nie gadaj głupot twój fik był genialny :P
Ja też idę w rozpuszczonych włosach i tylko błagam żeby nie było deszczu bo będę wyglądać jak zmokła kura, jak do tego mi jeszcze tusz do rzęs spłynie to już w ogóle :roll: Chyba dla bezpieczeństwa pomaluję się w szkole :P
Sevir nie idź grać, posiedź z nami :D Niech teraz ciebie podręczą spoilerami, a nie tylko mnie :evil:

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Wto 17:42, 31 Sie 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

nimfka napisał:
Ja też idę w rozpuszczonych włosach i tylko błagam żeby nie było deszczu bo będę wyglądać jak zmokła kura, jak do tego mi jeszcze tusz do rzęs spłynie to już w ogóle Chyba dla bezpieczeństwa pomaluję się w szkole

Kochana a słyszałaś o czymś takim jak parasol :>?

Cytat:
Niech teraz ciebie podręczą spoilerami, a nie tylko mnie

A niech sobie dręczą, prawdę mówiąc, jest mi to teraz obojętne ;)

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Wto 17:44, 31 Sie 2010
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Ha! Sam Carr najbardziej pasuje do Hurleya, ja nie wiem, co ona robi w Housie ;)

Jeszcze jestem głodna, idę po kanapki. Mam nadzieję, że nie doprawię ryby w bucie białym serem.
I też mogłabym się zastanowić, w co się ubrać jutro.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 17:44, 31 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Naprawdę doceniam dobrodziejstwo krótkich włosów. Zero problemów z wyborem fryzury ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Wto 17:45, 31 Sie 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Naprawdę doceniam dobrodziejstwo krótkich włosów. Zero problemów z wyborem fryzury

heh ja też nie mam problemów, pomimo braku krótkich włosów ;)

O, wczoraj włączyłam wieczorem MTV Rocks, patrzę, a tu Green Day vs. Linkin Park. Zadowolona, oglądam, a tu po trzech piosenkach koniec :evil:

PostWysłany: Wto 17:48, 31 Sie 2010
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Green Day vs. Linkin Park.

A jakie piosenki GD puścili?
Nie mam MTV rocks, niestety... A tam podobno często można trafić na Green Day'a. Na polskie MTV nie ma co liczyć.

Nabyłam kolejny singiel i raczę się drugą wersją Good Riddance :buja w oblokach:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Wto 17:53, 31 Sie 2010
Salamandra

Powrót do góry

O mój boru, dlaczego ja żyję z daleka od telewizji? Dopiero teraz zobaczyłam i usłyszałam wystąpienie pani Henryki. Niesamowita kobieta. :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 17:57, 31 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Nie mam MTV rocks, niestety... A tam podobno często można trafić na Green Day'a. Na polskie MTV nie ma co liczyć.

W polskim dokładnie dwa razy słyszałam muzykę :?, a na MTV Rocks rzeczywiście, często są jakieś piosenki GD.
Puścili Wake Me Up When September Ends i Holiday, było ich więcej, bo program trwał godzinę, tylko że ja weszłam na sam koniec :roll:

EDIT:
Do napisania później albo jutro :papapa:

PostWysłany: Wto 17:57, 31 Sie 2010
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Dopiero teraz zobaczyłam i usłyszałam wystąpienie pani Henryki. Niesamowita kobieta

Ba! Jest świetna! Zrobiła coś w stylu Palikota: wypowiedziała na głos myśli innych. I bardzo dobrze! Nie dała się odsunąć od mikrofonu, nie dała się zagłuszyć... Nawet panowie we wczorajszym Szkiełku byli pod wrażeniem.

Cytat:
Puścili Wake Me Up When September Ends i Holiday

W sumie jedne z najpopularniejszych piosenek. Ale teledysk do Holiday wielbię całym sercem. Genialny jest. Zwłaszcza Tre przebrany za kobietę i Billie w okularach i sweterku :mrgreen:

PostWysłany: Wto 18:01, 31 Sie 2010
Salamandra

Powrót do góry

Sal, i jeszcze Longview ;)
Nie wiem, w jaki sposób widząc w sumie 3 piosenki, widziałam 3 GD i jedną Linkin Park :shock:
No cóż, czyżbym nie potrafiła nawet do 3 liczyć :P

Ok, idę, papa :*

Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Wto 18:05, 31 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Wto 18:05, 31 Sie 2010
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Ba! Jest świetna! Zrobiła coś w stylu Palikota: wypowiedziała na głos myśli innych. I bardzo dobrze! Nie dała się odsunąć od mikrofonu, nie dała się zagłuszyć... Nawet panowie we wczorajszym Szkiełku byli pod wrażeniem.

Naprawdę, też byłam pod wielkiem wrażeniem, tylko też mi się przykro zrobiło, bo ją nieładnie potraktowali.
To prawda, że Tuska wygwizdali? Mój Boże, trochę kultury... Jej też nie dali przemawiać, ciągle ktoś tam z boku wrzeszczał. A ta babka, co siedziała obok p.Kaczyńskiego cały czas się tak nieco bezczelnie uśmiechała, że normalnie miałam ochotę walnąć ją w nos (przez laptopa ^^).
Jestem ciekawa, czy gdyby odwrócić partie, czyt: wrzucić kogoś z PiSu w tłum PO, to też by się tak zachowywali.

PostWysłany: Wto 18:05, 31 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Naprawdę, też byłam pod wielkiem wrażeniem, tylko też mi się przykro zrobiło, bo ją nieładnie potraktowali.

Żadnej innej reakcji nie można się było spodziewać, niestety :roll: Ale wcale się nie przejęła i zeszła z godnością z mównicy.
A Kaczyński zrobił z niej, za przeproszeniem, głupka, mówiąc na każdym kroku, że go nie zrozumiała i jest to ,,nieporozumienie"

Cytat:
To prawda, że Tuska wygwizdali?

Owszem. A pan prezes dostał owację na stojąco. I tylko dwie osoby nie wstały (z tego co widziałam): Tusk i Komorowski ;)

Cytat:
Sal, i jeszcze Longview

To już jest legendarna piosenka...

PostWysłany: Wto 18:09, 31 Sie 2010
Salamandra

Powrót do góry

Esz, dużo psioczenia słyszałam na Komo-komo, a jednak go lubię jakoś tak, sama nie wiem za co. Może za mało o nim wiem. ^^
I wychodzi na to, że rację miał Norwid, twierdząc, że jesteśmy wspaniałym narodem, ale beznadziejnym społeczeństwem.

Zawsze jak myślę o polityce, to mi się robi przykro, dlatego porzucam ten temat i wracam do Zagubionych. Parę minut tego serialu i od razu robi mi się cieplej. :mrgreen:

PostWysłany: Wto 18:12, 31 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Ba! Jest świetna!

znacie jej życiorys?
15-cioro adoptowanych dzieci ...

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Wto 18:14, 31 Sie 2010
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Witam Was. :D :D Dzisiaj w nocy wróciłam z Krakowa. :mrgreen: Ehh.jutro pierwszy raz do liceum :|

PostWysłany: Wto 18:18, 31 Sie 2010
kretowa
Gastrolog
Gastrolog

Pochwał: 3

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 414, 415, 416 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 415 z 636

Skocz do: