Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 18:26, 31 Sie 2010
znacie jej życiorys?
15-cioro adoptowanych dzieci ...
O kurczę... Przyznaję się bez bicia, że nie wiedziałam. Silna kobieta.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 18:38, 31 Sie 2010
Mi też absolutnie zaimponowała. Powiedziała to, czego bal się każdy polityk
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Wto 18:41, 31 Sie 2010
Witajcie. Dzisiaj zebranie "przed-gimnazjalne". Okazało się, że w 18-osobowej klasie jestem największa z dziewczyn. Dwie niższe ode mnie o co najmniej głowę, jedna równa mi i dwie wyższe - u każdej sama skóra i kości. Czuję się jak - nie przymierzając - King Kong.
Opowiadałam już wam o "hardkorowym" wyczynie wakacji, polegającym na pójściu w bluzce z Gorillaz do kościoła? Dziś zrobiłam coś, co potrafię chyba tylko ja - podpadłam dyrektorce przed rozpoczęciem roku szkolnego. Czymże to? Bieganiem po korytarzu.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 19:15, 31 Sie 2010
agawa5, uwielbiam oryginał tej piosenki i uwielbiam fragment o wyglądaniu nago jak Hagrid ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.