|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 485, 486, 487 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Arroch napisał: | to, że on kandyduje to była przesada, na początku zaraz po katastrofie, myślałam, że on jest normalny i nie ma aż takiego parcia na fotel , takie to aż niesmaczne było. |
Też tak uważałam. Robi karierę na katastrofie. Rozwaliło mnie rozdawanie obrazków z wizerunkiem Kaczyńskich... Jak to zobaczyłam, to naprawdę krew mnie zalała.
|
|
Czw 20:51, 01 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch Ja uwielbiam Jarka za tę jego szczerość i otwartość. Kiedy był premierem powiedział, że do UK pojechali sami nieudacznicy. Teraz nagle jedzie do "nieudaczników" pozyskiwać ich głosy. No nie ma co, honor gościu ma.
Sondaże, co by nie mówić, są robione pod kogoś, zależnie czego i kogo dotyczą. Ktoś płaci, ktoś wymaga. Sam wybór respondentów i terenu badań pozostawia wiele do życzenia. Zróbmy badania na południu Polski, gdzie Kaczyński będzie miał spore poparcie, a zróbmy badania w moim mieście, gdzie tylko mohery głosują na Kaczyńskiego, bo Olsztyn jest miastem lewicowym od zawsze, a PiS nie ma w nim racji bytu.
|
|
Wysłany:
Czw 20:52, 01 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Już koleżanka mówi na mnie Bąk już mam dość :mrgreen: :mrgreen: Możecie mówić Pszczółka :mrgreen:
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Czw 20:53, 01 Lip 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak sobie kiedyś myślałam, że Kaczyński musi być naprawdę samotny. Nie ma nikogo, tylko kota. Wcześniej przynajmniej miał brata, z którym mógł porozmawiać i go odwiedzić, a teraz? Chora matka (ona ostatecznie dowiedziała się o śmierci syna?) i siostrzenica ze swoją rodziną. Gdyby nie kandydował, siedziałby w domu i zapewne się dołował. A tak przynajmniej ma jakieś zajęcie.
|
|
Czw 20:54, 01 Lip 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | ona ostatecznie dowiedziała się o śmierci syna |
dowiedziała sie
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Czw 20:55, 01 Lip 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | ona ostatecznie dowiedziała się o śmierci syna? |
Tak, powiedzieli jej jakoś zaraz po czy zaraz przed pogrzebem, nie pamiętam.
Wybory dla zabicia czasu? Marna motywacja :?
|
|
Wysłany:
Czw 20:56, 01 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ja uwielbiam Jarka za tę jego szczerość i otwartość. Kiedy był premierem powiedział, że do UK pojechali sami nieudacznicy. Teraz nagle jedzie do "nieudaczników" pozyskiwać ich głosy. |
A co do Jarka to ja bym na niego nie głosowała choć podoba mi się jak podchodzi (oficjalnie) do tej tragedii smoleńskiej jakby bez emocji, oglądałam debatę a on jak mówił o bracie to nie zauważyłam (a jestem spostrzegawcza) że nie drgnął ani nic na ten temat
|
|
Wysłany:
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Chora matka (ona ostatecznie dowiedziała się o śmierci syna?) |
Dowiedziała się i jej stan się pogorszył i już nie ma szans na wypis - tak jakiś czas temu czytałam.
|
|
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie, pyszczki ;) Grałam z bratem w tenisa i oczywiście uważa, że jest niepokonany ... pfff :?
Co porabiacie?
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Czw 20:57, 01 Lip 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Jednak Jarek ma fanów którzy dają nam czapki, plakaty oraz pamiątki o nich |
No, i to się nazywa niemieszanie wyborów z katastrofą i niegranie na emocjach. Kocham to. I to raczej nie fani, to partia.
|
|
Wysłany:
Czw 20:57, 01 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oki ostatecznie zgadzam się na Szerszenia - to brzmi jakbym była jakąś straszną zÓłośnicą :mrgreen: :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 20:58, 01 Lip 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Tak, powiedzieli jej jakoś zaraz po czy zaraz przed pogrzebem, nie pamiętam. |
No ok, czyli przeoczyłam.
alhambra napisał: | Wybory dla zabicia czasu? Marna motywacja :? |
Wiesz... Myślę, że nie tyle dla zabicia czasu, co pustki. Na pewno przeżywa katastrofę, a tak, zajęty kampanią, nie ma tyle czasu na ponure myśli.
|
|
Czw 20:58, 01 Lip 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 485, 486, 487 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 486 z 669 |
|