_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 7:00, 10 Mar 2009
hejka kochani :*
..............że niby Hałs był od 1 :evil: to ja mogłam oglądać bo do tej godziny siedziałam i dopiero po pierwszej poszłam spać, a bym wiedziała że leci to bym 0,5h później poszła :evil: :evil:
Wto 8:59, 10 Mar 2009
Heloł :)
Widzę, że Lara i Raptor poszły głodne spać - nie dziwota, ze rankiem główka bolała :>
No a co to za porządki, że House nie obejrzany?? Podłość ludzka nie zna granic - mogli dać Wam znać, przecież widzieli, że czekacie, prawda? :twisted: Niektórzy rzucają tu swoimi nr GG czy nawet nr telefonów, to co za problem było zadzwonić, hę? Halo, halo, tu Greg - dzis lecę ciut wcześniej... To takie trudne? :>
Rano zaspałam - matko, ja naprawdę nigdy się nie spóźniam, a w ostatnim półroczu to już chyba drugi raz! Za oknem słoneczko, milusio, nawet zastanawiałam się, zzy nie zlekceważyć miejskiej komunikacji i nie wsiąść na rower, ale byłam jeszcze dość mocno zaspana, więc dojechałam do pracy autobusem. No i całe szczęście - jak zaczęło padać!! Paskudnie się zrobiło - mokro, wietrznie i ponuro :shock:
No nic Robaczki - do wieczorka. Miłego dnia :)
Wto 9:40, 10 Mar 2009