|
 |
Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1211, 1212, 1213 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ewel, z twojego serduszka wnioskuje, że pijesz kawę plujke, bo z rozpuszczalnej takie rzeczy nie wychodzą.
na razie się żegnam idę robic obiad
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sob 15:29, 21 Lut 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
fusową piłam dzisiaj :D ale lubię bardziej rozpuszczalną ;)
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Sob 15:30, 21 Lut 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wredny smarkacz marki Michał stwierdził, że moja golonka nie jest golonką, bo nie jest po bawarsku!! Czy on dlatego wyuczył się na kucharza, żeby mnie wnerwiać w mojej własnej kuchni?? :evil: Drugi - znaczyć się Maciek - w ogóle nie uznaje golonek i skonsumował jakiś kupny badziew pod tytułem "kopytka" - suche toto okrutnie i nie mam pojęcia, jak można to w ogóle strawić.
A co mi tam - ja nadal na rosołku, na dodatek pyyyysznym :)
Ale sernika to bym sobie zjadła, oj tak... :?
Ewel - zawsze mówiłam, że na zimę powinnam odlatywać do ciepłych krajów, ale kto wie czy nie zacznie mnie kusić zimowe polskie morze? Zazdroszczę lodowej wyprawy :>
Musze zmobilizować moje dzicka, a właściwie to Michała (bo duży i na dodatek kierowca), żeby pojechac do Castoramy i kupić jakąkolwiek najtańszą szafkę pod zlewozmywak - moja ponad dwudziestoletnia odmówiła posłuszeństwa i lekko się obaliła: przekrzywiła się na lewo i lada moment zaliczy glebę. Razem ze zlewem - jak sądzę. Michał - niestety - jest mistrzem asertywności i moje potrzeby niekoniecznie muszą pokrywać się z jego potrzebami. No nic, zobaczymy :>
|
|
Sob 15:52, 21 Lut 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kumpela dzwoniła... kolejny konik do uratowania jest :( wstępnie się umówiłyśmy, że za tydzień pojedziemy obejrzeć... coś wykombinujemy, mam nadzieję, że będzie dobrze i znajdzie nowy domek :spoko:
w ogóle Bazyl się nazywa :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 16:01, 21 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hehe Liz. nie zazdroszczę - ani szafki ani wybrednych dzieciątek (póki małe toto i skazane jest na łaskę i niełaskę rodzica, to jest ok :D) ani przymusowej diety ;P
morze polskie zimą, latem, wiosną i jesienią jest piękne - dlatego też tutaj akurat studiuję i tu zamieszkałam ;)
|
|
Wysłany:
Sob 16:02, 21 Lut 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dżisss juz po korkach... nie jestem zadowolona z mojej korepetytorki...
no dobra zobacze jeszcze jaka bedzie na nastepnych zjaeciach ,ale jak dalej tak będzie to chyba poszukam kogoś innego :]
Ewel, fajne fotki :)
Arroch napisał: | Kumpela dzwoniła... kolejny konik do uratowania jest wstępnie się umówiłyśmy, że za tydzień pojedziemy obejrzeć... coś wykombinujemy, mam nadzieję, że będzie dobrze i znajdzie nowy domek
w ogóle Bazyl się nazywa |
oooo jak fajnie ;) a aktulanie w jakim jest stanie?
|
|
Wysłany:
Sob 16:28, 21 Lut 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | Kumpela dzwoniła... kolejny konik do uratowania jest :( wstępnie się umówiłyśmy, że za tydzień pojedziemy obejrzeć... coś wykombinujemy, mam nadzieję, że będzie dobrze i znajdzie nowy domek :spoko:
w ogóle Bazyl się nazywa :mrgreen: |
Ode mnie kiedys poszedł w świat pies Bazyl - ale nie trafil dobrze: niby krzywdy nie chciel zrobić, nie mniej wypaczyli mu psychikę dość mocno. W efekcie szukaliśmy dla nego domu dość rozpaczliwie, bo groziło mu uśpienie i zdąrzyliśmy. Bazyl - może nie jest najlepszy psychicznie, bo jednak półtora roku w domu, w którym nie mogli sie dogadać, zostawia slad - jest w dobrych rękach, bierze udział w wystawach z powodzeniem. Mam nadzieję, że i koń Bazyl dobrze trafi :spoko:
Ewel napisał: | hehe Liz. nie zazdroszczę - ani szafki ani wybrednych dzieciątek (póki małe toto i skazane jest na łaskę i niełaskę rodzica, to jest ok :D) ani przymusowej diety ;P
morze polskie zimą, latem, wiosną i jesienią jest piękne - dlatego też tutaj akurat studiuję i tu zamieszkałam ;) |
Stara prawda - małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot :>
Zawsze wolałam jechać w gory, swego czasu schodziłam całe Karkonosze, a morze owszem - ale najlepiej po sezonie. Tłumy, jakie grasują latem przerażają mnie i absolutnie nie nastrajają wypoczynkowo. Kiedyś, dawno, dawno temu, jeżdziłam regularnie do Pustkowa: sklep, sołtys, parę domów, pole namiotowe i chyba ze dwa ośrodki. Bosko było. Ale teraz? Knajpa na knajpie, wrzaski do bladego świtu, ludź na ludziu ludzia ludziem pogania... Nie to nie dla mnie. Zdecydowanie wolę posezonowe spacery po plaży. Z psami :)
|
|
Sob 16:28, 21 Lut 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Madlen w lepszym niż Rewirros był... jest trochę niedożywiony, kopyt nie miał nigdy robionych niestety :? jest ogierem ma 4 lata i właściciel przestał sobie radzić, więc tylko go karmi 2 razy dziennie i tyle :?
|
|
Wysłany:
Sob 16:35, 21 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zasłuchałam się w nowej płycie Kelly Clarkson, pamiętam, że równie mocno podobał mi się jej debiutancki album, drugi przesłuchałam może raz. Trójeczka jest całkiem, całkiem. Jeśli ktoś chętny - zapraszam do Złomowiska ;)
Arroch, bo tak to z ludźmi jest - wydaje im się, że będą kochać i dbać, a kiedy "pierwszy zapał" mija, dzieją się tragedie...Ale na szczęście jesteś Ty, trzymam kciuki za powodzenie misji "Bazyl":)
|
|
Wysłany:
Sob 16:38, 21 Lut 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
czesc dziewczyny,
a u mnie dzisiaj na obiad było ptasie mleczko i pepsi
bardzo, bardzo wychowawcze zachowanie odpowiedzialnej osoby! chyba ze mna cos nie tak.
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sob 17:02, 21 Lut 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Robię co mogę :) w końcu ktoś musi, a konie to zbyt bliskie mi zwierzęta, żebym tak po prostu zgodziła się na ich złe traktowanie... tyle dla mnie zrobiły a też chcę coś zrobić dla nich :)
|
|
Wysłany:
Sob 17:03, 21 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Izabella, cóż za wykwintny obiad!! :D
oglądam właśnie nowe GA, szkoda, że nie mam napisów, ale jest nadzieja, że angielski podszlifuję :D
|
|
Wysłany:
Sob 17:08, 21 Lut 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1211, 1212, 1213 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny |
Strona 1212 z 2498 |
|