|
 |
Huddy (House + Cuddy)
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12, 13, 14 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
*patrzy na zdjęcie*
OMG!!!! Ja chcę, żeby tak było w serialu! Aaaaaaaaah...
*dostaje trzepotania komór i potrzebuje defibrylacji*
|
|
Pon 15:08, 23 Lis 2009 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Co za zdjęcie :D. Tak właśnie powinno być! To jest jego miejsce, a nie... jakiegoś detektywa :evil: .
|
|
_________________ Whatever you are, don't be another brick in the wall!
Wysłany:
Pon 15:19, 23 Lis 2009 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiecie najlepszym wyjściem z tego całego ''czy huddy bedzie czy nie bedzie '' było by gdyby house i cuddy juz by byli ze soba.
Ja nie popieram Huddy ale jak by juz byli razem to house skupił by sie na przypadkach a nie byloby tej szopki :killer:
A perspektywa wieczoru kawalerskiego housa i to ze by wladal calym szpitalem, piękne :D
, fakt ze house jako nańka mnie nie satysfakcjonuje ale wszystkiego miec nie mozna :roll:
Coz reasumując wszyscy by byli zachwyceni i fani housa lekarza i fani huddy :jupi:
|
|
Wysłany:
Pon 20:18, 07 Gru 2009 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
luiza9595
Student medycyny

Pochwał: 1
Miasto: Koło
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pewnie fajne są '194 dla których Haus i Cuddy powinni być razem ' ,ale niestety nie mogę nic zrozumieć bo to jest po angielsku. A jak wrzucam ten tekst na słownik to nie mogę zrozumieć i połapać się w tekście, który i tak nie jest dobrze przetłumaczony :(
|
|
_________________ kiciaipanfu
Wysłany:
Czw 20:39, 31 Gru 2009 |
|
kiciaipanfu
Student medycyny

Miasto: gdzieś na świecie
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
@kiciaipanfu: Powiedzmy, że mi się nudzi (no bo ciekawszego można robić w sylwestrowy wieczó niż siedzieć przed kompem). Nie przetłumaczę wszystkich, a przynajmniej nie na raz, ale wspólnymi siłami i małymi kroczkami (po kawałku) może przełożymy tąlistę na nasz język ojczysty.
194 powody dla których House i Cuddy powinni być razem:
1. Bo Cuddy ogląda i cytuje "General Hospital" i to sprawia, że House się uśmiecha. (1.01 Pilot)
2. Bo to jest gra i Cuddy zamierza ją wygrać. (1.03 Occam's Razor)
3. Bo on ma jej domowy numer telefonu na wypadek gdyby coś wyspoczyło o trzeciej nad ranem (1.03 Occam's Razor)
4. Bo House uważa, że Cuddy daje 'doskonałe konsultacje'. (1.03 Occam's Razor)
5. Bo Wilson podejżewa, że House ma coś do Cuddy. (1.03 Occam's Razor)
6. Bo Wilson doradza House'owi żeby wziął swoje pigułki i poszedł 'pocałować Cuddy tyłek.' (1.03 Occam's Razor)
7. Bo jej się podoba to jak on wygląda w fartuchu. (1.15 Mob Rules)
8. Bo kiedykolwiek ona się rozchoruje, zmusza House'a żeby wziął lekarstwo. (1.16 Safe) // tego nie rozumiem sama ^^' zwłaszcza, że 1.16 to nie "safe"
9. Bo ona go ochrania. (1.18 Babies & Bathwater)
10. Bo on wie, gdzie ona trzyma zapasowe klucze. (2.03 Humpty Dumpty)
11. Bo House robił dla niej za "złotą rączkę". (2.03 Humpty Dumpty)
12. Bo ona wie 'Gdzie to wszystko się dzieje.' (2.03 Humpty Dumpty)
13. Bo on lubi kręcić się koło jej majtek. (2.03 Humpty Dumpty)
14. Bo ona zna jej rozmiar tamponów. (2.03 Humpty Dumpty)
15. Bo oni są dla siebie zbyt niegrzeczni, żeby nie być... niegrzeczni (2.03 Humpty Dumpty)
16. Bo Stacy jest ciekawa dlaczgo House jest zaciekawiony Cuddy. (2.03 Humpty Dumpty)
17. Bo doszli do takiej zgodności, że wymienili się bielizną. (szybki numerek) (2.03 Humpty Dumpty)
18. Bo on uważa ją za dobrego szefa. (2.03 Humpty Dumpty)
19. Bo wszyscy myślą, że oni uprawiali sex. wcześniej. (2.03 Humpty Dumpty)
20. Bo House ufa Cuddy wystarczająco, żeby opuścić przed nią spodnie. (2.13 Skin Deep)
21. Bo on potrafi odczytać jej mowę ciała w pokerze. (2.17 All In)
22. Bo pomimo to, ona nadal potrafi go pobić w pokera. (2.17 All In)
23. Bo ona nie lubi miłych chłopców. (2.22 Forever)
24. Bo przegrzebywanie czyichś śmieci oznacza miłość. (2.22 Forever)
25. Bo on uważa, że ona jest mądra, zabawna i ma seksowne ciało. (2.22 Forever)
26. Bo on zna jej cykl owulacji i to nie na podstawie jak wredna się robi. (2.22 Forever)
27. Bo on chce wiedzieć kiedy "ich" randka ma się odbyć. (2.22 Forever)
28. Bo był na nią prawie zły za to, że nie ma raka jeśli to oznaczało, że lubi Wilsona (2.22 Forever)
29. Bo on się nią interesuje (2.22 Forever)
30. Bo ona zna wszystkich jego przyjaciół. (2.23 Who's Your Daddy)
31. Bo on już dotarł do drugiej bazy. (2.23 Who's Your Daddy) // popularny w amerykańskim slangu eufemizm dla pieszczenia ciała partnera (ale nie genitaliów, to trzecia baza) w czasie gry wstępnej
32. Bo mikroby mogą być podstępne. Pocieraj nadal, House! (2.23 Who's Your Daddy)
33. Bo on nikomu nie powiedział, że ona próbowała zajść w ciążę (2.23 Who's Your Daddy)
34. Bo on uważa, że ona powinna mieć swoje dziecko z kimś kogo lubi (2.23 Who's Your Daddy)
35. Bo on wyraźnie chciał, żeby go poprosiła o bycie ojcem jej dziecka (2.23 Who's Your Daddy)
36. Bo on się napił z jej butelki z wodą. (3.01 Meaning)
37. Bo ona dokładnie wie jakiego tym przypadków on chce ("Oh, dobrze odegrane, Panie.") (3.01 Meaning)
38. Bo on jej podziękował za umieszczenie go w wywołanej przez ketaminę śpiączce i zmianę jego życia. (3.01 Meaning)
39. Bo on myślał o niej pod prysznicem. (3.02 Cane and Able)
40. Bo on zauważył, że jej piersi wyglądają jędrniej. (3.02 Cane and Able)
41. Bo on udawał, że się przewraca tylko po to, żeby go dotknęła. (3.02 Cane and Able)
42. Bo on wiedział, że ukrywanie przed nim informacji to nie był jej pomysł. (3.02 Cane and Able)
43. Bo nie da się powstrzymać ich miłości. (3.04 Lines in the Sand)
44. Bo uprawiali "sex" laserowym wskaźnikiem (3.09 Finding Judas)
45. Bo ona jest jego dilerem. (3.09 Finding Judas)
46. Bo on się wreszcie do niej dostał. (3.09 Finding Judas)
47. Bo ona go uratowała przed pójściem do więzienia. (3.11 Words and Deeds)
48. Bo jego tyłek należy do niej. (3.11 Words and Deeds)
49. Bo on o tym wie. (3.11 Words and Deeds)
50. Bo ona jest krzywoprzysiężcą. (3.12 One Day, One Room)
|
|
Wysłany:
Czw 22:59, 31 Gru 2009 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co oni zrobili mojemu ukochanemu shipowi? Gdzie jest Huddy w piątym sezonie? :(
Brakuje mi ich. Tak strasznie mi ich brakuje...
Już nie wspomnę, że po końcówce 5 sezonu liczyłam na PRAWDZIWE Huddy w 6.
Ale mnie brakuje ich rozmów, kłótni, spojrzeń...
Prosze, oddajcie mi Huddy. :(
|
|
Wysłany:
Pią 20:06, 29 Sty 2010 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*podpisuje się pod słowami Sarusi*
Dla mnie Huddy w 6 sezonie nie istnieje (no, może istniało przez chwilę podczas ich tańca, ale i tak cały czar prysł, zresztą wszystkie pozostałe odcinki przysłaniają mi ten cudowny obraz). Nie ma już tej magii i chemii, nie ma niczego co widzieliśmy w poprzednich sezonach. Szczerze mówiąc teraz czasem wolę nie oglądać ich wspólnych scen, wolę nie widzieć nic, niż to, co serwują nam scenarzyści. Jeszcze gdzieś w sobie mam iskierkę nadziei, że to wszystko zostanie nam wynagrodzone, ale obawiam się, że to już nie będzie to samo :-(
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 13:09, 30 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niestety zgodze sie z przedmówczyniami. Huddy is down. :?
A szkoda...
|
|
Sob 13:11, 30 Sty 2010 |
|
T.
Mecenas Timon

Pochwał: 37
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja cały czas powtarzam sobie, że się to wszystko jakoś ułoży, że scenarzyści przyjdą po rozum do głowy. Wszyscy przecież wiedzą, że Huddy z 3-4 sezonu stało się siłą napędową całego serialu. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Ludzie ich kochają i nie wierzę, żeby Shore i spółka zrobili nam coś takiego...
|
|
Sob 14:01, 30 Sty 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jesli chodzi o Huddy, to w dziale spoiler wrzucilam ciekawe info
i tym. Jest po angielsku. B. ciekawe
|
|
Wysłany:
Sob 14:14, 30 Sty 2010 |
|
milena671
Stażysta

Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja uwielbiam tą parę. :D
|
|
_________________ Życie jest jak gra - stale trzeba zaczynać od nowa, aby coś osiągnąć.
Wysłany:
Sob 15:02, 30 Sty 2010 |
|
Dirty Liar
Student medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Może i kiedyś się ułoży, ale jak już mówiłam - obawiam się, że to już nie będzie to samo. Obym się myliła ;-)
Swoją drogą nawet jeśli nastąpi tak długo wyczekiwane Huddy to Shore i tak nie pozwoli cieszyć nam się za długo. Jakoś nie chce mi się wierzyć w happy end tego shippu. Czasem sobie nawet myślę, że specjalnie tak odkładają ich wątek, żeby nie stracić oglądalności, bo przecież wielu na to czeka, ale jak dla mnie to okładanie staje się już trochę przesadne...
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 15:05, 30 Sty 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeśli Huddy zaistnieje w tym serialu, nie odbędzie się od jakiś tragedii z tym związanych. Szczęśliwe Huddy nie istnieje, a przynajmniej nie może istnieć, bo to byłby koniec tego serialu.
Zgadzam się, w szóstym sezonie jest za mało Huddy. Nie ma tych ich rozmów, kłótni, a przynajmniej nie takich, jak wcześniej. Mimo, że nie było to prawdzie Huddy, to dodawało to temu serialowi czegoś, dzięki czemu ten serial był o wiele lepszy. A teraz stało się to takie... niefajne. Mimo że nie mam nic przeciwko Luddy, to jednak ten związe sprawia, że ten serial nie jest taki, jakim chcielibyśmy go oglądać.
|
|
Wysłany:
Sob 20:35, 30 Sty 2010 |
|
Basi
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Shippers |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12, 13, 14 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 Następny |
Strona 13 z 37 |
|