Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 22:04, 06 Lut 2009
weszłam na to forum i leżę pod biurkiem!! może my też założymy dział
Seks, miłość i przyjaźń, a ile ciekawych rzeczy można tam znaleźć :hahaha: :twisted:
właśnie, a propos małży niech ktoś się jeszcze zamałżowi, ja tak lubię wesela :D
Pią 22:07, 06 Lut 2009
Madlen mój faworyt to porady^^ albo patenty^^ uważają, że wodze treningowe stworzone przez profesjonalistów są beznadziejne i mogą zabić konia :? ejjj sory, ale ludzie tworzący takie rzeczy jak wodze treningowe chyba wiedzą co robią - dodam że wodza o której mowa stworzona jest przez gościa, który parokrotnie był mistrzem świata w skokach :]
właśnie, a propos małży niech ktoś się jeszcze zamałżowi, ja tak lubię wesela :D
nimfka, czekamy na twoje weselicho ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 22:10, 06 Lut 2009
Arroch weszłam na to forum i rzeczywiście porażka, śmiać się chce :lol:
Pią 22:15, 06 Lut 2009
Ledwo weszłam, a już idę. Gardło mnie strasznie boli, może mi w nocy odpadnie :D Poszukam termometru. Pa pa pa :* :* :*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 22:20, 06 Lut 2009
Pa pa Sal :*
Ja też was opuszczam na jakieś 30 min. bo z psem trzeba wyjść :?
Pią 22:21, 06 Lut 2009