ToAr jakbym lubił to sam bym ci wsadził... a naślę ludzi
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 0:41, 20 Sty 2009
ja nie BDSM ja nie BDSM JA (&^%$@#$%^&*( NIE BDSM *obraża sie* *krzyczy z kąonta* kąonto jest niedaleko konta Toar'a i kąta jeanne więc nie nie przy kaloryferze... nawet ich nie mam.
i takim sposobem Cal został doprowadzony do szaleństwa :]
fuujj, perwersja na całego, skąd znasz takich ludzi :>
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 0:42, 20 Sty 2009
i takim sposobem Cal został doprowadzony do szaleństwa
czyli już go nie musicie zabijać :D
A ja sobie czytam Wasze zbereźnie :lol: i jednocześnie słucham niezwykle relaksującej muzyki afrykańskiej (http://www.youtube.com/watch?v=yb6VA4Y8H_o&feature=related) - muszę przyznać, ciekawy efekt takie połączenie :D
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
*mruczy coś pod nosem... materializuje 23 litrową butelkę RUMu i... sam ją wypija* to moja zemsta na was :pokazal jezyk:
ToAr napisał:
fuujj, perwersja na całego, skąd znasz takich ludzi
nie znam... ale jak będę potrzebował by ci coś wsadzili to napewno się znajdą (wszak internet to potęga)
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Wto 0:44, 20 Sty 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 0:43, 20 Sty 2009
Wto 0:44, 20 Sty 2009
Wto 0:45, 20 Sty 2009
A ja sobie czytam Wasze zbereźnie i jednocześnie słucham niezwykle relaksującej muzyki afrykańskiej (http://www.youtube.com/watch?v=yb6VA4Y8H_o&feature=related) - muszę przyznać, ciekawy efekt takie połączenie