Hej Rocket :*
Ja się ,,uczę" teoretycznie, a praktycznie mi nie idzie i się lenią :D
Nie 16:56, 18 Sty 2009
Ja jestem leniwa, więc ciasto robię w czymś, co wygląda jak malakser - wsypuję, wlewam wszystko i po chwili mam gotowe. Nie wykrawam szlanką, bo za mała, więc moje pierogi są jak 1,5 "normalnego". No i szybciej idzie - ale lepienie zawsze trwa tak samo długo...
Miłej poróży ToAr.
Nie 17:01, 18 Sty 2009
Miłej podróży! Pozdrów zadymione Katowice ode mnie, bo jutro robię sobie wolne ;)
Ja też postanowiłam trochę się polenić, bo po kilkugodzinnym chędożeniu do egzaminu z psychosomatyki, nie mam siły już na nic. Nawet kubek z kawą jest jakoś dziwnie ciężki ;)
Miłej podróży ToAr :D
A ja się nie mogę przymusić do nauki historii :? Na razie powtórzyłam sobie 1,5 tematu na 8, masakra :? ale dziś powtórzę jeszcze 2,5 tematu, a jutro następne 4 jutro :D
Nie 17:27, 18 Sty 2009
Ale różnica pomiędzy nami jest taka Rocket, że Ty lenisz się po nauce, ja zaś lenię się bez niej :lol: sama zrobiłabym sobie "ojojoj", ale lenia trza pielęgnować :D
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 17:51, 18 Sty 2009
Powróciłam ;)
Nudziło mi się, a nudy nie znoszę, więc dobiłam do forumowego portu :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 18:02, 18 Sty 2009
Rocket, że Ty lenisz się po nauce, ja zaś lenię się bez niej
A ja jeszcze inaczej, ja się lenię w trakcie nauki :D
Nie 18:10, 18 Sty 2009
a ja się uczę i mnie tu nie ma... może będę za godzinkę...
cześć kotek... *całuje w czółko*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 18:10, 18 Sty 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Nie 18:13, 18 Sty 2009
Jak czytam tą rozmowę o nauce to czuje taki dziwny skurcz w brzuchu xD
A tu jeszcze angielski, włoski, polski...
Same języki... ech...
Nie chcem, ale muszem xD
_________________ "Inteligentni ludzie często zmuszeni są do picia, by bezkonfliktowo spędzić czas z idiotami." Wysłany:
Nie 18:24, 18 Sty 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 18:24, 18 Sty 2009
Nie 18:44, 18 Sty 2009
Co prawda nie moje klimaty, ale niezła ta piosenka :)
Nie 18:54, 18 Sty 2009