Ann, kochana! Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, miłości, radości z życia, z nawet najmniejszych sukcesów i osiągnięć, a oprócz tego optymizmu i wielu przyjaciół! Spełnienia marzeń i dostania się do wymarzonej szkoły, wszystkiego naj naj naj! :przytul:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
ann jesteś bardzo dojrzałą, inteligentną i przemiłą osóbką! Życzę ci więc spełnienia marzeń, nie tylko tych wypowiedzianych, ale takich z samego serducha! Wszystkiego, co napisali pozostali i wszystkiego tego, czego sama byś sobie życzyła! Sto latek! :*
;)
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sob 20:04, 01 Maj 2010
Dziękuję każdemu z osobna za piękne życzenia ! Za pamięć , za tą miłość w Waszych słowach a także czasami zdjęciach przedstawiające mojego ulubionego doktora i jego drużynę , kolorowe torty , kwiaty .
Cieszę się niezmiernie że dożyłam z Wami jeszcze ten rok . Każde dni są dla mnie ważne , na tym forum . W końcu tworzymy jedną WIELKĄ Hałsową rodzinkę .
Dziękuję jeszcze raz i tulę każdego z Was :zakochany:
Proszę pani,
ja jestem stworzeniem kapryśnym i na dodatek wybitnie samolubnym - o urodzinach nie pamiętam, ba, ja zwyczajnie i bezczelnie o nich nie myślę i mi się ewentualnie przypomni, jak mi facebook albo grono przypomną.
A jak już pamiętam, to już muszę być oryginalna - pierwsza albo ostatnia.
Mam nadzieję, że będę pierwsza.
A więc - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, pociechy z męża, dzieci i wnuków, czerwonej kosiarki, krowiastego psa i samych zielonych dni. (:
Żebyś była z nami jak najdłużej, panno Honorato.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Salciu kochana!
Życzę Ci spełnienia marzeń, koncertu Green Day'a w Polsce, dostania się do wybranego liceum, oddanych przyjaciół, szczęścia w życiu i miłości, zdrowia i wszystkiego, wszystkiego najlepszego :przytul:
100 lat, Sal, zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń małych i dużych, osiągnięcia zamierzonych celów w życiu prywatnym i nie tylko. Generalnie czego tam sobie życzysz, ja się podpisuję :D
Sal, okazji urodzin wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, samych pogodnych dni, dobrego wyniku z egzaminu oraz spełnienia wszystkich, anwet tych malutkich marzeń. :* :uscisk:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 10:35, 11 Maj 2010
Droga Salciu!!!
Z okazji urodzin chciałabym Ci życzyć wszystkiego, co najlepsze.
Zdrówka, szczęścia, wszelkiej pomyślności, samych sukcesów, spełnienia marzeń oraz tego, czego sobie jeszcze zażyczysz :wink:
Wto 15:08, 11 Maj 2010
Z okazji urodzin życzę Ci orgazmu we wszystkich kolorach tęczy po stosunku z wioska murzyńską! tak żeby być oryginalną :D
No i oczywiście standardowo - fury pieniędzy, abyś mogła sobie zrobić kopię Housa, bądz też innego jakiegoś erotycznego kogoś, szczescia, abyś w dalszym ciągu była taka optymistyczna *zazdrości*, wspaniałego męża (ale jeszcze nie teraz! teraz chłopaka!) dobrych ocen, samych zarąbistych chwil i spełniania marzeń, nawet tych niemoralnych :oops: :**
Salciu!
Z okazji twoich urodzin życzę Ci:
- Przedewszystkim zdrówka :mrgreen:
- Szczęścia, pomyślności itd...
- Udanych kawałków w Boy's Bandzie :D
- Żebyś pojechała na koncert Green Day :D
- Żebyś miała dużo kasy :twisted: ( ale to nie jest przeceiż takie ważne :mrgreen: )
- No i żeby Ci się powodziło i w ogóle... :D
I jakby to powiedział Lisurek pisany przez Hattrick: " Ważne żebyśmy zdrowi byli i jeno mleko pili!" :lol:
Najlpeszego! :przytul:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 17:09, 11 Maj 2010
Sal :] ! Z okazji Twoich urodzin , życzę Ci , zdrowia , szczęścia, kasy, mnóstwo przyjaciół, wymarzonych chłopców, powodzenia w szkole i wszyskiego Naj, najlepszego :*.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 17:12, 11 Maj 2010