Droga Salamandro, chciałabym Ci życzyć zdrówka, bo jak wiadomo jest ono bardzo ważne, inaczej trafimy do jakiegoś polskiego lekarza (a do New Jearsy daleko :twisted: )... oprócz tego spełanienia marzeń - wtedy będziesz szczęśliwą osóbką a to przecież najważniejsze, prawda :)?
Nie znam Cię jeszcze dobrze, ale dam sobie rękę uciąć że jesteś przesympatyczną osóbką jak wszyscy na tym forum :) dlatego bądź zawsze Naszą Salamandrą :*:*:*
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Pon 19:36, 11 Maj 2009
Dziękuję bardzo wszystkim i każdemu z osobna za cudowne życzenia! Jesteście niesamowici :* :* :*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 21:23, 11 Maj 2009
Ko[H]ana Sal :*
Przez moją głupią karę nie mogłam ci wczoraj życzeń złożyć, więc złożę ci je dziś, wybaczysz mi *patrzy błagalnie*
tak więc:
Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin :onajego:
Dużo szczęścia i radości :D
Szczęścia w miłości :serducho:
Dużo House'owych i Hamerinkowych poniedziałko/wtorków i spełnienia marzeń :]
Wto 5:47, 12 Maj 2009
Kochana Chasper :*
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D
Życzę Ci spełnienia marzeń i tych House'owych/Chase'owych i tych zwykłych, realnych :D
Życzę Ci, abyś w tym pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć
i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać.
:onajego: :onajego: :onajego: :onajego: :onajego:
Sro 22:57, 13 Maj 2009
Kochana Chasper!
Wszystkiego Chaseronkowego! Do najszczerszych życzeń spełnienia marzeń, dołączam mojego graficznego potworka, w sumie już trochę wiekowy jest, ale jakże aktualny :D
:cmok:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 23:09, 13 Maj 2009
nimfka, Ewel dziękuję z całego serca za wspaniałe, chaseronkowe i nie tylko :twisted: życzenia :*:* jesteście kochane, ohh :*:*:* :) a twój Chaseronkowy bannerek, Ewel, jest przecudowny :*:* kocham Was, młahh :***
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sro 23:17, 13 Maj 2009
Droga Chasper!
Chaserona od groma i ciut-ciut, House'a zawsze i wszędzie, radości, szczęscia, uśmiechu, zdrowia, pomyślności, muzyki i w ogóle wszystkiego najlepszego.
*gwiżdże na palcach* Włazić panowie i śpiewamy!
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 5:56, 14 Maj 2009
Ja jak zwykle na końcu, ale liczą się dobre chęci :>
Chasper :!:
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Czw 15:09, 14 Maj 2009
Chasper
Choć my jeszcze nie miałyśmy okazji sie poznać, to jednak przyjmij serdeczne, Timonkowe życzenia. Sto lat w uzależnieniu, duzo Słonka na codzień i radości.
Chasper, kochanie żeby Ci się spełniły Twoje największe marzenia !
Żebyś nadal była naszą Chaseronkową , Hałsową fanką ! I ogólnie ,żebyś była zawsze szczęśliwa, wesoła, radosna ! ;**