|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #8[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 893, 894, 895 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
U mnie musieli się przyzwyczaić do tego czego słucham. Ale i tak często słyszę, żebym trochę ściszył, bo na dole wszystko słychać :D
Chasper, ja też lubię głośno mieć w samochodzie, ale niestety nie każde głośniki i ich umiejscowienie na to pozwalają.
A teraz słucham znowu jednego kawałka i się wkręciłem xD
http://streemo.pl/Media/517751 Szczególnie Lesio powinieneś przesłuchać, bo wiem, że Cię powinno zainteresować ;)
|
|
Nie 0:23, 17 Sty 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Sinaj kwestia przyzwyczajenia, ja tylko nie lubię jak ojciec zagląda przez ramię jak coś czytam bądź oglądam.
Chasper napisał: | właśnie z tego względu nie słucham na głośnikach Very Happy za bardzo boję się komentarzy w stylu "czego ty słuchasz" Razz |
Też kiedyś tak postępowałem ale teraz to mnie nie obchodzi, ważne że mi się podoba :)
Hey Shee :*
Właśnie przeczytałem ten Zmierzch. Rozumiem co miałaś na myśli, te opisy Edwarda jaki to on jest półbóg, jakie ma mięśnie itp. rzeczywiście były śmieszne. Tylko to podkreśla, że jest to ksiażka skierowana do kobiet. Początek jak dla mnie był zbyt szybki i taki naciągany. Ale podobał mi się zwrot akcji, bardzo ładne są opisy przyrody i otoczenia, potrafi też budować klimat napięcia i lekkiej grozy więc oceniam to na plus. Teraz muszę, się przekonać jakie są następne części :roll:
|
|
Nie 0:24, 17 Sty 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja tam wole rock... i japońską muzę (Dir en Grey, L'arc en ciel, D'espair Rays etc.
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Nie 0:25, 17 Sty 2010 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | oj, ja tak z miłości |
chyba że tak :*
Caellion, filmik..ciekawy ;D
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Nie 0:27, 17 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*wychodzi nie zauważona*
|
|
Wysłany:
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio czytałeś książki Anny Rice? bo to jest mistrzyni jeśli chodzi o wampiry i czarownice
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ulka, dokąd znów uciekasz? zostań ;)
|
|
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Nie 0:28, 17 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | A mój żal jest wielki i głęboki, bo już nie ma nikogo, kogo mogłabym sobie adorować w tym serialu. |
tak słyszałem że 6 sezon jest w sumie dość inny od wcześniejszych
|
|
Wysłany:
Nie 0:28, 17 Sty 2010 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, ale C. i Hunt też :cry: :cry: :cry: ?
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Nie 0:29, 17 Sty 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, lesiu. ;) Może moja opinia wynika z tego, że mam zwyczaj wymagać od książki czegoś więcej... zwłaszcza w materii, w której trudno wymyślić coś oryginalnego. Zmierzch, owszem, jako lekka książka jest okej, jednakże komuś, kto w fantastyce siedzi dość głęboko, trudno jest wczuć się w klimat, bo po prostu czytając o wampirze błyszczącym się na słońcu, aż się prosi, żeby parsknąć śmiechem. ;)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 0:30, 17 Sty 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wpadam żeby się pożegnać. Branoc wszystkim ;)
I kolorowych snów. Ale żeby nie wyszło że rasizm czy coś to powiem jeszcze Miłych Erotycznych Snów xD
|
|
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;*
Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.
Wysłany:
Nie 0:30, 17 Sty 2010 |
|
Dr Gregory House
Immunolog

Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 3
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pa Greg :*:*
|
|
Wysłany:
Nie 0:31, 17 Sty 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | po prostu czytając o wampirze błyszczącym się na słońcu, aż się prosi, żeby parsknąć śmiechem |
a o Dhampirach nie słyszałaś?
|
|
Wysłany:
Nie 0:32, 17 Sty 2010 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | dokąd znów uciekasz? zostań |
Nie umiem się z wami dogadać już dziś :?
|
|
Wysłany:
Nie 0:33, 17 Sty 2010 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 893, 894, 895 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 894 z 1000 |
|