więc jakie zaczepiste wrażenie musiało by być w samochodzie, oh
mam taka kolezanke z która zawsze jeżdze jej autem i puszczamy music :twisted: spiewamy na głos i ludzie z sasiednich samochodow mają się z czego smiać :hahaha:
sinaj:*
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 0:10, 17 Sty 2010
spiewamy na głos i ludzie z sasiednich samochodow mają się z czego smiać
dlaczego śmiać? przecież tak ładnie śpiewasz ;D
Chasper napisał:
na codzień to tylko słuchawki Very Happy
w słuchawkach jest najlepiej, ale od słuchawek też się odzwycziłam :|
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 0:12, 17 Sty 2010
Ogłaszam żałobę... Rozwaliły się moje trzy ukochane pary z GA. W jednym odcinku. :(
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
mam taka kolezanke z która zawsze jeżdze jej autem i puszczamy music Twisted Evil spiewamy na głos i ludzie z sasiednich samochodow mają się z czego smiać
Jak wracam ze szkoły z kumplem to w golfianie puszczamy na full takie francuskie połaczenie rapu, popu i kij wie czego jeszcze. Nie wiem jak to się nazywa ale jest naprawdę zajebiste :D
Chasper napisał:
z głośników to ja tez nie słucham xD no chyba że jestem sama w domu Razz na codzień to tylko słuchawki Very Happy
U mnie głośniki chodzą przynajmniej 7-8h dziennie i co chwila wpada ojciec żeby przyciszył bądź zmienił piosenki ze względu na słownictwo...
Nie 0:14, 17 Sty 2010
sinaj, nie przeginaj:P ;)
Akurat tu mi chodziło o to, że nie słysza jak śpiewamy tylko widza nas machajace głowami w rytm muzyki albo coś podobnego:P
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Nie 0:14, 17 Sty 2010
więc jakie zaczepiste wrażenie musiało by być w samochodzie
ta ale musisz mieć zajebioza głośniki etc etc w samochodzie by było tak zaczepiście
ja nie znoszę ciszy.. u mnie jak nie leci TV to muzyka
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 0:17, 17 Sty 2010
Akurat tu mi chodziło o to, że nie słysza jak śpiewamy tylko widza nas machajace głowami w rytm muzyki albo coś podobnego:P
przecież tak ładnie machasz xD
Cytat:
U mnie głośniki chodzą przynajmniej 7-8h dziennie i co chwila wpada ojciec żeby przyciszył bądź zmienił piosenki ze względu na słownictwo...
to ja bym sobie odpuściła, nie znosze jak ktos do mnie wchodzi, a żeby tak jeszcze kilka razy dziennie.. i nawet nie słyszałbym jak idzie
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Nie 0:17, 17 Sty 2010
Ja suchawki zurzywam w miesiąc a potem oddajemyna gwarancję bo albo przestają działać, albo jedna słuchawka nie działa...badziew teraz na rynku a nie słuchawki o.O
Ostatnio zmieniony przez Ulka95 dnia Nie 0:18, 17 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem jak to się nazywa ale jest naprawdę zajebiste
To my właśnie kiedyś z przyjaciółką pożyczyłyśmy od mojego taty auto xDDDD (tylko żeby posiedzieć ofkors :P ) i sobie puściłyśmy Metallicę na fulla... Borzu, jak ja uwielbiam te wibracje pod siedzieniem :hahaha: :hahaha:
lesio napisał:
U mnie głośniki chodzą przynajmniej 7-8h dziennie i co chwila wpada ojciec żeby przyciszył bądź zmienił piosenki
właśnie z tego względu nie słucham na głośnikach :D za bardzo boję się komentarzy w stylu "czego ty słuchasz" :P
Ostatnio zmieniony przez Chasper dnia Nie 0:18, 17 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Nie 0:18, 17 Sty 2010
Nie 0:18, 17 Sty 2010
Ja też nienawidzę ciszy, przez ciszę wpadałam w bezsenność, teraz, na szczęście, nauczyłam się już normalnie spać... choć ataki i tak najczęściej mam w nocy. A muzyki słucham baaaardzo dużo. Ale tylko w domu, jestem zbyt leniwa, żeby zawsze i wszędzie wyciągać mp3. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 0:20, 17 Sty 2010
to ja Ci komplement mówie, a Ty że sobie grabie. Najs.
Nie 0:21, 17 Sty 2010
to ja Ci komplement mówie, a Ty że sobie grabie. Najs.
oj, ja tak z miłości :D
cal, znam to. jest super :D
Nie 0:23, 17 Sty 2010