Kalpana masz rację ! Dobrze robisz . A masz zamiar przez ten rok gdzieś pracować ? Jak ja kiedyś takie pomysły puszczałam . Bo ja bym nadal obserwowała te kierunki itd. ale bym też chyba znalazła taką pracę . Ale to pewnie dlatego że nie mogę usiedzieć na miejscu :P
Ach... no myślę, że dobrze robię, ale to się pewnie jeszcze okaże ;). A praca... prawdę mówiąc nie wiem, czy się jakiejś podejmę, ale to jest możliwe, choć na razie nie mam nic na oku ;).
agawa5 paa
*sączy kakao za wszystko i wszystkich łącznie z ann*
ja jutro mam spr z gegry ale hmm ... mam to gdzieś xD
pies mi właśnie łapcia atakuje :shock:
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Nie 17:15, 18 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 17:14, 18 Paź 2009
W sumie ja też chciałam w weekend robić porządki w moich rzeczach, ale i wczoraj i dzisiaj wybrałam się na dłuższe spacery i już mi się dziś nie chce :P. Pewnie skończy się na przygotowaniu rzeczy na jutro i tyle ;).
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 17:17, 18 Paź 2009
Dobra , ja już zmykam . Zaczyna mnie boleć głowa . A jeszcze dziś w Tańcu z Gwiazdami ma być coś z Michaelem . Chyba będą tańczyć do jego piosenek . Yeah ! Zmykam .. Trzymać mi się !