Proszę o uwagę! *wstaje* Oto 500 post. Chciałam napisać coś specjalnego.
Dołączyłam tu w wakacje. Poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi. Dzieli nas wiele - wiek, zainteresowania, poglądy na świat. Łączy coś, co wszystkie te różnice przerasta - uzależnienie od House'a.
Ostatnio zrobiłam sobie urlop od forum. Chciałam przemyśleć przyczyny zarejestrowania się tu, pobudki, jakie mną kierowały, gdy kilka miesięcy wcześniej wciskałam klawisz pieczętujący moje wejście do Waszego świata. Nie żałuję, że tak się stało. Mimo, że tyle nas dzieli, jedno łączy - wspólna pasja, wspólny ulubiony serial. I niech nas łączy do końca jego nadawania.
Post dedykowany: ann, Shitzune, hattrick, Netowi, Nemezis, nimfce, Ewel, Kalpanie, Ulce95 i wielu innym użytkownikom. A właściwie to wszystkim. Dziękuję Wam! *siada i wznosi kubek z herbatą* Za forum!
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 16:50, 18 Paź 2009
agawa5 piękne przemówienie *siada na krzesełku i piję cieplutką herbatkę * . Miło siedzieć w takim zimnie z tak ciepłymi ludźmi:)
Kalpana a do kiedy ? Kiedy będziesz mogła już studiować , tam u siebie ? Nie rozumiem Twoich rodziców . Przecież Ty miałaś podjąć decyzję , to Twoje życie . Właśnie w taki sposób uczysz się samodzielności , życia .. wybierasz . Daj im to może do zrozumienia .
Kalpana a do kiedy ? Kiedy będziesz mogła już studiować , tam u siebie ?
Znaczy - w ogóle zrezygnowałam ze studiowania. Czy to w Toruniu, czy tu, w Mławie. Postanowiłam odczekać rok, lepiej przejrzeć ofertę uczelni, kierunków, wymagań i rekrutacji - myślę, że jeśli się gdzieś dostanę, to już na bardziej przemyślany kierunek, nie na chybił trafił.
A już się z nimi nie kłócę... nie chcę, żeby jeszcze bardziej mnie maltretowali.