Niech mnie ktoś zagoni do nauki ;) Bo Dżondro Ciemności na mnie czeka...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
cześć wszystkim :D jak dawnooooo mnie tu nie było :(:(:( niestety czasu brak a jak już znalazłam chwilę to forum ładowało mi się z godzinę. Ale jestem na parę chwil chociaż powinnam się uczyć na gografię , bilogie i fizykę, ale cóż :D musiałam do Was w końcu zajrzeć :D co tu wogóle slychać ?? niestety nie mialam okazji z nikim porozmawiać o 6 sezonie ale tu pewnie wrzało :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 17:00, 28 Wrz 2009
hattrick nawet nie wiesz jak się cieszę, widząc Ciebie :D :przytul:
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 17:06, 28 Wrz 2009
Mnie przytulił obcy facet w tramwaju, to było miłe i urocze...ale ogólnie radzę jeżdzić zatłoczonymi tramwajami to i Ciebie to spotka....tylko kurka flaszka zapomniałam z tego wszystkiego wziąć jego komórki... ;/
Dodano 2 minut temu:
hattrick znam kogoś kto nawet spodnie z GS-u potrafi zagrać i gdyby mu się chciało dorównałby temu kolesiowi...
Hej kochani. Jestem kompletnie wymęczona. Samopoczucie jakieś takie nieudane, od kilku dni cały czas nawiedzają mnie koszmary, nie mogę normalnie spać :(. Jeszcze w miarę żyję tylko dzięki czytaniu Autobiografii Charliego.