Hej, kochani :*
Takie dni mogłyby być częściej. Dużo, dużo śmiechu i wygłupów. Nudzie powiedzieliśmy nie, ale nauczyciele niezbyt to zrozumieli ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 13:15, 02 Wrz 2009
Ulka, no to brawo! Jestem z Ciebie dumna! :D
U nas jeszcze nie ma dzienników, więc nic nie mogli nam zrobić :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Sro 13:28, 02 Wrz 2009
Ale to nic trudnego :twisted: Wystarczy wziąć pstrykający długopis i zawzięcie pstrykać :mrgreen: :twisted: I jak wychodziła z klasy to dosłyszałam: "Mała smarkula" :mrgreen:
A jutro kolejny dzień :twisted: :jupi:
Salamandra napisał:
U nas jeszcze nie ma dzienników, więc nic nie mogli nam zrobić
U mnie też, ale spisują nazwiska i piszą za co...A jak się dzienniki pojawią to wpisują.. :mrgreen:
Dzień dobry! Błogosławiona klasa maturalna, albowiem mało lekcji jest :mrgreen: Na łacinie prywatnie ómarłam. Babka skwitowała nas słowami "Ignavis semper feriae" :D Niestety, liceum to nie gimnazjum, tu się nie czyta na pierwszych lekcjach stautów i innych bzdur, już się zaczęła ciężka harówka, więc harujemy. Straszą nas maturą :3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ulka, gdy ja tak kiedyś pstrykałam, to tylko się na mnie wydarli i skończyli problem.
Widać, że ta nauczycielka jest jakaś miękka :)
Sro 13:38, 02 Wrz 2009
Ulka, gdy ja tak kiedyś pstrykałam, to tylko się na mnie wydarli i skończyli problem.
Na mnie też najpierw się wydarła :mrgreen: Dałam jej spokouj na 5 minut :mrgreen: A potem znowu zaczęłam i potem się wydarła i potem znowu....i wydzierała się tak ze trzy razy aż wyszła z klasy a ja już byłam gotowa podać swoje nazwisko, zawiodła mnie... :twisted: