Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 451, 452, 453 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
pantera mglista, sorki, że się wtrącę, nie jestem tak bardzo w temacie jak jeanne, ale sądzę, że mniej więcej potrafisz wyczuć swoje szanse. Jeśli nie wyczuwasz zbyt wielkich, to ja rzeczywiście też wolałabym chyba zostać na tym poziomie co teraz i nie psuć wszystkiego. Ale jeśli facet daje realne szanse i wyczuwasz z jego strony coś więcej, to zdecydowanie warto spróbować. Ale tak naprawdę tylko Ty wiesz, co jest między Wami i na ile możliwe jest przerodzenie się tego w inną relację Wink

To żadne wtrącanie się ;) I mówisz a raczej piszesz bardzo rozsądnie. Szczerze to mam z tym problem. Wiem, że mnie lubi. Jestem osobą którą poinformuję o tym, że trafił do szpitala, zdechł mu pies, jest jedną z niewielu osób, która naprawdę potrafi wyczuć kiedy jestem smutna i zapytać co jest nie tak. Namówił mnie na grę online i to u nas temat rzeka, wyszło z pbf, lubimy fantastykę itd. To brzmi tak dziwacznie, ale trudno stwierdzić coś z sensem.
Miałam kilka takich sytuacji, że myślałam, że coś. Z drugiej strony było już tyle imprez na których byliśmy oboje, niby alkohol usuwa hamulce i nic... Więc prawdopodobnie to się zaczyna i kończy z jego strony na lubię choć nie umiem tego stwierdzić jednoznacznie.

PostWysłany: Czw 20:47, 27 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

pantera mglista, więc może z jego strony to naprawdę szczera i piękna przyjaźń? ;) Powiem Ci, że jak to szczere, to jeszcze piękniejsze i szkoda byłoby to stracić. Myślę, że warto jednak poczekać i zobaczyć, co wyniknie z jego strony. Jeśli nie robi żadnego kroku w tym kierunku, to lepiej nie ryzykować takiej fajnej przyjaźni :) Jest facetem, więc generalnie jeśli będzie chciał, to zrobi coś. Takie moje zdanie. wiem, że to stereotyp, że facet powinien zrobić pierwszy krok, bo czasy się zmieniły, ale mimo wszystko pozostałabym w tej sytuacji przy tej wersji ;)

PostWysłany: Czw 20:54, 27 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
pantera mglista, więc może z jego strony to naprawdę szczera i piękna przyjaźń? Wink Powiem Ci, że jak to szczere, to jeszcze piękniejsze i szkoda byłoby to stracić. Myślę, że warto jednak poczekać i zobaczyć, co wyniknie z jego strony. Jeśli nie robi żadnego kroku w tym kierunku, to lepiej nie ryzykować takiej fajnej przyjaźni Smile Jest facetem, więc generalnie jeśli będzie chciał, to zrobi coś. Takie moje zdanie. wiem, że to stereotyp, że facet powinien zrobić pierwszy krok, bo czasy się zmieniły, ale mimo wszystko pozostałabym w tej sytuacji przy tej wersji Wink

Właśnie dlatego boję się coś zrobić, żeby tego nie stracić. Teraz mam swobodę, pośmieję się powygłupiam, pogadam, pogram, wydaję mi się, że mogę na niego liczyć. Gdybym powiedziała to to już by tak nie wyglądało.
I po cicho liczę, że to jednak przetrwa choć jeśli chodzi o przyjaźnie to zawsze się coś u mnie sypało...
Masz rację chyba poczekam.

PostWysłany: Czw 21:05, 27 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Co tu taka cisza? :>
Chyba szykuje mi się dziś jakieś wychodne albo co gorsza goście u mnie :shock: A ja mam dzień aspołeczniaka :roll:

PostWysłany: Sob 9:42, 29 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Właśnie, co to za cisza? :>

PostWysłany: Sob 16:57, 29 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

alhambra napisał:
Chyba szykuje mi się dziś jakieś wychodne albo co gorsza goście u mnie Shocked A ja mam dzień aspołeczniaka Rolling Eyes

Ja ma taki dzień bardzo często więc rozumiem.

Jest weekend i powinnam wkuwać do sprawdzianów zamiast tego kursuję między kuchnią a swoim pokojem po herbatę, chodzę wszędzie z pudłem chusteczek i trzymam tabletki pod ręką. Jestem niezdolna ani do wysiłku fizycznego ani psychicznego :roll:

PostWysłany: Sob 18:06, 29 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Jestem niezdolna ani do wysiłku fizycznego ani psychicznego

ja też. nawet gniew mnie nie motywuje.

PostWysłany: Sob 18:15, 29 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

YES!!! Jak zwykle, kiedy nie mam ochoty na spotkanie towarzyskie, okazuje się ono bardzo udane :P
No dobra, gość wyszedł, chata wygląda jak pobojowisko, a dziś rano zrobiłam ją na błysk, ale za to humor mam poprawiony i dodatkowo dostałam kopa motywującego do zrobienia czegoś ze swoim życiem :P

PostWysłany: Sob 20:37, 29 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Czegoś, na przykład czego? :)

PostWysłany: Sob 20:58, 29 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

alhambra napisał:
dostałam kopa motywującego do zrobienia czegoś ze swoim życiem

przekażesz dalej? 8)

PostWysłany: Sob 21:15, 29 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

rocket queen napisał:
przekażesz dalej? Cool

*kopie rocket w tyłek*

Juniuś napisał:
Czegoś, na przykład czego? Smile

Planów nie będę upubliczniać, bo już i tak czuję się tu jak roznegliżowana :) Ale dawna przyjaciółka przypomniała mi, kim byłam, jakie miałam plany, ambicje i motywacje. Gdzieś to kiedyś zatraciłam, potem niby wracało, ale nadal czasem to gubię. Są na szczęście ludzie, którzy wiedzą jak i kiedy ustawić człowieka na właściwy tor :)

PostWysłany: Sob 21:37, 29 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra, w takim razie życzę, żeby Twoje plany wypaliły :)

Swoją drogą chyba też będę musiała się zabrać za maglowanie języka angielskiego, bo od tego roku na II stopniu wprowadzili nowe siatki godzin i w przyszłym semestrze będę np. miała jeden z przedmiotów specjalistycznych w języku obcym...Kiepsko to widzę :roll:

PostWysłany: Nie 9:16, 30 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

U mnie na drugim MU zrobili sobie jaja i w ogól zabrali nam język obcy :roll: Nie powiem, żebym wtedy rozpaczała, bo na licencjacie poszłam tylko na egzamin :mrgreen:

PostWysłany: Nie 9:54, 30 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
zabrali nam język obcy

Nie obraziłabym się. Jakoś nie wyobrażam sobie, że ktoś mógłby prowadzić np. psychologię kliniczną w języku angielskim :roll: na lektoracie B2 mieliśmy niewielką ilość godzin poświęconą komponentowi specjalistycznemu, zresztą były tam tylko podstawowe zwroty, a tu cały wykład nie po polsku? Chyba powinnam zacząć się bać, albo uczyć, przez semestr coś zdziałam na pewno.

PostWysłany: Nie 9:58, 30 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Uważam za pomylony pomysł, żeby w kraju, w którym uczy się języków obcych na żenującym poziomie, dawano przedmiot specjalistyczny na studiach obowiązkowo w języku obcym. Co z osobami, które ledwie zaliczyły język obcy? Ktoś spodziewa się, że wyniosą z takiego wykładu potrzebną im wiedzę?

Dodano 2 godzin 11 minut temu:

No dobra, doprowadziłam mieszkanie do względnego porządku :) Teraz czas na relaksik przy kawusi :P

PostWysłany: Nie 12:22, 30 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 451, 452, 453 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 452 z 552

Skocz do: