|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 312, 313, 314 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Na cześć najlepszych butów świata Mr. Green |
Co fakt to fakt! :P Trampki są zdecydowanie najfajniejsze :P
Rodzice mają dziwne pomysły co do psich imion i nie dają sobie wytłumaczyć, że pewne imiona do nich nie pasują albo są po prostu dziwne :roll: Pikulina mógłby mieć traumę na całe życie, na szczęście przywykł do wielu imion :mrgreen:
Salamandra napisał: | Pikulina... Bardzo sympatycznie brzmi Smile Tak... wesoło. |
Bo to wesoły i sympatyczny piesek :) Kochane, stare i wierne psisko :)
|
|
Wysłany:
Wto 19:03, 07 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Zawsze był Trampek, dla każdego. Na cześć najlepszych butów świata Mr. Green |
Bardzo fajne imię :D
Hej wszystkim ;)
Przez ferie doszłam do wniosku, że jestem uzależniona od herbaty, wypijam ją w ogromnych ilościach ^^
I zabrałam się za prezentację o tym romantyzmie, motywy i postacie fantastyczne. Tylko ja chcę smoki, elfy, nazgule, dementorów, sklątki tylnowybuchowe, a nie jakąś nimfę w balladzie Świtezianka :(
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Wto 19:10, 07 Lut 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wto 19:07, 07 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Choć często woła się na niego per futro, gangrena, pies, bestia itp. i też reaguje Very Happy |
To właśnie w nich lubię, jak by ich nie nazwać to reagują na ton głosu swojego właściciela :P Chociaż jak rozmawiam o nim i mówię "Pikulina", to podnosi łeb i spogląda ciekawsko :)
Cytat: | alhambra cierpliwości trzeba było baaaardzo dużo. Rolling Eyes
|
Nie wątpię i dlatego podziwiam :wink:
pantera mglista, witaj :)
|
|
Wysłany:
Wto 19:08, 07 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | I zabrałam się za prezentację o tym romantyzmie, motywy i postacie fantastyczne. Tylko ja chcę smoki, elfy, nazgule, dementorów, sklątki tylnowybuchowe, a nie jakąś nimfę w balladzie Świtezianka :( |
O tak, najlepsze są sklątki :mrgreen: Zdecydowanie fantastyczne stworzenia.
|
|
Wto 19:14, 07 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | O tak, najlepsze są sklątki Mr. Green Zdecydowanie fantastyczne stworzenia. |
Jeszcze hipogryfy, niuchacze :) Wodniki kappa, gobliny, trolle itd.
Ale nie na próbną maturę ustną z polskiego muszę wybrać temat związany z romantyzmem.
I tak zgłosiłam własny na tą prawdziwą.
|
|
Wto 19:20, 07 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale sklątki były najlepsze ze wszystkich :D Chociaż gumochłony też mnie zawsze bawiły samą swoją nazwą ;)
|
|
Wto 19:23, 07 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Ale sklątki były najlepsze ze wszystkich Very Happy Chociaż gumochłony też mnie zawsze bawiły samą swoją nazwą Wink |
Ale gumochłony były nudne. To były tylko takie glizdy, które ciągle karmili sałatą z tego co pamiętam :) Jedyne co w nim było fajne to rzeczywiście nazwa.
|
|
Wto 19:26, 07 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
:shock: Kompletnie nie kumam, o czym mowa :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 19:28, 07 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Shocked Kompletnie nie kumam, o czym mowa Mr. Green |
Jak to nie czytałaś nigdy Harry'ego Pottera O.o ?
|
|
Wto 19:29, 07 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | :shock: Kompletnie nie kumam, o czym mowa :mrgreen: |
Magiczne stworzenia z Harry'ego Pottera ;)
Cytat: | Ale gumochłony były nudne. To były tylko takie glizdy, które ciągle karmili sałatą z tego co pamiętam |
Były nudne, owszem, wikipedia podaje, że praktycznie się nie ruszały. Są tak nudne, że aż śmieszne :lol: Tylko zawsze mnie ciekawiło, czemu nazywały się gumochłony? To sugeruje, że lubiły jeść gumę...
|
|
Wto 19:30, 07 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Były nudne, owszem, wikipedia podaje, że praktycznie się nie ruszały. Są tak nudne, że aż śmieszne Laughing Tylko zawsze mnie ciekawiło, czemu gumochłony? To sugeruje, że lubiły jeść gumę... |
No tak. Tłumacz pisze: "magiczne stworzenia o wielkich, oślizgłych gardłach, żywiące się sałatą i uwielbiające gumę" :) Specjalnie sprawdziłam xD
|
|
Wto 19:34, 07 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak to nie czytałaś nigdy Harry'ego Pottera O.o ?
|
Nie :D Raz próbowałam obejrzeć, ale nie dałam rady, uciekłam po 10 minutach chyba :mrgreen: Nie moje klimaty zupełnie, więc nigdy nie umiałam zrozumiec tego szału na Harry'ego :)
|
|
Wysłany:
Wto 19:42, 07 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Nie Very Happy Raz próbowałam obejrzeć, ale nie dałam rady, uciekłam po 10 minutach chyba Mr. Green Nie moje klimaty zupełnie, więc nigdy nie umiałam zrozumiec tego szału na Harry'ego Smile |
A ja uwielbiam HP :) Pamiętam te wyczekiwanie na każdą kolejną część, konkurs w którym wygrałam ostatnią, nawet mam jeszcze w domu tiarę i taką szatę, bo potrzebowałam na niego przebrania :hahaha:
Ja nie rozumiem szału na Zmierzch czy Paulo Coelho :]
|
|
Wto 19:56, 07 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Raz próbowałam obejrzeć, ale nie dałam rady, uciekłam po 10 minutach chyb |
Film to lipa, trzeba przeczytać :) HP to normalnie kultowa książka, można powiedziec że z nią dorastałem... :]
I witam wszystkich tak ogólnie :)
|
|
Wto 20:14, 07 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 312, 313, 314 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 313 z 552 |
|