Wchodzę tylko powiedzieć dobranoc, bo pęka mi głowa, na spr nadal nie umiem, ściągę mam tylko z części materiału i ogólnie mam już dość tygodnia i chcę spać :roll:
Jutro idę na 8:50, ale pojadę normalnie na 8, to jeszcze zdążę sobie zrobić ściągi do końca :P
Trzymajcie jutro kciuki :)
Dobranoc kochani :*
Wto 23:42, 08 Mar 2011
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 0:59, 09 Mar 2011
Hej :)
Zawaliłam 2 zadanie z kartkówki z maty, nie wiem jak tego dokonałam :(
Byliśmy szkołą na ostatnich 2 lekcjach na filmie "Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł".
Witam :D
Wróciłam ze świątyni - posypałam głowę popiołem, więc Wielki Post uważam za rozpoczęty.
Miałam dzisiaj miazgę w szkole, na każdej lekcji coś pisaliśmy (sprawdziany/kartkówki), a jutro wcale nie zapowiada się lepsze :]
Sro 16:17, 09 Mar 2011
konwalia7777, hej :D A ja nie będę oglądać House'a teraz, bo aktualnie nie posiadam wystarczającej ilości czasu i przede wszystkim: skupienia.
Sro 16:21, 09 Mar 2011
Hej ludzie. Wpadła mi dzisiaj 5 z matematyki z odpowiedzi i prawie 5 z testu z polskiego (jakby nie wkurzyli babki, to by zostawiła, że od 24 było 5, a tak to powiedziała że zgodnie z WSO będzie 4+ :C ). Miałam dzisiaj 2 geografie i wyszłam po 8 lekcjach, chociaż gdyby był dyrektor moglibyśmy się zmyć po 6... Jutro natomiast nie mamy PO. I był dziki kwik, bo mieliśmy jakieś zaj. zorg. zamiast tego. Potem zmienili... Na biologię. Biologię - zastępstwo, czyli normalnie lekcje. Czyli zarąbiście, bo tak się cieszyliśmy, że na jutro nie ma żadnej nauki :(
I oczywiscie, jak dałam bratu rano laptopa z zastrzeżeniem, że ma nie wyłączać, bo coś piszę, to i tak wyłączył. Więc moja cała opinia o odcinku poszła się paść.
Konwalia mi nawet nawet, ale Cuddy... Szkoda komentarza.
U mnie? Zacznijmy od początku: stawiam już pierwsze poważne kroki jako "dziennikarka". Jestem wkurzona po MŚ w Oslo - Norwegia = ASTMA TEAM. To tak w skrócie. A co u Ciebie? :> :D
Dodano 1 minut temu:
Dziewczyny, dajcie w spoilerze o co kaman z tą Cuddy :mrgreen:
Sro 16:30, 09 Mar 2011
Dzień dobry!
Świętowaliśmy dziś dzień kobiet :) Czyli było bardzo wesoło. Taka szkoła mi się nawet podoba.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 16:35, 09 Mar 2011
konwalia7777 hej :*
Też mieliśmy iść na ostatnich 2 lekcjach na to i nam odwołali, bo ,,niedługo testy i za dużo lekcji klasa opuszcza :/ "
Pisałam spr z polaka, mimo ściąg był tragiczny, bo kazała się nauczyć przede wszystkim historii, a zrobiła z treści lektury i treści wierszy. Do tego tematy do pracy pisemnej, wszystkie ciężkie :/
Jadę na trening, więc do napisania :*
Sro 16:39, 09 Mar 2011