|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 617, 618, 619 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Gusq napisał: | wiolka17 napisał:
Tak więc teraz czekam na książkę, nowoczesną żarówkę bądź futurystyczny obraz. Wink
Tak. Jestem obczytana w tym! Tylko ja mam fizyczną, bo z psychicznej wyrosłam Smile! |
Aha. Wiesz, pomyślałam, że może Cię to zaciekawi, czy coś. :)
A tak serio, to wychodzi na to, że Ci wielcy, którzy osiągnęli w życiu coś, o czym teraz się np. uczymy w szkole mieli jakieś zaburzenia. A najczęściej psychiczne: np. Picasso, van Gogh. :)
|
|
Wto 21:41, 06 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór, czuję się jak bym przeszła sto kilometrów. Byłam na spacerze z kolegą, szedł za mną, gdzie tylko chciałam. Tym sposobem kręciłam się w prawdopodobnym miejscu zamieszkania B., jakże mogłam nie wykorzystać okazji? :mrgreen: To miejsce jest urojone, ale prawdopodobne, więc co mi szkodziło.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Wto 21:47, 06 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Dobrze,że mam dobrze z baniakiem hahaha |
Nigdy nie bądź tego taka pewna. ;) W weekend siedliśmy z kuzynem na dworze i zaczęliśmy śpiewać na 2 głosy PP 'Do nieba wzięci'. Wyszła moja mama, popatrzyła się na nas, skwitowała: '2 wariaty'. A co ja na to? 'Mamooo, a może świat to jeden wielki psychiatryk?'. Popatrzyła się na nas jeszcze raz i poszła. :mrgreen:
|
|
Wto 21:48, 06 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dobry wieczór, czuję się jak bym przeszła sto kilometrów. Byłam na spacerze z kolegą, szedł za mną, gdzie tylko chciałam. Tym sposobem kręciłam się w prawdopodobnym miejscu zamieszkania B., jakże mogłam nie wykorzystać okazji? Mr. Green To miejsce jest urojone, ale prawdopodobne, więc co mi szkodziło. |
Oooo nie pochwaliłaś mi się :(!
Cudownie :* Ja mam pecha normalnie myślałam, że się poryczę :O.
Wiecie chyba moje serce Lisek zajął kompletnie. Chyba musze przestać oglądać jej zdj. , bo głupieje :shock: !
Dodano 1 minut temu:
wiolka17 napisał: | Mamooo, a może świat to jeden wielki psychiatryk?'. |
Nawet tak nie mów :hahaha: !
|
|
Wto 21:51, 06 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czym miałam się chwalić? Nie ma czym, to ja wymyśliłam, że ona tam mieszka, bo w pobliżu znajdują się szkoły, do których chodzą jej córki. Raz miałam zawał, bo byłam pewna, że widzę ją w aucie, ale jednak nie. Drugi raz wydawało mi się, że była na balkonie i nie mówię, że NIE, ale pewnie mi się wydawało, bo wszędzie ją ostatnio widzę.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Wto 21:52, 06 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Tym sposobem kręciłam się w prawdopodobnym miejscu zamieszkania B., jakże mogłam nie wykorzystać okazji? |
Cześć Juniuś. To proste - na Twoim miejscu też bym tak pewnie zrobiła. :)
A jak się czujesz? :)
I pytanie do ogółu: może mi ktoś polecić jakąś piosenkę Sex Pistols? :>
|
|
Wto 21:53, 06 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Czym miałam się chwalić? Nie ma czym, to ja wymyśliłam, że ona tam mieszka, bo w pobliżu znajdują się szkoły, do których chodzą jej córki. Raz miałam zawał, bo byłam pewna, że widzę ją w aucie, ale jednak nie. Drugi raz wydawało mi się, że była na balkonie i nie mówię, że NIE, ale pewnie mi się wydawało, bo wszędzie ją ostatnio widzę. |
A to takie buty. Ja też mam urojenia ostatnio spotykania Ciuciurki :O.
Dziś od Klaudii dowiedziałam się, że chodzi po mojej ulicy, koło moejgo domu :shock: z córką, a Igor był na plaży :twisted: . Normlanie wściekła byłam, że moje friends widzą ją i Jego a ja muszę żyć wspomnieniami :(
|
|
Wto 21:55, 06 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Wiecie chyba moje serce Lisek zajął kompletnie. Chyba musze przestać oglądać jej zdj. , bo głupieje |
A już obśliniłaś jakieś zdjęcie? :> Jeśli tak, to czas je odstawić. ;)
|
|
Wto 21:55, 06 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | To proste - na Twoim miejscu też bym tak pewnie zrobiła. |
No, cieszę się, że jest ktoś, kto mnie popiera :-D czuję się lepiej, jak widać. Podejrzewam, że coś mi zaszkodziło, albo nadal siedzi we mnie jakiś wirus, ale czuję się lepiej, bo nabrałam jakieś tabletki na żołądek.
Ja mogę Ci polecić piosenki Bon Jovi'ego, Bryana Adamsa, Erosa Ramazottie'go, Aerosmith, albo Queen.
Gusia, rozumiem twój ból. Zawsze tak jest :P
Ja wczoraj obśliniałam zdjęcia Lisy, bo kiedyś wywołałam, a teraz jedno z nich służy mi jako zakładka do książki i nie mogłam się wczoraj opanować i nie wzdychać.
Idę się umyć i do łóżka poczytać, bo mnie książka wciągnęła, do napisania jutro :-D dobranoc :*
|
|
Wysłany:
Wto 21:58, 06 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Ja mogę Ci polecić piosenki Bon Jovi'ego, Bryana Adamsa, Erosa Ramazottie'go, Aerosmith, albo Queen. |
To poproszę o coś Aerosmith, bo tylko to z ww. średnio kojarzę. Queen bardzo lubię, na Bryana Adamsa kiedyś miałam niekiepską fazę, a Erosa i Bon Jovi mam parę mp3. :)
Dobrej nocy! :*
|
|
Wto 22:19, 06 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jest tu jeszcze ktos? ;) co się stało z nocnymi markami?
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Wto 22:27, 06 Lip 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 617, 618, 619 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 618 z 669 |
|