zaneta94 ja się cały czas zachwycam, nie to co Ty że po meczu czy w trakcie. To za mało :lol: Poza tym nie tylko dla Ciebie.. Już to przerabiałysmy :wink: hahaha
wiolka17 czółko! :)
Dodano 56 sekund temu:
Salamandra tak. Tyle kosztuję bilet w sektorze dla VIPów :wink:
Wto 14:02, 06 Lip 2010
Salamandra tak. Tyle kosztuję bilet w sektorze dla VIPów
O kurczę, strzeliłam :mrgreen:
Drogo, chociaż ja się nie znam na stadionowych rewelacjach. Na koncertach miejsce pod sceną tyle nie kosztuje.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 14:04, 06 Lip 2010
Wto 14:21, 06 Lip 2010
zaneta94 pamiętam, pamiętam! chcesz do niej wracać? :twisted:
Salamandra tak, bardzo drogo. Ale tyle że my(ja i Betti) będziemy mieć zapewnione miejsca. Bo od 2008 roku żeby iść na jakiś mecz musisz wylosować na czyi i jakie miejsca. Ale wczoraj nam nasza bliska znajoma ze Stanów zaproponowała że nam załatwi na ten mecz miejsca i z kim będziemy go miały( w tym przypadku z Niemcami). Jej tata czyli nasz wujek ma znajomości więc.. :mrgreen:
Nutty Nettie jaka Iza? :)
Iza czyli inaczej P.B. Izabela B,nauczycielka polskiego.... Juz ci chyba o niej opowiadałam chtry
Ach tak, ta słynna pani B. :mrgreen: No to dobra: pokazuj te zdjęcie :lol:
Dodano 1 minut temu:
ann, nie, bo to ja zachwycam się Jogim od MŚ 2006, kiedy był jeszcze asystentem Klinsiego :mrgreen:
Wto 14:25, 06 Lip 2010
Normalnie przy tym padłam... Ja jakaś nienormalna jestem...
Nieprawda :wink: Moim zdaniem bardzo fajne zdjęcie :D
Wto 14:27, 06 Lip 2010
bo to ja zachwycam się Jogim od MŚ 2006, kiedy był jeszcze asystentem Klinsiego Mr. Green
wtedy moja droga nie zachwycałaś się Jogim a jego asystentem. Sama przyznałaś się przy naszej "kłótni" że masz do niego słabość :roll: :lol: Ja Jogim zachwycałam się OD POCZĄTKU, ot co.
Dodano 51 sekund temu:
Nutty Nettie przyjemną ma twarz :) Czyżby miłość do pani od polskiego? Też to przeżywałam, w podstawówce. Ach, te zauroczenia :lol:
dzień dobry.
ja, jak to ja, wróciłam ze szpitala i sobie zdycham.
praktykanci się ze mnie śmieją.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 14:32, 06 Lip 2010
ann, przepraszam bardzo, ale to Jogi był asystentem Klinsiego, który był pierwszym trenerem. Aha, stwierdziłam przecież, że Jogi jest boski, a Klinsi jest całkiem-całkiem :mrgreen:
Dodano 57 sekund temu:
Nutty Nettie napisał:
Ale nieprawda a propos czego?? Confused
Apropos tego, że jesteś (cytuję) "nienormalna" :D
maria lucie, hej :wink:
Wto 14:35, 06 Lip 2010