maybe_55 wyjęłaś mi to pytanie z ust! :P
Przed debatą widziałem nową odsłonę sióstr "bez endu" i dokładnie pomyślałem sobie o tym, którą z nich jesteś :D Chyba już nawet mamy zsynchronizowane mózgi jak jakaś rodzina "bez endu" :mrgreen:
Nie wiem. Sama zadecyduj, z którą najbardziej się utożsamiasz:
PS Czerwonej mi definitywnie nie przypominasz :hahaha:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Sro 20:46, 30 Cze 2010
wiolka17 doszły doszły, dlatego nie zostaniesz zlinczowana :]
ann hehe, a muszę przyznać, że miałam pewne wątpliwości po rozmowie z kolegą, który stosunki międzynarodowe studiuje, ale po debacie wątpliwości nie mam żadnych :roll:
Shalika masz? :D
peach_soul Hej, hej. :D U mnie? To samo co u Ciebie. xd
wiolka17 napisał:
Oooo, to będziemy komentować.
Prosze, nie stasz mnie! Boje sie ciebie! *przypomina mi się:" Nie podkradaj się tak do mnie Foreman!" :hahaha: *
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 20:47, 30 Cze 2010
ja zawsze zapominam o szczoteczce do zębów i piżamie, masz?
Spakowane do podręcznego
Juniuś napisał:
Ładowarkę do telefonu masz?
Jeszcze nie, ale wiem, że mam wziąć
Juniuś napisał:
możesz udzielać korepetycji na forum potrzebującym
with pleasure
maybe, zaraz się zepnę w sobie i sprawdzę Fetę hogwart-ekspresowo, a potem to już twoja decyzja, czy wstawiasz, czy konserwujesz ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Chyba już nawet mamy zsynchronizowane mózgi jak jakaś rodzina "bez endu"
Hahah :D
nigide napisał:
PS Czerwonej mi definitywnie nie przypominasz
Nie żartuj sobie :mrgreen:
nigide napisał:
Sama zadecyduj, z którą najbardziej się utożsamiasz:
Ja chyba z tą zieloną...Tak mi się zdaje. :roll:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 20:48, 30 Cze 2010
Shee, o której musisz wstać? Lepiej ustaw budzik ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 20:50, 30 Cze 2010
maybe, zaraz się zepnę w sobie i sprawdzę Fetę hogwart-ekspresowo, a potem to już twoja decyzja, czy wstawiasz, czy konserwujesz
Matko...Shee przerażasz mnie. :shock: Oczywiście, że wstawiam xd
Sro 20:51, 30 Cze 2010
Shitzune żelazko, suszarka, leki, czajnik elektryczny?
maybe_55 czyli dobrze trafiłem z kolorem tekstu w podpisie :mrgreen: Prorok :]
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Sro 20:53, 30 Cze 2010
Po czwartej... całkiem poważnie rozważam całkowite nie kładzenie się spać
Wiem, czego nie zapakowałam - mojej gigantycznej kolekcji kolczyków.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wiem, czego nie zapakowałam - mojej gigantycznej kolekcji kolczyków.
To nie musisz wynająć dla niej osobnego autobusu? :shock:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 20:54, 30 Cze 2010
czyli dobrze trafiłem z kolorem tekstu w podpisie Prorok
:mrgreen: Mejbi, Mejbi.
Okey. Skończyłam z linkami. Brawa dla mnie. 58, czy tam 59 linków... :shock: No to namnożyłam. Uff..
Sro 20:56, 30 Cze 2010