Ten zarost odpada.Mi trochę przypomina z nim Jezusa ;/ tak jakoś mi się skojarzyło :lol:
Ja tez uważam że z tym zarostem w Housie jest COOL ale takiemu to mówię stanowczo NIE !!
A mnie się podoba z tą brodą. Jeśli zarost jest miekki - to moze byc calkiem miło. Na całe szczęście nie mam skojarzeń z Chrystusem.
Ale czy ja dobrze widzę? Czyżby HL miał na sobie nasze ulubione wyblakłe, zamszowe buty. Hugh ile to juz lat?
Ponoć w miesięcznku Elle jest jakis artykuł o Housie. Słyszałam dziś w TVN 24. Redaktor Jarosław Kuźniar mówił o sobie, ze jest postrzegany jako polski House.
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Sob 15:53, 06 Cze 2009
Dziadek, czy nie dziadek - chciałabym takiego :P zawsze można go było przecież ogolić xD nie no naturalnie zgadzam się z poprzedniczkami, że traci z seksapilu, że w kilkudniowym zaroście stanowi spełnienie wszystkich kobiecych pragnień xD może mu się odwidzi albo zagra już gdzie ma zagrać i wróci do rozmiękczania kobietom kolan xD
_________________ Sprawdź mnie. Wysłany:
Sob 20:32, 06 Cze 2009
to może być efekt stylizacji do początków 6 sezonu House'a
Spojler:
wiadomo przecież, że pierwsze odcinki będą kręcone w szpitalu, być może hałsa nie może nikt odwiedzać, mu wszystko jedno jak wygląda, stąd taki image :D
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 23:51, 06 Cze 2009
to może być efekt stylizacji do początków 6 sezonu House'a
Spojler:
wiadomo przecież, że pierwsze odcinki będą kręcone w szpitalu, być może hałsa nie może nikt odwiedzać, mu wszystko jedno jak wygląda, stąd taki image :D
Teraz wpadłam na to, że Twoja hipoteza może być jeszcze bardziej prawdopodobna, nie tylko dlatego, że
Spojler:
w szpitalu psychiatrycznym wszystko mu jedno, jak wygląda.
ale dlatego, że
Spojler:
w szpitalu psychiatrycznym nie ma przecież dostępu do żadnego ostrego przedmiotu. Z żyletką włącznie - a może i na czele ;)