wiecie, ze Hugh Laurie bez słowa opuścił plan serialu na kilka dni i wyjechał do Londynu.
Podobno Hugh Laurie publicznie oświadczył po powrocie: „….przed ponad 10 laty wdałem się w romans na planie filmowym, który kosztował mnie ciężkie załamanie nerwowe, do dzisiaj biorę antydepresanty i poddaję się terapii. Praca po kilkanaście godzin na dobę przy realizacji serialu spowodowała potrzebą spotkania się ze swoim psychoanalitykiem….”.
W programie The Ellen DeGeneres Show prowadząca powiedziała:
„….co Hugh Laurie w tym bardzo osobistym wyznaniu powiedział między wierszami? - Nie wpychajcie mi w ramiona Lisy Edelstein bo dopadnie mnie depresja i zyski z serialu przejdą wszystkim koło nosa…”.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 22:55, 08 Sty 2009
wiecie, ze Hugh Laurie bez słowa opuścił plan serialu na kilka dni i wyjechał do Londynu.
Podobno Hugh Laurie publicznie oświadczył po powrocie: „….przed ponad 10 laty wdałem się w romans na planie filmowym, który kosztował mnie ciężkie załamanie nerwowe, do dzisiaj biorę antydepresanty i poddaję się terapii. Praca po kilkanaście godzin na dobę przy realizacji serialu spowodowała potrzebą spotkania się ze swoim psychoanalitykiem….”.
W programie The Ellen DeGeneres Show prowadząca powiedziała:
„….co Hugh Laurie w tym bardzo osobistym wyznaniu powiedział między wierszami? - Nie wpychajcie mi w ramiona Lisy Edelstein bo dopadnie mnie depresja i zyski z serialu przejdą wszystkim koło nosa…”.
Cael, skąd masz takie informacje? Bo przyznam, że pierwsza część jest mi znajoma (tzn. czytałam wywiad z Hugh, ale już dawno temu), natomiast tej drugiej zupełnie nie kojarzę...
Dodano 14 minut temu:
The whole cast from House accepts the award for "Favorite TV Drama" at the People's Choice Awards 2009:
Hugh ma niesamowite poczucie humoru :D
A Lisa wygląda... łojezuzmaria... :prosze: :prosze: :prosze: ZJAWISKOWO!
gdzieś po angielsku czytałem to... i mnie to zastanowiło...
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 14:51, 09 Sty 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 10:26, 14 Sty 2009
Sro 15:53, 14 Sty 2009
Pią 15:08, 16 Sty 2009
Na stronie MaryKir jest link do ostatniego wywiadu z Hugh w Tonight Show u Jay Leno. Moze ktoś miałby ochotę pokusić się o przetłumaczenie co ciekawszych fragmentów.
Muszę przyznać, ze Hugh prezentuje się tam niezwykle pociągajaco. Jest wyluzowany i strasznie gadatliwy.
W programie występuje również Band from TV. Na pierwszym planie jest Jesse ze swoimi skrzypkami. Również pociagający, jesli ktos lubi tego typu urodę.
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Nie 12:08, 18 Sty 2009
Nie 12:49, 18 Sty 2009
Hugh Laurie zakończył niedawno pracę na planie animacji "Potwory kontra Obcy", w której udzielił głosu jednej z postaci.
- Myślę, że cierpiałem po prostu na typową dla młodych ludzi arogancję. Kiedy miałem 15 lat, wspólnie z grupą kolegów obiecaliśmy sobie, że nie dożyjemy 40 urodzin. Postanowiliśmy się zabić. Niektórzy z nas byli jeszcze bardziej ekstremalni w swoich poglądach i zapowiadali, że nie zamierzają dożyć nawet 30-tki, ale ja do nich nie należałem. Wszyscy powtarzaliśmy: "Mam nadzieję, że umrę, zanim zdążę się zestarzeć." Typowa arogancja młodości - wspomina aktor w wywiadzie dla magazynu "Playboy".
Hugh Laurie obejrzał zaledwie 10 odcinków swojego serialu "Dr House", ponieważ nie lubi na siebie patrzeć.
Brytyjski aktor przyznaje, że podoba mu się koncepcja serialu o zgryźliwym, ale genialnym lekarzu i prawdopodobnie należałby do najwierniejszych widzów, gdyby sam nie był jego gwiazdą.
- Styl i humor tego serialu bardzo mi odpowiadają, ale nie potrafiłbym patrzeć na sceny ze swoim udziałem - wyjaśnia gwiazdor.
Laurie może dostać za udział w jednym odcinku "Dr House'a" nawet 400 tysięcy dolarów. To uczyniłoby go najlepiej zarabiającym aktorem telewizyjnym.
Wynagrodzenie aktora może wzrosnąć nawet do 9 milionów dolarów rocznie zgodnie z nową umową zawartą z producentem serialu, Universal Media Studios - twierdzi serwis Hollywood Reporter. Laurie ma zostać także jednym z producentów show, który wraca na antenę wraz z końcem września. Nowa umowa przewiduje podobno udział aktora w serialu do 2012 roku.
Czw 12:34, 22 Sty 2009
Czw 13:36, 22 Sty 2009
Jak on ma mieć umowę do 2012 to jeszcze dużo odcinków przed nami :D
Ja na jego miejscu też bym nie potrafiła sama siebie oglądać, nawet w tak świetnym serialu :D
Czw 14:04, 22 Sty 2009