Droga Ann!
Z okazji urodzin życzę Ci
wszystkiego najlepszego,
dużo szczęścia zdrowia
i dobrego humoru.
Życzę Ci dobrej pracy
oraz dobrego zarobku,
abyś nigdy nie musiała
się zastanawiać na co wydać pieniążki.
I podpisuję się pod wcześniejszymi życzeniami ;)
Wszystkiego najlepszego ! :*
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
I bądź z nami zawsze:) :przytul: :cmok:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 9:34, 11 Maj 2009
Z bukietem róż nie mogę przyjść
By złożyć Ci życzenia
Więc wzywam los i proszę go
By spełnił Twe marzenia!!!
W tym dniu uroczystym
W dniu Twego święta
Życzenia Ci składa
ToAr
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Sal :!:
Poetką raczej nie jestem, więc nie będę chwalić się moją twórczością... :lol: Z całego serducha życzę Ci zdrówka, szczęścia, dużo House'a oraz żebyś jeszcze długo zaglądała na [Ho]orum :D
Pon 12:51, 11 Maj 2009
Kochani moi!
Nie bardzo wiem co powiedzieć... Chyba mi mowę odjęło.
Dziękuję Wam bardzo, bardzo! Za pamięć i za cudowne życzenia! Jesteście niesamowici! :* :* :* :* :*
:przytul:
Pon 14:50, 11 Maj 2009
STO LAT!
spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia, pomyślności, słoneczko niech zawsze nad Tobą świeci i żebyś zawsze miała głowę pełną pomysłów :* :przytul:
Droga Sal
Życzę Ci wiele wiele radości. Abyś codziennie była uśmiechnięta, zdrowie Ci dopisywało a wszelakie marzenia zostały spełnione. Przyjmij także odemnie taki skromny bukiecik:
Pon 19:06, 11 Maj 2009
KOCHANA SALAMANDRO !
Zdrowia, szczęścia , radości, samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym ( tzw. szkoła) ! Dużo Hameronowych snów, scen i innych wymarzonych rzeczy związanych z tym shipem ! Żebyś była z nami bardzo, bardzo długo TU na forum ! ;*