Athreas , mam nadzieję że masz rację i nie skończy się to ślubem i w ogóle happy endem. Jeśli już byłaby taka opcja ,że Cuddy zajdzie w ciążę.
Co do końca 5 serii uważam ,że odcinek skończy się gorącą Huddy sceną, ale niestety dopiero w 6 serii dowiemy się , czy Cuddy zajdzie w ciążę.
Zresztą na razie nie ma co wnikać w te sprawy, zobaczymy 11 maja . A raczej ja przeczytam , bo nie mam możliwości obejrzenia najnowszych odcinków. Więc z niecierpliwością czekam na następne odcinki i najnowsze wieści. A jak na razie jestem w niepewności, zresztą wszyscy jesteśmy.
Na razie tylko możemy się dzielić wzajemnie zdaniami. Byle do 11 maja . ; )
Ausiello twierdzi, że postać dowie się, że jest w ciąży już w przyszłym miesiącu. To wyklucza Cuddy dowiadującą się o ciąży dopiero w 6. sezonie. Wszystko wyjaśni się w tym.
Ale nie tylko House kończy się w maju. Desperate Housewives też już zostało kilka odcinków. Nie wiem, jak Lost - nie oglądam- ale czy u nich sezon też nie zmierza ku końcowi? Jest kilka seriali, które mogą zakończyć sezon taką niespodzianką.
Jeśli miałaby to być Cuddy - nie widzę przeszkód, dla których nie miałaby się dowiedzieć jeszcze w 5. sezonie. Świat (i co za tym idzie -czas) filmowy rządzi się swoimi prawami i szczerze mówiąc nie rozumiem zdań w stylu "jeszcze nie poszli do łóżka, a już ciąża". Rozumiem,że osoby, które tak twierdzą, nigdy nie widziały przeskoku czasowego w filmie czy serialu - np. o kilka tygodni.
Poza tym - czy wiadomo, że HuS ma być w OSTATNIM odcinku? Wydaje mi się,że to tylko domysły fanów, a scenarzyści trzymają nas w niepewności. Gdyby ciąża miała się przydarzyć Huddy, nie widzę przeszkód dla HuS w przedostatnim odcinku i przeskoku czasowego o kilka tygodni pomiędzy przedostatnim, a ostatnim odcinkiem.
:mrgreen: Twoja wizja rzeczywiście może się sprawdzić :lol:
Wto 14:20, 28 Kwi 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 23:58, 29 Kwi 2009
A mi spojler nie chce się włączyć, WHY ?? :(
Idę do pracy, tam może uda mi się obejrzeć :twisted:
Matko jak ja mam do pracy daleko - T.imonek już opija, Wercia "umarła", Arthreas rzuca bananami, a ja nie wiem o co biega :wink:
Edit:
Syśka też się załapała na opijanie.... :?
Edit2:
Objerzałam :wow:
Chrzanię pracę nie idę.. ;)
Czw 8:14, 30 Kwi 2009
a może to tylko bójka o leki przeciwbólowe, o której wspomina Ausiello?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 11:36, 30 Kwi 2009
*Ómarła* :lol:
Nareszcie!!! Czekałam, czekałam i się doczekałam :mrgreen:
Czw 13:32, 30 Kwi 2009
*Timon i Syśka napotykają Katię, która ten fakt zapija od 7:00 rano*
Wpadłam tu z samego rana, tylko zobaczyć, co tam nowego :) I WARTO BYŁO :D :D :D
Ale teraz doszedł jeszcze ten filmik w slow motion.... (Kto w ogóle wpadł na pomysł,żeby zrobić taki filmik? Ktoś się baaaaardzo nie może doczekać HuS :P)
A ja nie mogę się doczekać wtorku ;)