|
 |
HuS
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Może cięcie w ogóle nie będzie potrzebne, może DS się spisze i zafunduje nam dwie niespodzianki: jedną w 5x23, a drugą w 5x24? :wink:
|
|
Czw 17:31, 30 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
piknie a czy ktos zwrócił uage dlaczego house ma czarną koszulke w łazience a jak sie całuje przy drzwiach to tez ma inna ?napewno to 2 sceny rózne lecz znów ma czarna koszulke jak haddy pociesza go na kanapie?
wniosek jest juz po HUS-E?niech ktoś mnie poprawi jak sie myle?
|
|
Czw 18:30, 30 Kwi 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Janeczka, nie do końca rozumiem o co Ci chodzi... :lol:
Ale to z powodu dzisiejszego info, cały dzień chodzę jak naćpana, wyściskałam mamę jak przyszła z pracy i cały dzień łażę po domu i śpiewam "Huddy, Huddy, Huddy" na melodię bliżej nieokreśloną.
A co do odcinka - sądzę, że to jednak 5x23. No bo co, nagle im coś przerwie i w 5x24 ZNOWU bedzie taka scena? (To by było nawet fajne... *myśli* ).
5x24 to odcinek, wktórym będzie pokazana rzeczywistość po-HuS'owa, w którym być może Wilson się czegoś domyśli i w którym coś wstrząśnie House'm. Nie zapominajmy o spoilerze o ciąży "pewnej bohaterki" - w 5x24 mógłby być kilku tygodniowy przeskok, żeby Cuddy mogła sie dowiedzieć.
DOMA, nie wiem jak liczyłaś, ale mi wychodzą jeszcze 102 godziny ;D Co daje 6720 minut, 391200 sekund.
|
|
Wysłany:
Czw 18:54, 30 Kwi 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sarusia mam 2 z matmy, to pewnie dlatego :P
No, ale żeby nie offtopować to ciekawa jestem reakcji jego zespołu, Cameron, Chasa i jak już wcześniej pisałam, Wilsona. I jeszcze jak po tym wszystkim zakończą wątek z Amber.
|
|
Czw 20:15, 30 Kwi 2009 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hoho, ja nie wiem.. czy ja coś jeszcze wypowiem po tym spoilerze z Huddy sexem. Ledwo żyję, wdech, wydech..
Więc OGROMNIE SIĘ CIESZĘ ! Mam nadzieję, że to nie skończy się tylko na tej scenie i że jeszcze wiele między nimi nastąpi. Jakiś głęboki romans !
Na razie muszę wykombinować,by obejrzeć jakąś ten odcinek. Chyba będę musiała w pewnym momencie wywalić komputer za balkon :hahaha: Na razie przerywam , puszczam i przerywam by chwycić najlepsze momenty ; )
|
|
Wysłany:
Czw 20:23, 30 Kwi 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moim zdaniem to nie Cuddy będzie w ciąży. Wtedy to nie będzie tak jak dawniej. Nadal stoję za wersją : Huddy niech będzie ! :serducho: ,ale ciąża w Housie ?! Nie pasuję !
|
|
Wysłany:
Czw 20:43, 30 Kwi 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam pytanie jaki jest zdanie na temat tego że House gdy całuje się z Cuddy przy drzwiach to ma marynarkę na sobie a gdy siedzą na kanapie i ona trzyma go za rękę to już nie ma i na dodatek ma inny kolor koszuli.
Jakoś nie wiem akurat co o tym sadzić :D
|
|
Wysłany:
Czw 21:31, 30 Kwi 2009 |
|
martusia14
Lekarz rodzinny

Miasto: Toruń
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no i obejrzałam w zwolnionym tempie.
i mam wrażenie, proszę o ewentualna korektę, że w ostatnim ujęciu, kiedy w uścisku przemieszczają sie do innego pokoju, Cuddy oplata Housa nogami w biodrach. Widać jej ugiete kolana. Czyli on musi trzymac ja na rękach i iść z nią.
Kalectwo Housa raczej mu to uniemożliwia.
Więc czy ta scena będzie realna czy to halucynacja?
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Czw 22:31, 30 Kwi 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sądzę, że większość(o ile nie wszyscy) Housowi fani bardziej wyczekują na HuS niż na własne doświadczenia w tej materii(oczywiście tylko ci pełnoletni )DOROSŁOŚĆ RULES :tancze: :tancze:
Na marginesie je też zauważyłam jakby kolano w ciemne spodnie odziane i uniesione na wysokość pasa, ale sobie pomyślałam, że przy niesprawności Housa to nie możliwe(uf nie mam w takim razie omamów)
A co jeśli to haluna????-choć z drugiej strony tłumaczyło by to czemu House wszem i wobec oznajmia, że zaliczył Panią Dziekan.
A może to posunięcie Cuddy to sex , a potem opróżnienie mieszkania po kryjomu?????
Jestem taka zmieszana, :shock:
|
|
Wysłany:
Czw 22:40, 30 Kwi 2009 |
|
misako
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|