Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Podobno nie rdzewieje, z akcentem na "podobno". Wypowiem się za jakieś 50 lat - dopiero wtedy będę mogła jednoznacznie stwierdzić :D
Dziękuję raz jeszcze za tak pozytywnie nastrajające komentarze!
|
|
Wysłany:
Pią 22:01, 26 Gru 2008 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ja jestem opóżniona jak zwykle, więc czytam dopiero teraz. Poza tym święta spędzam zwykle bez neta. :)
Opowiadanie piękne i roczulające. Bardzo spodobał mi się pomysł przedstawienia Housa i Cuddy za 20 lat i zabarwienie emocjonalne tego fika. :D
|
|
Wysłany:
Nie 17:40, 28 Gru 2008 |
|
runiu
Stażysta

Miasto: Gorzów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak zwykle piękny fik Rocket :D .Taki emocjonalny.Dwójka ludzi spotyka się po jakimś czasie i wspólnie wspominają dawne czasy.Rozwiązują problemy o których kiedyś sobie nie powiedzieli...Po prostu wspaniale !
|
|
_________________ Aby coś docenić trzeba to stracić...
Baner & Avek by Ewel
Pon 13:05, 29 Gru 2008 |
|
Arystokratka
Lekarz rodzinny

Miasto: Międzyrzec Podl.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rocketku ! Odkopałam ten fik i w końcu za niego się zabrałam ! Myślałam nad tym, czy go nie zostawić na święta ale stwierdziłam : nie wytrzymam . I dobrze zrobiłam;))
Piękny fik , taki piękny że rozpłakałam się gdy to czytałam . Z każdym zdaniem coraz bardziej mi się podobał i byłam zachwycona Twoim pomysłem na fika . Nie widzę nikogo takiego , kto by napisał lepiej tą historię, ta historię spotkania dwóch ludzi po tylu latach . Dwóch tak niezwykłych ludzi jak Cuddy i House. Bardzo wzruszające ! I jak zwykle jestem MEGA zachwycona Twoim pismem . Jak ty piszesz za każdym razem cudnie te fiki ! Twój styl , twoja czułość , twoje pomysły . Mam nadzieję, mam cały czas nadzieję że wena do Ciebie powróci i Ty do nas powrócisz z nowymi pomysłami na Huddy fiki :* Dziękuję Ci jeszcze raz za ten fik i za wszystkie inne co napisałaś :* Buziakuję !
|
|
Wysłany:
Wto 13:22, 23 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|