|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 530, 531, 532 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Lepiej spamować aniżeli milczeć 8)
jeanne, co Ty wywijasz? :>
Jadę niedługo nad jeziorko. Nogi już zarosły, ale trudno :-D
Dodano 34 minut temu:
Jestem wściekła! Koleżanka mamy, która działa w "rządzie" naszego miasta organizuje darmowy kurs języka migowego. Normalnie kosztuje on ok 700 zł, a tutaj jest na tych samych warunkach - też kończy się egzaminem i otrzymanie certyfikatu. Mogłabym pójść, bo są jeszcze wolne miejsca, ale jest jedna przeszkoda - kurs trwa od końca lipca do grudnia we wtorki i czwartki :roll:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 10:32, 10 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Miałam jechać jutro do Krakowa zawieźć papiery, ale TAK MI SIĘ NIE CHCE. |
Czyli się dostałaś? Ja bym chętnie pojechała, choć bym żałowała, że nie mogę tam studiować :)
|
|
Sro 11:15, 10 Lip 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Juniuś, zawsze chciałam się nauczyć języka migowego |
Ja też, dlatego jestem taka wściekła, bo jest okazja zrobić to za darmo. Choć teraz mawiają, że język migowy powoli będzie odchodził w zapomnienie i zostanie zastąpiony czymś innym, a najlepiej techniką :roll: Podobno bardzo trudno się go nauczyć, bo głuchoniemi i tak mają już swoje znaki i sposoby porozumiewania się i czasem taka znajomość po kursie nie wystarcza. Potrzeba doświadczenia, a ja niestety nie mam póki co miejsca, gdzie mogłabym je nabyć, a zawsze bardziej interesowała mnie jakoś tyflopedagogika, a nie surdo.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 11:17, 10 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | *piątka* Też nie cierpię rozmawiać przez telefon Niestety rzutuje mi to w pracy każdego dnia, bo każdorazowa rozmowa z jakimś klientem jest dla mnie katorgą. A jeśli chodzi o prywatne rozmowy, to też dla mnie duży dyskomfort, bo zdecydowanie wolę rozmowy face to face. |
To współczuję. A nie przywykłaś jak musisz prowadzić w pracy rozmowy przez telefon? Chociaż w sumie ja też bym chyba nie przywykła...
Cytat: | Mi się niektóre straszliwie podobają, byleby nie były pstrokate Ale one są straszliwie drogie, a wystarczy trochę chęci i cierpliwości i samemu wyczaruje się coś takiego za marne grosze. |
Pewnie, szczególnie, że teraz nie ma takich problemów z materiałami, jest dużo internetowych sklepów oferujących produkty do wszelkiego rodzaju rękodzieł. Ja sobie mnóstwo serwetek po jednej sztuce z każdego rodzaju kupowałam jak potrzebowałam do decoupage :)
|
|
Sro 11:18, 10 Lip 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Lepiej spamować aniżeli milczeć Cool
jeanne, co Ty wywijasz? chtry |
Cóż za światła myśl :mrgreen:
Ja jedynie masakruje tak swoje zdrowie, że mój organizm ma już dość i wysyla mi znaki dymne, że chce się ewakuować :hahaha: I nie, nie poprzez bolącą wątrobę :hahaha:
Shitzune kradnę i powieszę sobie nad łóżkiem :hahaha:
Cytat: |
To współczuję. A nie przywykłaś jak musisz prowadzić w pracy rozmowy przez telefon? Chociaż w sumie ja też bym chyba nie przywykła... |
U mnie też jest tak! Ale jeśli pojawia się większe zło [np. poproszenie żeby mama zadzwoniła] to pora przełamać swoje opory :D
|
|
Sro 12:36, 10 Lip 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też kiedyś nie przepadałam za takimi rozmowami, ale odkąd zaczęły się telefony od wykładowców, a w tym od promotorki, to musiałam się przełamać i teraz je nawet lubię :-D A w szczególności wisieć z pewną osobą godzinami na telefonie :)
Wróciłam znad jeziorka. Trochę mnie opaliło (mam nadzieję, że trochę), ale się nie wykąpałam, bo była zimna woda i jakoś mnie obrzydzała.
|
|
Wysłany:
Sro 16:23, 10 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale spamujecie Very Happy |
E, no przepraszam, jak tu kiedyś szło odrabianie lekcji, to się nie czepiałam :D
jeanne napisał: | Pamiętajcie, nigdy nie róbcie sobie 3 tygodni chlania, nic nie jedzenia mimo paskudnych wyników, bo potem jak wam się zacznie sypać zdrowie, to trudno sie będzie pozbierać... |
Wyrosłam już z samozagłady :mrgreen: A tak serio to aż takich ciągów nie miałam. Różnie bywało, różnie się prowadziło, ale takiego czegoś bym sobie nie zafundowała :)
Cytat: | A nie przywykłaś jak musisz prowadzić w pracy rozmowy przez telefon? |
NIE :] Unikam tego, jak tylko mogę. Każdy wie, że jak poprosi mnie, żebym do kogoś zadzwoniła i coś załatwiła, bo mam dar przekonywania, to zabije go wzrokiem :mrgreen: Telefony od klientów odbieram tylko w ostateczności, jak szefostwo każe mi włączyć linię, bo zwykle się blokuję :mrgreen: Ale że nadrabiam innymi atutami, to mi czasem darują :D
|
|
Wysłany:
Sro 16:30, 10 Lip 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co za pogoda :roll: Zimno, pochmurno, deszczowo. Wyśmienita okazja, żeby zabrać się za dogłębne analizowanie książek do pracy magisterskiej :P
|
|
Wysłany:
Czw 16:49, 11 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wyrosłam już z samozagłady |
Z tego się wyrasta :D ?
Cytat: | NIE Unikam tego, jak tylko mogę. Każdy wie, że jak poprosi mnie, żebym do kogoś zadzwoniła i coś załatwiła, bo mam dar przekonywania, to zabije go wzrokiem Telefony od klientów odbieram tylko w ostateczności, jak szefostwo każe mi włączyć linię, bo zwykle się blokuję Ale że nadrabiam innymi atutami, to mi czasem darują |
Czyli wszyscy przeszkoleni żeby się z telefonami nie zwracać do Ciebie :) Fajnie.
Juniuś napisał: | Zimno, pochmurno, deszczowo. |
U mnie to samo dziś.
|
|
Czw 22:03, 11 Lip 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór
Bywa ktoś tu jeszcze czy tylko po północy już tylko straszy ? :twisted:
|
|
Wysłany:
Pią 20:58, 12 Lip 2013 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem jak po, ale przed północą straszę ja :cuddy23:
|
|
Wysłany:
Pią 22:43, 12 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co tam słychać zatem w życiu po życiu ;)
|
|
Wysłany:
Pią 22:56, 12 Lip 2013 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
E, no przepraszam, jak tu kiedyś szło odrabianie lekcji, to się nie czepiałam Very Happy
|
Spamujcie, spamujcie, dobrze się was czyta :*
Wyrosłam już z samozagłady Mr. Green A tak serio to aż takich ciągów nie miałam. Różnie bywało, różnie się prowadziło, ale takiego czegoś bym sobie nie zafundowała Smile |
Ja z swego rodzaju samozagłady również wyrosłam, ale nie umiem odmawiać ludziom :D
Dobry wieczór
Bywa ktoś tu jeszcze czy tylko po północy już tylko straszy ? Twisted Evil |
Witamy witamy :D
|
|
Wysłany:
Pią 23:03, 12 Lip 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Co tam słychać zatem w życiu po życiu |
W życiu po życiu? Całkiem dobrze :-D
Ale jednak wolę życie na ziemi i stwierdzam, że czas do łóżka!
Dodano 13 godzin 53 minut temu:
Jest tu ktoś, kto zna się na komputerach? Ale chodzi mi o procesory i te inne, głównie o sprawy mechaniczne :-D
Dodano 3 godzin 4 minut temu:
Zwracam również uwagę, że studia rozpoczęte przed nowelizacją ustawy, czyli przed 1 października 2011 r. ,nie mają wpływu na odpłatność za studia stacjonarne w uczelniach publicznych.
Wszystko jasne ;-) Koleżanka, chcąc studiować jeszcze medycynę będzie musiała OPŁACAĆ JĄ CAŁĄ, bo nasz licencjat, pomimo rozpoczęcia przed nowelizacją ustawy, naliczył już sobie pulę punktów i jest ona wykorzystana. Pewnie zrezygnuje ze swoich marzeń albo obrabuje bank.....
|
|
Wysłany:
Sob 16:09, 13 Lip 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 530, 531, 532 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 531 z 552 |
|