alhambra, ja też, cała krwawiłam i szczypało jak cholera :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 20:22, 09 Lip 2013
Wcale nie takie trudne i wydaje mi się, że zakup materiałów to będą jakieś marne grosze, a ona chce za wisiorek 50 zł...Pff, sama sobie zrobię.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 20:32, 09 Lip 2013
No właśnie ta ręczna biżuteria jest diabelnie droga i jak dla mnie kompletnie nie warta swojej ceny. Widuję u znajomych broszki, wisiorki za grubo ponad 100zł, a mi wydają się strasznie tandetne i badziewne :? Ale w sumie taka moda, a ja za nią nigdy nie nadążałam. Poza tym każdemu podoba się to, co mu się podoba, mi nie musi :)
Mi się niektóre straszliwie podobają, byleby nie były pstrokate :) Ale one są straszliwie drogie, a wystarczy trochę chęci i cierpliwości i samemu wyczaruje się coś takiego za marne grosze.
Wto 20:49, 09 Lip 2013
a wystarczy trochę chęci i cierpliwości i samemu wyczaruje się coś takiego za marne grosze.
Kpisz? Z moimi zdolnościami manualnymi nie jestem w stanie zrobić nawet przyzwoitego ludka ze spinaczy do papieru :mrgreen:
Dobra, kupiłam bilet na piątek do domu i jadę odetchnąć w gronie rodzinnym.
A ja jakoś myślałam, że Ty teraz w domu byłaś, nie wiem, co mi się uroiło.
Wto 21:04, 09 Lip 2013
A ja jakoś myślałam, że Ty teraz w domu byłaś, nie wiem, co mi się uroiło.
Teraz byłam w Szczecinie ;) Do mnie jedzie się 3h na luziku :)
Juniuś napisał:
alhambra, nie pierd**, dałabyś radę Very Happy
Po pierwsze to się wyrażaj, kultury trochę! :twisted: A po drugie to wiem, na co stać moje dłonie i do tej formy rozrywki zdecydowanie nie są stworzone :mrgreen:
alhambra, najważniejsze, że do innej są :twisted: :twisted: :twisted:
Wto 21:08, 09 Lip 2013
alhambra, najważniejsze, że do innej są Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Niestety talentów u siebie jeszcze żadnych nie odkryłam. I obawiam się, że jak przez 30 lat mi sie nie udało, to już nic z tego nie będzie :roll: Jedyny talent to ten do wkurzania ludzi :]
Gra na nerwach to sztuka, niczym gra na instrumencie :D
Wto 21:13, 09 Lip 2013
Ale spamujecie :D
Pamiętajcie, nigdy nie róbcie sobie 3 tygodni chlania, nic nie jedzenia mimo paskudnych wyników, bo potem jak wam się zacznie sypać zdrowie, to trudno sie będzie pozbierać...
Ale i tak ide jutro na ognisko :mrgreen:
Miałam jechać jutro do Krakowa zawieźć papiery, ale TAK MI SIĘ NIE CHCE.