Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 505, 506, 507 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Chora jest... Muszę z nią jechać do weta, nie dość że nic nie je, to jeszcze wygląda strasznie

:( To mam nadzieję, że weterynarz pomoże.

Cytat:
I zdjęcie, jak prosiłaś :* Trudno było zrobić, bo mama sfochowana i chowała je pod siebie

Śliczne *gapi się od 15 minut na zdjęcie* :D
Dziękuję :* No nie jestem, jakie to smutne xD

Cytat:
Tak mi się już zaczyna nudzić, że oglądam na ipli "faceci do wziecia"

Nie wiem co to, ale brzmi strasznie :D Też mi się zaczyna nudzić.

PostWysłany: Nie 23:54, 02 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
Nie wiem co to, ale brzmi strasznie

Obejrzyj sobie, u mnie w pracy zrobiło taką furorę, że aż ja się skusiłam :mrgreen:

PostWysłany: Pon 15:50, 03 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
"Chłopaki do wzięcia"? Razz Oni są zajefajni Mr. Green Najlepszy Bandziorek Very Happy To jak już skończysz, to polecam "Czekając na sobotę" Mr. Green

Na razie męcze, bo mam straszne kłopoty ze zrozumieniem :D I mnie trochę wstyd, bo w mojej wsi też są takie okazy :x

Cytat:

Sad To mam nadzieję, że weterynarz pomoże.

Najadla się trawy i jej przeszło :mdleje: Znowu mam kota wariata :mdleje:

Cytat:

Śliczne *gapi się od 15 minut na zdjęcie* Very Happy
Dziękuję :* No nie jestem, jakie to smutne xD

Strasznie rozkoszne są te małe... Tuliłabym i tuliłabym! Chciałabym żeby Entropia miała, ale musiałabym mieć od razu chętnych na kociaki.

Cytat:

Obejrzyj sobie, u mnie w pracy zrobiło taką furorę, że aż ja się skusiłam Mr. Green

Podobno właśnie oglądanie tego jest bardzo modne :D

PostWysłany: Pon 19:30, 03 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Podobno właśnie oglądanie tego jest bardzo modne Very Happy

Zdążyłam zauważyć :D Takie "okazy" są wszędzie :D Trochę to też manipulowane, bo wezmą takich upośledzonych nieco chłopaczków i kreują, jak to buracko wypada polska wieś. Trochę żenujące, ale pośmiać się można :)

PostWysłany: Pon 20:28, 03 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Hej kochani ;) co tam u Was?

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Pon 20:46, 03 Cze 2013
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Cytat:
Obejrzyj sobie, u mnie w pracy zrobiło taką furorę, że aż ja się skusiłam

Ok, zobaczę w najbliższym czasie cóż to w takim razie :D

Cytat:
Najadla się trawy i jej przeszło Znowu mam kota wariata

To dobrze, że przeszło :) No hej może chciała Ci dać do zrozumienia żebyś tak nie znikała xD

Cytat:
Strasznie rozkoszne są te małe... Tuliłabym i tuliłabym! Chciałabym żeby Entropia miała, ale musiałabym mieć od razu chętnych na kociaki.

Nie dziwię się. Ja jestem cały czas chętna, ale kota będę mogła mieć pewnie dopiero z własnym mieszkaniem :(

Sevir napisał:
Hej kochani co tam u Was?

Hej :) Zawaliłam maturę z chemii, z biologii trochę mniej, nie mam pojęcia co z sobą począć i na jakie studia iść, a przed sobą mam 4 miesiące wakacji- to kilka ostatnich miesięcy z mojego życia w dużym skrócie :hahaha:
A co u Ciebie Sevir? :)

PostWysłany: Pon 21:07, 03 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Zdążyłam zauważyć Very Happy Takie "okazy" są wszędzie Very Happy Trochę to też manipulowane, bo wezmą takich upośledzonych nieco chłopaczków i kreują, jak to buracko wypada polska wieś. Trochę żenujące, ale pośmiać się można Smile

Ale w sumie niekiedy tak wypada :hahaha: Mam to "szczescie" mieszkać w siedzibie gminy, więc i tak jestem na "wyższym poziomie", ale jak tak czasem jeżdżę po znajomych to :x

Cytat:
Hej kochani Wink co tam u Was?

Zawaliłam maturę, szukam innego kierunku i rozglądam się za mieszkaniem w Krakowie nudząc się niemilosiernie :d A u Ciebie jak?

Cytat:

To dobrze, że przeszło Smile No hej może chciała Ci dać do zrozumienia żebyś tak nie znikała xD

Ja się martwię, co z nią będzie, jak będę na studiach...

Cytat:

Nie dziwię się. Ja jestem cały czas chętna, ale kota będę mogła mieć pewnie dopiero z własnym mieszkaniem Sad

I dalej nic? :(

PostWysłany: Pon 21:22, 03 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Ja się martwię, co z nią będzie, jak będę na studiach...

Ja mam blisko politechnikę z biotechnologią i medyczny z kosmetologią. No w sumie to na co mogłabym pójść i zobaczę. Ale to faktycznie, jak chcesz Kraków to nie za wesoło, zostawisz chłopaka i kota :( A masz zamiar przyjeżdżać na święta tylko do domu czy częściej?
Ja z kolei doszłam do wniosku, że pewnie osoby z którymi najczęściej się widuję będą studiować w Warszawie, albo gdzie indziej daleko znając moje szczęście :(

Cytat:
I dalej nic?

No nic. Jeszcze od jakiś 12 lat nie było wakacji co bym nie była na wsi i wiadomo koty, czasami psy i wracasz do domu i pusto... Chyba powinnam przywyknąć, ale zawsze mnie to uderza.
A mój przyjaciel stwierdził ostatnio, że mu się ze zwierzętami kojarzę :hahaha:

PostWysłany: Pon 22:31, 03 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja mam blisko politechnikę z biotechnologią i medyczny z kosmetologią. No w sumie to na co mogłabym pójść i zobaczę. Ale to faktycznie, jak chcesz Kraków to nie za wesoło, zostawisz chłopaka i kota Sad A masz zamiar przyjeżdżać na święta tylko do domu czy częściej?
Ja z kolei doszłam do wniosku, że pewnie osoby z którymi najczęściej się widuję będą studiować w Warszawie, albo gdzie indziej daleko znając moje szczęście Sad

Przedtem jak nie było Kamila ani kota był plan -nie wracać do domu! Ale teraz... Będe musiała wrócić na chrzciny, urodziny Kamila, święta jedne drugie, walentynki chociażby... Najprawdopodobniej 2 wesela... No a jak dodać do tego, że jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że widujemy się 4 razy w tygodniu albo więcej, to... Ja bym wracala co tydzień, chociazby tylko sie z nim zobaczyć na te parę godzin i wracać, ale kasa. A też brać od niego ciągle nie będę, bo mi glupio...

Ja idę na biotechnologię albo analitykę medyczną ^^
Ja trzymam kciuki żeby Konrad sie dostał na medycynę do Krakowa, nie byłabym taka osamotiona przynajmniej, ale większość "mojej" ekipy wybiera Kraków.
Cytat:

No nic. Jeszcze od jakiś 12 lat nie było wakacji co bym nie była na wsi i wiadomo koty, czasami psy i wracasz do domu i pusto... Chyba powinnam przywyknąć, ale zawsze mnie to uderza.

Ja się nei dziwię. 4 dni w Krakowie a mi było tak dziwnie bez kota że strasznie... To jest jednak przyzwyczajenie, żę wchodzi się do domu i słyszy się ten dzwonek.

PostWysłany: Pon 22:37, 03 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

Też będę składać na analitkę, ale wolałabym, żeby jednak mnie na wetę bądź farmację przyjęli :D Zawaliłam biologię, ale na weterynarię powinnam nadrobić rozszerzonym angielskim... Więc są jakieś szanse.

Wrażenia po drugim koncercie GD: o matko boska. Wróciłam do domu cała w siniakach i plastrach, ale przeżycia były niesamowite. Teraz za dwa tygodnie do Łodzi, a później... Się zobaczy :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Wto 16:07, 04 Cze 2013
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
żeby jednak mnie na wetę bądź farmację przyjęli Very Happy

Podziwiam, nie dałabym rady być weterynarzem.

A za te koncerty to ja cię skrycie nienawidzę! Jakbym pojechała na jakiś GD to bym chyba się przyczepila do ich samochodu i jęczała "weźcie mnie!" :hahaha:

PostWysłany: Wto 19:14, 04 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Cytat:
żeby jednak mnie na wetę bądź farmację przyjęli Very Happy

Podziwiam, nie dałabym rady być weterynarzem.

Ja właśnie czuję do tego powołanie jak do niczego innego, ale weterynarz-alergik... Wszyscy od razu mnie skreślają i ja sama czuję, że będę z tym miała milion problemów. No ale na razie najważniejsze to się dostać.

jeanne napisał:
A za te koncerty to ja cię skrycie nienawidzę! Jakbym pojechała na jakiś GD to bym chyba się przyczepila do ich samochodu i jęczała "weźcie mnie!"

A wiesz, że jak ledwo żywe snułyśmy się po Wiedniu, to trafiłyśmy na ich autokary? :D Były dwa ze wszystkich stron otoczone policją. Strach pomyśleć, co by było, gdyby ktoś się do nich przyczepił :mrgreen: Pomachałyśmy im, ale szczerze wątpię, żeby coś zobaczyli przez przyciemniane szyby.
Nie chcesz spróbować wystartować w konkursie? Teraz Rock nadal ma do wygrania bilety :)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Wto 22:25, 04 Cze 2013
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Przedtem jak nie było Kamila ani kota był plan -nie wracać do domu! Ale teraz... Będe musiała wrócić na chrzciny, urodziny Kamila, święta jedne drugie, walentynki chociażby... Najprawdopodobniej 2 wesela... No a jak dodać do tego, że jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że widujemy się 4 razy w tygodniu albo więcej, to... Ja bym wracala co tydzień, chociazby tylko sie z nim zobaczyć na te parę godzin i wracać, ale kasa. A też brać od niego ciągle nie będę, bo mi glupio...

Rozumiem. Mam nadzieję, że się jakoś ułoży i będziesz mogła przyjeżdżać jak najczęściej. Szczerze mówiąc ja się zatrzymałam na etapie wakacje, a ta myśl co potem tak wraca i wraca, wypieram ją i nic.

Cytat:

W moim wypadku odpada wszystko do czego się liczy chemia.

Cytat:
Ja trzymam kciuki żeby Konrad sie dostał na medycynę do Krakowa, nie byłabym taka osamotiona przynajmniej, ale większość "mojej" ekipy wybiera Kraków.

To fajnie. U mnie raczej chcą się wynosić jak najdalej :(

Cytat:
Ja się nei dziwię. 4 dni w Krakowie a mi było tak dziwnie bez kota że strasznie... To jest jednak przyzwyczajenie, żę wchodzi się do domu i słyszy się ten dzwonek.

Ja sobie na taki dzwonek poczekam jeszcze z najmarniej 5 lat.

PostWysłany: Wto 22:32, 04 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja właśnie czuję do tego powołanie jak do niczego innego, ale weterynarz-alergik... Wszyscy od razu mnie skreślają i ja sama czuję, że będę z tym miała milion problemów. No ale na razie najważniejsze to się dostać.

Wiesz z czasem podobno alergia chociaż trochę ustępuje. Patrzę na mojego brat glównie, gdzie jeszcze parę lat temu wystarczyło stanąć koło niego trzymając przedtem kota, a teraz juz sam głaszcze i jest ok. Fakt, może nie być łatwo, ale też możesz być weterynarzem specjalistą :D
Cytat:

Nie chcesz spróbować wystartować w konkursie? Teraz Rock nadal ma do wygrania bilety Smile

Bilet to jedno, ale koszty dojazdu, nocowania itp... Jeszcze musiałby dodatkowo ktoś jechać ze mną, bo ja się potrafię wszędzie zgubić :| także muszę poczekać az przyjadą tutaj w bliskie okolice :D

Cytat:

Rozumiem. Mam nadzieję, że się jakoś ułoży i będziesz mogła przyjeżdżać jak najczęściej. Szczerze mówiąc ja się zatrzymałam na etapie wakacje, a ta myśl co potem tak wraca i wraca, wypieram ją i nic.

Też wypieram. Czytam o tym jak ludzie już kierunki wybierają, przechodzą trudy rejestracji, a ja, yyyy.... :hahaha:

Cytat:

W moim wypadku odpada wszystko do czego się liczy chemia.

Ale jest dużo rzeczy, w których można wziąć zamiennie z innym przedmiotem :*
Cytat:

To fajnie. U mnie raczej chcą się wynosić jak najdalej Sad

A dlaczego tak właściwie?

Cytat:

Ja sobie na taki dzwonek poczekam jeszcze z najmarniej 5 lat.

Szkoda :przytul:

PostWysłany: Sro 14:18, 05 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Czy choć raz deszcz mógłby się wypadać do 16, a nie po? Do jasnej cholery codziennie zaczyna lać chwilę przed moim wyjściem z pracy i pada do 16:30, czyli do mojego powrotu do domu, to chore :evil: Dziś wyposażyłam się w kalosze, w drodze powrotnej zabrałam się z koleżanką samochodem na zakupy, więc zaczęło padać, jak wracałam ze sklepu :roll:

PostWysłany: Sro 19:35, 05 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 505, 506, 507 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 506 z 552

Skocz do: