Kawał mnie nie ubawił :(
Z tego stresu tez poszłam sobie zrobić różne fajne rzeczy w łazience :D Doprowadziłam się do ładu, a teraz gładka, czysta, pachnąca i w ogóle mogę dalej siedzieć przed kompem :P
A ja jeszcze nie poszłam, bo też planuję długą wizytę w łazience i przepuściłam w kolejce babcię. Muszę korzystać z wanny, póki jestem w domciu :-D i zrobię sobie peeling cukrowy - będę pachnąca i słodka :-D Za tydzień też wracam do domciu, choć mi się to nie uśmiecha, bo będzie przed samymi egzaminami, ale kuzyn ma wesele...
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 21:03, 01 Cze 2013
Mi trochę przeszkadza zapach, który zostaje po nim na skórze :-? Kawę wolę w wersji płynnej do picia :-D
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 21:07, 01 Cze 2013
No, przecież wiem, proszę Pani :-D w moją skórę się jakoś dziwnie ten zapach wżera i wolę cukrowy :-D
Sob 21:10, 01 Cze 2013
:hahaha:
Biorąc pod uwagę ilość, jaką wypijam, to wszystko jest możliwe :-D
Sob 21:13, 01 Cze 2013
A do pakietu dołączyć zapach męskiego potu, mniam :lol: :|
Sob 21:15, 01 Cze 2013
Łazienka się zwolniła, wanna z pianą i gorąca wodą czeka :-D
Sob 21:18, 01 Cze 2013
Ech, ten weekend jest stanowczo za długi :roll: A trzeba było mieć jakiś plan. Na przyszłość muszę zapamiętać, żeby lenistwo planować na maksymalnie 2 dni.
Dodano 3 minut temu:
To przez internet, poruszają jakieś zboczone tematy :)
Dodano 3 minut temu:
Dobra, brykam już, bo się późno zrobiło :) Miłego wieczoru :)