Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 487, 488, 489 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Nie no on ogólnie wie, że to poważna sprawa, ale śmieszy go moja reakcja. Np. widzieliśmy ostatnio takiego kundelka, mały dość, no to Asia co? Panika. On mi próbuje tłumaczyć, że przecież jest mały nic mi nie zrobi, więc ja co?
"-No ale popatrz jak ja mam nisko ręce! No popatrz! *pokazuje jak nisko* Przyjdzie i mi je odgryzie! I w dodatku nie ma ogona! I skąd ja mam wiedzieć, czy merda przyjaźnie, jak nie ma czym merdać?!"
Kamil się popłakał. Serio.

Ojejku. Nie przejmuj się. Pewnie nie miałaś po prostu kontaktu z odpowiednim psem.

jeanne napisał:
Cool Mr. Green

:D

jeanne napisał:
Babka nam zrobiła raz. Stwierdziła, że to nie ma sensu, bo byśmy albo wszyscy sciągali, albo mieli pały Very Happy

Nie to u nas na polskim niezbyt. Za to bezczelnie wszyscy robiliśmy znowu razem ćwiczenia na PP w czwartek. Dziś mnie w szkole nie było to nie wiem co się działo.
W ogóle mam wszystkiego dość, mój humor sięgnął dna, a chłopcy mnie załamali ;(

PostWysłany: Pią 18:58, 18 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Ojejku. Nie przejmuj się. Pewnie nie miałaś po prostu kontaktu z odpowiednim psem.

Wstyd mi. Wczoraj byłam z Kamilem i wyskoczył pies Gośki. Mały, merdał ogonem, nic nie robił. A ja wpadłam w taką panikę, że aż Kamilowi przestało być do śmiechu. Chyba mu zrobiłam siniaki na żebrach tak sie mocno trzymałam o.O

Cytat:

Nie to u nas na polskim niezbyt. Za to bezczelnie wszyscy robiliśmy znowu razem ćwiczenia na PP w czwartek. Dziś mnie w szkole nie było to nie wiem co się działo.
W ogóle mam wszystkiego dość, mój humor sięgnął dna, a chłopcy mnie załamali ;(

Czemu cie załamali? :przytul:

Ja nie byłam od wtorku w szkole, jutro mam 3 sprawdziany i nie wiem, jak mam sie nauczyć.

PostWysłany: Nie 15:41, 20 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wstyd mi. Wczoraj byłam z Kamilem i wyskoczył pies Gośki. Mały, merdał ogonem, nic nie robił. A ja wpadłam w taką panikę, że aż Kamilowi przestało być do śmiechu. Chyba mu zrobiłam siniaki na żebrach tak sie mocno trzymałam o.O

Ja zawsze lubiłam bardziej koty, a jak mnie pogryzł pies to już w ogóle. Nie martw się :przytul: Musiałam poznać naprawdę kochane i łagodne psy żeby się przekonać...

jeanne napisał:
Czemu cie załamali? przytul

Powiedz jak przeczytasz to usunę. Po wczorajszym sama siebie załamałam.

jeanne napisał:
Ja nie byłam od wtorku w szkole, jutro mam 3 sprawdziany i nie wiem, jak mam sie nauczyć.

Ja się nawet nie biorę za naukę, a jutro sprawdzian z matmy ze streometrii. I tak wiem, że będę musiała go poprawiać choć nie wiem jak...

Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pon 21:52, 21 Sty 2013, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Nie 15:54, 20 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja się nawet nie biorę za naukę, a jutro sprawdzian z matmy ze streometrii. I tak wiem, że będę musiała go poprawiać choć nie wiem jak...

Ja nienawidzę wszystkiego do czego jest wymagane widzenie przestrzenne. I też będę poprawiać. Prawdopodobieństwo tez.

Cytat:

Powiedz jak przeczytasz to usunę. Po wczorajszym sama siebie załamałam.

Tulę mocno z całych sił. Wiesz, ja uważam, że zachowałaś sie nawet bardzo, ale to bardzo ok, i ja gdybym była tą dziewczyną to napisałabym do ciebie i teraz cie wykopała z moim chłopakiem żebyś się jednak zabawiła. Wiem jaki Kamil jest przewrażliwiony na tym punkcie [awantura o to, że piłam w szatni SAMA z Michałem wódkę], więc tym bardziej, PODZIWIAM. I tylko można zazdrościć im takiej koleżanki, jak ty. Źle wyszło, że jednak nie pojechałaś, ale możesz przynajmniej sobie powiedzieć, że postępujesz fair i z zasadami :*

Cytat:

Ja zawsze lubiłam bardziej koty, a jak mnie pogryzł pies to już w ogóle. Nie martw się przytul Musiałam poznać naprawdę kochane i łagodne psy żeby się przekonać...

Ja niby znam... Ale jak patrzę jak Entropia potrafi mnie ugryźć, to co dopiero taki pies.

PostWysłany: Pon 21:28, 21 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja nienawidzę wszystkiego do czego jest wymagane widzenie przestrzenne. I też będę poprawiać. Prawdopodobieństwo tez.

Chyba to, że na trzy zadania w tym jedno z podstawy ruszyłam tylko to z podstawy i na dodatek mam całe źle starczy za komentarz :hahaha:
Prawdopodobieństwo było straszne. Myślałam, że potrafię a skończyłam z kapą. Wszystkie zadania, która da się rozwiązać drzewkiem są jeszcze do przełknięcia, reszta...
A miałaś jakieś trudne zadania z prawdopodobieństwa czy średnie czy też trudno ocenić?

jeanne napisał:
Tulę mocno z całych sił. Wiesz, ja uważam, że zachowałaś sie nawet bardzo, ale to bardzo ok, i ja gdybym była tą dziewczyną to napisałabym do ciebie i teraz cie wykopała z moim chłopakiem żebyś się jednak zabawiła. Wiem jaki Kamil jest przewrażliwiony na tym punkcie [awantura o to, że piłam w szatni SAMA z Michałem wódkę], więc tym bardziej, PODZIWIAM. I tylko można zazdrościć im takiej koleżanki, jak ty. Źle wyszło, że jednak nie pojechałaś, ale możesz przynajmniej sobie powiedzieć, że postępujesz fair i z zasadami :*

Dziękuję ;*
Och ja myślę, że ona nie jest w ogóle świadoma tego co zrobiłam, pomijając fakt ile taka decyzja mnie kosztowała.
Niestety fakt, że postąpiłam w porządku to pociecha marna i gorzka oraz jak widać na załączonym obrazku szczęścia nie daję...

jeanne napisał:
Ja niby znam... Ale jak patrzę jak Entropia potrafi mnie ugryźć, to co dopiero taki pies.

Każdy ma swoje słabości. Jedne się boi pająków co dla drugiego jest śmieszne, kto inny psów.

PostWysłany: Pon 21:51, 21 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

A miałaś jakieś trudne zadania z prawdopodobieństwa czy średnie czy też trudno ocenić?

Wiesz... Proste. Walnęłam się na liczbach złożonych. I drzewko też miałam. Wszystko rozrysowałam, pięknie cacy, złożyłam równanie... I nie potrafiłam go rozwiązać :| Miałam ile w sześcianie o podstawie 1 jest przekątnych o długości pierwiastek z 2. Zrobiłam to w pamięci, nie obliczeniach, więc... :|

Cytat:

Niestety fakt, że postąpiłam w porządku to pociecha marna i gorzka oraz jak widać na załączonym obrazku szczęścia nie daję...

Pocieszyć cię? Dostałam dzisiaj mandat. Za iście złą stroną drogi. 5m od domu 8) Brat mnie opieprza, że mogłam iść do sądu.

PostWysłany: Wto 19:30, 22 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wiesz... Proste. Walnęłam się na liczbach złożonych. I drzewko też miałam. Wszystko rozrysowałam, pięknie cacy, złożyłam równanie... I nie potrafiłam go rozwiązać Neutral Miałam ile w sześcianie o podstawie 1 jest przekątnych o długości pierwiastek z 2. Zrobiłam to w pamięci, nie obliczeniach, więc... Neutral

Oj :przytul: Ja mam znowu jakoś przeraźliwą ilość zadań z matmy i zamiast się za nie zabrać robię wszystko inne.

jeanne napisał:
Pocieszyć cię? Dostałam dzisiaj mandat. Za iście złą stroną drogi. 5m od domu Cool Brat mnie opieprza, że mogłam iść do sądu.

Cudze nieszczęście mnie nie cieszy :( Ale, że nie było chodnika i szłaś drogą i wstawili Ci mandat, że złą stroną? O czymś takim jeszcze nie słyszałam.
Straszny pech :przytul: Ile tego mandatu -,- ?

PostWysłany: Wto 20:12, 22 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
I drzewko też miałam.

Pamiętam jak moja matematyczka na klasówce z prawdopodobieństwa śmiała się, że tacy z nas dendrolodzy, bo wszyscy jej drzewka rysujemy. ;)

A u mnie wszystko nieźle, powoli, ale do przodu. Standardowo moje życie kręci się wokół chemii. Za dwa tygodnie sesja. A z takich przyjemniejszych rzeczy - postanowiłam sobie, ze w ferie zacznę oglądać House'a od samego początku :)
Ostatnio natrafiłam na dwójce na ten odcinek, co House leczył mamę Cuddy - o rany, ale te ostatnie sezony były tragiczne.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 23:35, 22 Sty 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

Oj przytul Ja mam znowu jakoś przeraźliwą ilość zadań z matmy i zamiast się za nie zabrać robię wszystko inne.

Ja mam dzisiaj zapowiedziane 2 sprawdziany z biologii, jeden z chemii i maturę z chemii. Do tego PP, funkcja kwadratowa, i jakieś tam wypracowania z wosu. A no i oczywiście zadania z fizyki <3
A co dzisiaj robiłam? filmik na studniówkę :D

Cytat:

Cudze nieszczęście mnie nie cieszy Sad Ale, że nie było chodnika i szłaś drogą i wstawili Ci mandat, że złą stroną? O czymś takim jeszcze nie słyszałam.
Straszny pech przytul Ile tego mandatu -,- ?

Ogólnie to jest tak. Jest przystanek i od niego może 150m do mojej drogi, która jest po tej samej stronie, co przystanek. Żadnego chodnika ani nic. Przejście jest przy przystanku i potem dość daleko. Glupotą wg mnie byłoby przechodzenie przez to przejście i potem ponowne za 150m żeby móc wejść w drogę :| Zwłaszcza, że to droga dość ruchliwa. Oni pieprzyli mi, że jest lód, że niebezpieczeństwo, ze czy mam oczy z tyłu głowy. No przepraszam bardzo. Bardziej bezpieczne jest jak będe przełazić po tym lodzie ludziom przed maskami? Parodia. Zwłaszcza, że nikt tutaj nie chodzi tak prawidłowo. Ja tak chodzę od 3 lat! Po 6 razy tam i z powrotem codziennie i akurat dzisiaj dostałam mandat. Niby "tylko" 50zł, ale muszę skombinować kasę, bo matce nie powiem. Duma moja ucierpiała :roll:

Cytat:

A u mnie wszystko nieźle, powoli, ale do przodu. Standardowo moje życie kręci się wokół chemii. Za dwa tygodnie sesja. A z takich przyjemniejszych rzeczy - postanowiłam sobie, ze w ferie zacznę oglądać House'a od samego początku Smile
Ostatnio natrafiłam na dwójce na ten odcinek, co House leczył mamę Cuddy - o rany, ale te ostatnie sezony były tragiczne.

Ja sobie to zostawiłam na czas po maturze :D Ale nie mogłam oglądać tych odcinków w tv. No po prostu nie da się. :evil:

PostWysłany: Sro 1:10, 23 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Pamiętam jak moja matematyczka na klasówce z prawdopodobieństwa śmiała się, że tacy z nas dendrolodzy, bo wszyscy jej drzewka rysujemy. Wink

Ja rysowałam na pięciokrotne losowanie piłki, bo treść zadania była taka, że nie miałam pojęcia jak rozpisać omegę :hahaha: Ale znajoma z politechnicznej powiedziała, że narysowała 10 etapowe na sprawdzianie. Bo matematyczka się śmiała i powiedziała, że już nie sprawdzała tylko zobaczyła, że ma dobry wynik.

Shitzune napisał:
A u mnie wszystko nieźle, powoli, ale do przodu. Standardowo moje życie kręci się wokół chemii. Za dwa tygodnie sesja.

To dobrze, że do przodu.
A ja mam pytania, jeśli można... Mam w pobliżu politechnikę w Gliwicach i nie wiem czy mogę się tam wybierać z moimi zdolnościami matematycznymi :( Czy u Ciebie matematyka jest bardzo trudna i ta nieszczęsna chemia też?
W ogóle w zeszłym roku chciałam zwiedzić biotechnologię i inżynierię biomedyczną na dniach otwartych i wylądowałam na inżynierii środowiska, mechanice i budowie maszyn oraz budownictwie :hahaha:

Shitzune napisał:
A z takich przyjemniejszych rzeczy - postanowiłam sobie, ze w ferie zacznę oglądać House'a od samego początku Smile

To miłego oglądania :)
No były.

jeanne napisał:
A co dzisiaj robiłam? filmik na studniówkę Very Happy

Jak to filmik?

jeanne napisał:
Ogólnie to jest tak. Jest przystanek i od niego może 150m do mojej drogi, która jest po tej samej stronie, co przystanek. Żadnego chodnika ani nic. Przejście jest przy przystanku i potem dość daleko. Glupotą wg mnie byłoby przechodzenie przez to przejście i potem ponowne za 150m żeby móc wejść w drogę Neutral Zwłaszcza, że to droga dość ruchliwa. Oni pieprzyli mi, że jest lód, że niebezpieczeństwo, ze czy mam oczy z tyłu głowy. No przepraszam bardzo. Bardziej bezpieczne jest jak będe przełazić po tym lodzie ludziom przed maskami? Parodia. Zwłaszcza, że nikt tutaj nie chodzi tak prawidłowo. Ja tak chodzę od 3 lat! Po 6 razy tam i z powrotem codziennie i akurat dzisiaj dostałam mandat. Niby "tylko" 50zł, ale muszę skombinować kasę, bo matce nie powiem. Duma moja ucierpiała Rolling Eyes

Czyste wariactwo. Ja wiecznie przechodzę nie po pasach. Za to na pasach w pobliżu mojego domu, nawet tych z światłami uporczywie próbują mnie przejechać.
Współczuję :przytul: To spróbuj od kogoś pożyczyć jeśli masz widoki, że oddasz.

jeanne napisał:
le nie mogłam oglądać tych odcinków w tv. No po prostu nie da się. Evil or Very Mad

Dlaczego? Ja odwykłam od lektora, aż się zdziwiłam jak leciał po polsku. Głosy wydawały mi się nienaturalne. Muszę oglądać z napisami, ale idealnie zsynchronizowanymi.
W ogóle ostatnio żaden serial mnie nie kręci :( Jedynie GA i ... streamy z League of Legends z moim ulubionym teamem potrafią wywołać jakieś emocje :hahaha:

W ogóle byłam wczoraj z tym bilansem. Powiedzieli, że lekarza nie ma jest jutro od 8 do 13. Wstałam godzinę wcześniej i przyszłam z myślą, że najwyżej nie będzie mnie na angielskim, ale jej i tak nie ma. Dowiedziałam się, że lekarz jest chory ma L4 i mogę sobie przyjść do 10. Jako, że trzeba to oddać do jutra wściekła stwierdziłam, że odpuszczę religię i WOK jeszcze i przyjdę. Wróciłam. Czekałam 3 godziny, by mnie przyjęła, a nawet mi do gardła nie zajrzał -,- To coś to ja bym sobie sama mogła wypisać. Przepadła mi jeszcze chemia i polski. I lekarka jeszcze do mnie z tekstem, że z bilansem to nie w takie dni. Zacisłam zęby i stwierdziłam, że mi też to bynajmniej nie pasuję -,- A na tekst, że plecy mnie będą boleć i to coraz bardziej, bo mam krzywe to ja miałam mord w oczach...
Jak jeszcze przywlekłam jakoś grypę z tej przychodni to już w ogóle kaplica :(

PostWysłany: Sro 16:04, 23 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja sobie to zostawiłam na czas po maturze

Ach, to magiczne "pomaturze", ile się wtedy rzeczy miało zrobić... :D

pantera mglista napisał:
Czy u Ciebie matematyka jest bardzo trudna i ta nieszczęsna chemia też?

Matematyka ogółem jest ciężka, ale po pierwsze, zaczynasz ją w sumie od początku, bo nie wszyscy są po rozszerzonej, po drugie, na moim kierunku są zajęcia wyrównawcze, na którym się ogarnia materiał na poziomie liceum, i po trzecie, taka stricte matematyka to jest tylko na pierwszym roku.
Jeśli chodzi o chemię, no cóż, to w końcu wydział chemiczny, więc wszystko kręci się wokół chemii. Ale znów - zaczyna się od samych podstaw. Na pierwszym roku na przykład jest tylko sama chemia nieorganiczna. Teraz z kolei mam chemię organiczną - i rozwala mnie za każdym razem jak słyszę coś w tylu "tutaj macie państwo dziewięć sposobów na syntezę alkenów, ach tak, jest jeszcze dziesiąty, to pewnie ten, co się go uczyliście w liceum, ale tak naprawdę to on nie działa" :D
Póki co najwięcej problemów sprawiło mi pisanie sprawozdań :lol: I oddawanie ich po dziesięć razy, bo panu doktorowi się nie spodobało że były trzy cyfry po przecinku w wyniku (a powinna być jedna!)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 19:47, 24 Sty 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:

Jak to filmik?

Na studniówce każda klasa będzie przedstawiana. I tym przedstawianiem będzie nagrany filmik. Nagrali, a ja to muszę poskładać i mnie coś już trafia, bo tak beznadziejnego nagrywania to ja dawno nie widziałam.
Cytat:

Czyste wariactwo. Ja wiecznie przechodzę nie po pasach. Za to na pasach w pobliżu mojego domu, nawet tych z światłami uporczywie próbują mnie przejechać.
Współczuję przytul To spróbuj od kogoś pożyczyć jeśli masz widoki, że oddasz.

Kamil mi dał kasę. Wprawdzie mnie próbuje przekonać, że nie mam mu wcale oddawać, ale mi tak głupio, ze mu na 100% oddam.
Cytat:

Dlaczego? Ja odwykłam od lektora, aż się zdziwiłam jak leciał po polsku. Głosy wydawały mi się nienaturalne. Muszę oglądać z napisami, ale idealnie zsynchronizowanymi.

BO jakoś nie lubię tych odcinków. A i lektor woła o pomstę do nieba.

Cytat:
...
Jak jeszcze przywlekłam jakoś grypę z tej przychodni to już w ogóle kaplica Sad

:mdleje: Biedaku! Ja też dostałam tą kartkę i jak przeczytałam Twoją "przygodę" to chyba podrobię sobie wpis, a nie będę leźć, jak ta głupia do przychodni. [kiedy w ogóle mam czas na to?!]

Julka wysłać ci 1 część filmiku na studniówkę? :D

Cytat:

Ach, to magiczne "pomaturze", ile się wtedy rzeczy miało zrobić... Very Happy

Ja sobie nie stawiam ambitnych celów. Chlanie i spanie :D

PostWysłany: Czw 23:51, 24 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Matematyka ogółem jest ciężka, ale po pierwsze, zaczynasz ją w sumie od początku, bo nie wszyscy są po rozszerzonej, po drugie, na moim kierunku są zajęcia wyrównawcze, na którym się ogarnia materiał na poziomie liceum, i po trzecie, taka stricte matematyka to jest tylko na pierwszym roku.
Jeśli chodzi o chemię, no cóż, to w końcu wydział chemiczny, więc wszystko kręci się wokół chemii. Ale znów - zaczyna się od samych podstaw. Na pierwszym roku na przykład jest tylko sama chemia nieorganiczna. Teraz z kolei mam chemię organiczną - i rozwala mnie za każdym razem jak słyszę coś w tylu "tutaj macie państwo dziewięć sposobów na syntezę alkenów, ach tak, jest jeszcze dziesiąty, to pewnie ten, co się go uczyliście w liceum, ale tak naprawdę to on nie działa" Very Happy

Dziękuję za informacje :)
Ja teoretycznie mam rozszerzoną matmę, chemię i biologię. Matma w pewnym momencie mnie przerosła szczególnie, że była tak tłumaczona, że właściwie wcale...
Ja wciąż na chemii słyszę, że naprawdę ta reakcja nie zachodzi, ale tego się dowiemy na studiach.
Jak to jedna? O.o Wbijano nam do głowy na chemii, że mam zaokrąglać do 3 miejsca, pomijając fakt gdy o zgrozo ktoś na jednej z pierwszych kartkówek z zadań podał wynik w okresie.
Mi niedawno został odjęty punkt, bo było zadania na sprawdzianie w których z podanych reakcjach w teorii Brønsteda-Lowry'ego woda jest zasadą. No i ja sobie nad każdym reagentem w reakcjach napisałam "k" lub "z". I napisałam kulturalnie odpowiedź, że w w reakcjach numer 1 i 4 woda jest zasadą.
Punkt mniej przez to, że sobie w każdej reakcji napisałam, bo zrobiłam coś więcej niż było w polecenie.

jeanne napisał:
Na studniówce każda klasa będzie przedstawiana. I tym przedstawianiem będzie nagrany filmik. Nagrali, a ja to muszę poskładać i mnie coś już trafia, bo tak beznadziejnego nagrywania to ja dawno nie widziałam.

To współczuję. Ja ostatnio przez pół godziny rozkminiałam jak się robi gify w gimpie :hahaha:

jeanne napisał:
Kamil mi dał kasę. Wprawdzie mnie próbuje przekonać, że nie mam mu wcale oddawać, ale mi tak głupio, ze mu na 100% oddam.

To dobrze.

jeanne napisał:
BO jakoś nie lubię tych odcinków. A i lektor woła o pomstę do nieba.

Lektor faktycznie jest często okropny. To była już końcówka chyba im zabrakło pomysłów.
Ja ostatnio zaczęłam oglądać jakiś z 3 sezonu i się przekonałam, że mnie nie interesuję. Mało co jest ostatnio w stanie.

jeanne napisał:
mdleje Biedaku! Ja też dostałam tą kartkę i jak przeczytałam Twoją "przygodę" to chyba podrobię sobie wpis, a nie będę leźć, jak ta głupia do przychodni. [kiedy w ogóle mam czas na to?!]

Ja bym to sobie od razu sama wypełniła gdyby nie to, że potrzebowałam pieczątki :( I uważaj, bo nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie panuję właśnie grypa na dodatek. I już kilka osób z mojej klasy poszło do jakiś przychodni i wróciło z grypą.

jeanne napisał:
Julka wysłać ci 1 część filmiku na studniówkę? Very Happy

Pewnie! :)

jeanne napisał:
Ja sobie nie stawiam ambitnych celów. Chlanie i spanie Very Happy

A ja nie mam żadnych planów. Wydaję mi się to takie odległe. A nie przepraszam obiecałam kumplowi, że napiszemy razem po maturze książkę :hahaha:

Spałam 4 godziny przez sprawdzian z około 150 przymiotników po francusku + formy żeńskie i sprawdzian- powtórkę z roślin nasiennych przez którą musiałam godzinę dłużej siedzieć w szkole. I o ile z francuskiego zrobiła nam sprawdzian, choć były 4 osoby (na samym początku 2 i ona z hasłem, że i tak ten sprawdzian napiszemy tylko na drugiej lekcji, bo może ktoś jeszcze przyjdzie :hahaha:) dostałam 4 to rośliny były miażdżącą klęską. Wszystko ostatnio mnie przerasta...

PostWysłany: Pią 19:06, 25 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Jak to jedna? O.o Wbijano nam do głowy na chemii, że mam zaokrąglać do 3 miejsca, pomijając fakt gdy o zgrozo ktoś na jednej z pierwszych kartkówek z zadań podał wynik w okresie.

Podajesz tyle cyfr, ile cyfr znaczących ma najmniej dokładna wartość, której użyłaś, do obliczeń :lol:
Przykładowo, ostatnio oddałam po raz trzeci sprawozdanie, bo napisałam wynik jako 64320 a powinno być 64 razy 10 do 3!

Pojutrze mam zaliczenie z mechaniki płynów, ten przedmiot to czarna magia, której szczerze nie ogarniam. RATUNKU. :(

PostWysłany: Sob 13:18, 26 Sty 2013
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Jak ktoś mi łopatologicznie wyjaśni co oznaczna zbieżność jednostajnna szeregu funkcyjnego to stawiam piwo...
W sumie mi sie odechciało i nie chce już być fizykiem ;)

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sob 23:53, 26 Sty 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 487, 488, 489 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 488 z 552

Skocz do: