|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 478, 479, 480 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Oj, ale ja jestem prawie 20-letnim głąbem Very Happy Wiem, że męcze się z Nią 3 rok i nic poza bólem oprócz ostatniego szczęsliwego miesiąca nie spotkało. Postaram się uciec, może się uda. Kto tam wie Rolling Eyes |
Lesio wiem, że jest trudno, ale za każdym razem, jak nachodzą cię takie głupie myśli, to zastanów się, co byś powiedział kumplowi, gdyby był w twojej sytuacji.
Cytat: | W warszawskiej wodzie jest tyle kamienia za to, że to przechodzi ludzkie pojęcie. U siebie mogłam praktycznie pić wodę z kranu, a w tych ściekach warszawskich boję się czasem nawet myć krzywy Że nie wspomnę o kamieniu, który osadza się w łazience z taką prędkością, że nie sposób go opanować. |
Ja największą traumę mam po szpitalu. Bądz co bądz, 2 miesiące tam spędziłam. Obok było prosektorium, a na miejscu szpitala podobno też właśnie zajmowano się zwłokami. Woda przecudownie pachniała sama nie wiem czym i wszystkie jak jeden mąż miałyśmy problemy skórne. Śmiałam się, że myjemy się wodą od trupów, ale im nie było do śmiechu :D
Jak tu nie kochać miasta w którym mieszkam? |
A ja narzekałam, że mi obi świeci, współczuję :przytul:
Nam podobno pani z chemii powiedziała żebyśmy się nie martwili...
Aż tak? Ale to znaczy, że z kolejną powinnaś sobie dać świetnie radę jak przypomnisz przytul |
Ale skoro tak słabo sobie poradziłam z fizyką, to co z innymi by było? :placze: Na poniedziałek muszę wykuć genetykę, układ hormonalny, protisty, podziały komórkowe i wszystko z tym zwiazane, a nie mam najmniejszej ochoty o.O
|
|
Wysłany:
Sob 10:32, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | A ja narzekałam, że mi obi świeci, współczuję przytul |
A wiesz co mnie ostatnio o 5 rano obudziło? Nie jakieś wiercenie czy uderzenia młotkiem sąsiadów nie, tylko kolejne tąpnięcie :hahaha:
jeanne napisał: | Ale skoro tak słabo sobie poradziłam z fizyką, to co z innymi by było? płacze Na poniedziałek muszę wykuć genetykę, układ hormonalny, protisty, podziały komórkowe i wszystko z tym zwiazane, a nie mam najmniejszej ochoty o.O |
Weź przestań jeszcze wyjdzie, że najlepiej napisałam maturę z polskiego :hahaha: Współczuję :przytul:
|
|
Sob 12:19, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A wiesz co mnie ostatnio o 5 rano obudziło? Nie jakieś wiercenie czy uderzenia młotkiem sąsiadów nie, tylko kolejne tąpnięcie hahaha |
Jeju, a ja narzekam, ze błoto jest i górki o.O Nawet sobie tego nie wyobrażam :(
Weź przestań jeszcze wyjdzie, że najlepiej napisałam maturę z polskiego hahaha Współczuję przytul |
U mnie to jest pewne :|
Biorę się za chwilę za próbną z matmy, zobaczymy jak to wyjdzie.
|
|
Wysłany:
Sob 13:06, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Jeju, a ja narzekam, ze błoto jest i górki o.O Nawet sobie tego nie wyobrażam Sad |
Będzie fun jak centrum też się zacznie zapadać :roll:
Cytat: | U mnie to jest pewne Neutral
Biorę się za chwilę za próbną z matmy, zobaczymy jak to wyjdzie. |
Pewnie lepiej niż mi...
|
|
Sob 14:09, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Uwielbiam moją rodzinę. Własnie słuchałam, jak babcia jest zbulwersowana tym, że mój brat chodzi do dziewczyny na obiadki i potem chodzi głodny i zły, no ale tak to jest, że jak kocur ma chcicę to przy kotce będzie siedział i głodny. :|
Zniesmaczyło mnie to strasznie.
Będzie fun jak centrum też się zacznie zapadać Rolling Eyes |
W ogóle z tym coś można zrobić?
Pewnie lepiej niż mi... |
Wątpliwe :D
Ej nie pójdę serio w poniedziałek do szkoły, za bardzo się boję :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sob 14:23, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Zniesmaczyło mnie to strasznie. |
Nie dziwię się.
jeanne napisał: | W ogóle z tym coś można zrobić? |
Raczej nie.
jeanne napisał: | Wątpliwe Very Happy |
Oj żebyś się nie zdziwiła :D
Cytat: | Ej nie pójdę serio w poniedziałek do szkoły, za bardzo się boję hahaha |
Obronię Cię :hahaha:
Mam w poniedziałek matmę, chemię i polski. Ciekawe co ja ciekawego usłyszę :roll: Pomijam fakt, że z matmy mam kartkówkę xD
Dodano 13 minut temu:
Aś obejrzyj sobie arkusze maturalne z rozszerzonej biologii i chemii i podziel się wrażeniami ;)
|
|
Sob 15:00, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oj żebyś się nie zdziwiła Very Happy |
56 procent :hahaha:
Obronię Cię hahaha
Mam w poniedziałek matmę, chemię i polski. Ciekawe co ja ciekawego usłyszę Rolling Eyes Pomijam fakt, że z matmy mam kartkówkę xD |
Ja biologie, chemie, fizyke, matematyke i fakultety z fizyki ;( Nie idę, nie zaciągną mnie w życiu!
Aś obejrzyj sobie arkusze maturalne z rozszerzonej biologii i chemii i podziel się wrażeniami Wink |
Zaraz siądę i zrobię, co by sie podołować:D
|
|
Wysłany:
Sob 15:50, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wchodzę po latach na forum, a Wy jak zwykle o szkole :D
Co słychać tak poza tym?
|
|
Sob 16:03, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Wchodzę po latach na forum, a Wy jak zwykle o szkole Very Happy |
Cześć DOMA :przytul:
Ja rozmawiam o szkole, bo moje życie prywatne jest beznadziejne :hahaha:
A co u Ciebie? :)
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Sob 16:12, 24 Lis 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 16:06, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Patrzę na odpowiedzi z fizyki i mam 60% :placze: Całe zadanie za 5 punktów skreśliłam, bo mi się wydawało, że to niemożliwe żeby armata po wystrzeleniu przejechała 40m :placze:
Dodano 1 minut temu:
DOMA napisał: | Wchodzę po latach na forum, a Wy jak zwykle o szkole :D
Co słychać tak poza tym? |
Bo szkoła to temat neutralny i nie wywołujący zgorszenia i tak wielkich łez :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sob 16:11, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Domyślam się, że matury już macie dość, więc powiedzcie może jak tam plany studniówkowe? Dekorujecie jakoś szkołę? Macie już sukienkę? :>
|
|
Sob 16:14, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Domyślam się, że matury już macie dość, więc powiedzcie może jak tam plany studniówkowe? Dekorujecie jakoś szkołę? Macie już sukienkę? chtry |
Ja mam sukienkę z wrześniowego wesela i nie myślę innej kupować:D A studniówkę mamy na hali na MOSiR-ze, więc nie wiem kto tam dekoruje :D
|
|
Wysłany:
Sob 16:17, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | 56 procent hahaha |
To ja nie wiem czy tyle będę mieć :hahaha:
jeanne napisał: | Ja biologie, chemie, fizyke, matematyke i fakultety z fizyki ;( Nie idę, nie zaciągną mnie w życiu! |
To może faktycznie zostań :przytul: Tylko myśl o mnie jak będę o 8 rano dołować kumpla moim stanem wiedzy z matmy, potem się nudzić na religii i godzinie wychowawczej, a potem trio: mata, chemia, polski.
jeanne napisał: | Patrzę na odpowiedzi z fizyki i mam 60% płacze Całe zadanie za 5 punktów skreśliłam, bo mi się wydawało, że to niemożliwe żeby armata po wystrzeleniu przejechała 40m płacze |
Ale zdałaś :przytul: Ja tego o chemii nie mogę powiedzieć, bo na bank nie zdałam.
Trzeba było zostawić. W końcu lepsze bzdury niż nic. Chociaż ja stężenia molowego równego ponad 3000 nie zostawiłam xD
jeanne napisał: | i nie wywołujący zgorszenia i tak wielkich łez hahaha |
Nie chcesz wywoływać zgorszenia :D ?
Dodano 2 minut temu:
DOMA napisał: | Domyślam się, że matury już macie dość, więc powiedzcie może jak tam plany studniówkowe? Dekorujecie jakoś szkołę? Macie już sukienkę? chtry |
Nie chce mi się za bardzo iść :hahaha: Ale już się zapisałam. Szkoły jeszcze nie zaczęliśmy dekorować, temat przewodni to "Upiór w operze" , a sukienkę jakoś mam, ale nie wiem czy się na da.
|
|
Sob 16:21, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To może faktycznie zostań przytul Tylko myśl o mnie jak będę o 8 rano dołować kumpla moim stanem wiedzy z matmy, potem się nudzić na religii i godzinie wychowawczej, a potem trio: mata, chemia, polski. |
Ja teraz uciekam też przed godziną wychowawczą, bo po ostatnich przebojach będzie takie darcie się, że żal ;|
Ale zdałaś przytul Ja tego o chemii nie mogę powiedzieć, bo na bank nie zdałam.
Trzeba było zostawić. W końcu lepsze bzdury niż nic. Chociaż ja stężenia molowego równego ponad 3000 nie zostawiłam xD
|
Napisałam coś innego, ale takie bzdury, ze hohoho! Jeju i w takim zadaniu tyle błędów zrobić, jestem sobą załamana.
A chemie zrobię sobie przed snem, też trzeba sie podołować :D
Nie chcesz wywoływać zgorszenia Very Happy ? |
Nie chcę, bo mnie wstyd :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sob 16:22, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pokażcie sukienki, proszę!
Sama niby już znalazłam, ale będzie problem z jej załatwieniem, więc muszę mieć jakiś plan B ;)
pantera, świetny temat! My mamy... Harry'ego Poterra! :jupi:
|
|
Sob 16:23, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 478, 479, 480 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 479 z 552 |
|