|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 479, 480, 481 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Nie chcesz wywoływać zgorszenia Very Happy ? |
A może być na mnie? Bo takie tylko zdjęcie mam o.O
|
|
Wysłany:
Sob 16:25, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja teraz uciekam też przed godziną wychowawczą, bo po ostatnich przebojach będzie takie darcie się, że żal ;| |
A co się dzieję?
jeanne napisał: | Napisałam coś innego, ale takie bzdury, ze hohoho! Jeju i w takim zadaniu tyle błędów zrobić, jestem sobą załamana.
A chemie zrobię sobie przed snem, też trzeba sie podołować Very Happy |
Te zadania z chemii zrobiły na mnie tak duże wrażenie, że mało które zapamiętałam. Trauma pourazowa :hahaha:
|
|
Sob 16:26, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, nie pytaj, tylko wstawiaj!
|
|
Sob 16:28, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Pokażcie sukienki, proszę!
Sama niby już znalazłam, ale będzie problem z jej załatwieniem, więc muszę mieć jakiś plan B Wink
|
Ok za chwilę. Przynajmniej ktoś mi powie czy się nadaję :)
DOMA napisał: | My mamy... Harry'ego Poterra! jupi |
Ubrałabym moją tiarę i czarną szatę które mi zostały z przebierania się na konkurs ,robiła za żyw ą dekorację i miała z głowy :hahaha:
A tak serio to temat fajny :D
|
|
Sob 16:29, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera, uwierz mi, jestem ostatnią osobą, która powinna komuś mówić, czy jakaś rzecz się nadaje, czy nie ;)
Ja szatę zakładam! I pod spodem ma być właśnie sukienka, która po ściągnięciu szaty da efekt 'wow'. Haha, jestem żałosna :hahaha:
|
|
Sob 16:33, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, nie pytaj, tylko wstawiaj! |
Najprostsza na świecie. Z tyłu kokarda, która może być z przodu ^^
Nie uczymy sie z niczego, na wywiadówce było darcie się, że olewamy polski na rzecz przedmiotów wiodących, a na każdym wiodącym krzyczą, że nic sie nie uczymy, teraz jeszcze matura, no i afera była z kolegą który wyszedł 3 minuty przed dzwonkiem [zawsze tak wychodzi] a facet mu wpisał nk o.O
Te zadania z chemii zrobiły na mnie tak duże wrażenie, że mało które zapamiętałam. Trauma pourazowa hahaha |
Ja to bym się pewnie popłakała :D
|
|
Wysłany:
Sob 16:37, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, niebieska :serducho: Piękna! Jeśli nie ziszczą się moje plany o długiej, czerwonej, to pewnie w jakiejś podobnej do tej pójdę :]
|
|
Sob 16:43, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | uwierz mi, jestem ostatnią osobą, która powinna komuś mówić, czy jakaś rzecz się nadaje, czy nie Wink
Ja szatę zakładam! I pod spodem ma być właśnie sukienka, która po ściągnięciu szaty da efekt 'wow'. Haha, jestem żałosna hahaha |
Moja szata razem z tiarą leży u mnie w szafie w charakterze pamiątki :D Nie mam serca ich wyrzucić.
Oj tam przynajmniej masz jakiś pomysł :D
jeanne napisał: |
Najprostsza na świecie. Z tyłu kokarda, która może być z przodu ^^
|
Mrrr. Fajna :D
jeanne napisał: | Nie uczymy sie z niczego, na wywiadówce było darcie się, że olewamy polski na rzecz przedmiotów wiodących, a na każdym wiodącym krzyczą, że nic sie nie uczymy, teraz jeszcze matura, no i afera była z kolegą który wyszedł 3 minuty przed dzwonkiem [zawsze tak wychodzi] a facet mu wpisał nk o.O |
Ojej tak was katują na godz. wych. :przytul:
jeanne napisał: | Ja to bym się pewnie popłakała Very Happy |
Nie no dobrze że dookoła mnie siedziały osoby z mojej klasy i wszyscy już po tej biologii mieliśmy taką głupawkę. Ale to był szok i tak O.o
Moja sukienka jest czarna i kosztowała mnie z tego co pamiętam aż 10 zł więc uznałam, że na studniówkę może być :hahaha:
Musiałam zrobić zdjęcie na sobie, bo ma skrzyżowane z tyłu ramiączka -,-
|
|
Sob 16:50, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, niebieska serducho Piękna! Jeśli nie ziszczą się moje plany o długiej, czerwonej, to pewnie w jakiejś podobnej do tej pójdę krzywy |
Dla mnie długie odpadają, jestem za mała zbyt nieproporcjonalna ;(
Nie no dobrze że dookoła mnie siedziały osoby z mojej klasy i wszyscy już po tej biologii mieliśmy taką głupawkę. Ale to był szok i tak O.o |
Ja po fizyce miałam wykłady. Z fizyki. :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sob 16:55, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera, też piękna! A jak za 10zł, to jeszcze lepsza! :D
jeanne, ja też, ale liczę, że do lutego się sproporcjonaluję :P
|
|
Sob 16:58, 24 Lis 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja po fizyce miałam wykłady. Z fizyki. hahaha |
Nie żartuj. Nie no ja koło 15.30 byłam dopiero w domu w piątek. Chemię można było pisać do jakoś 15.07. Wyszłam wcześniej ale czekałam na resztę.
Dodano 3 minut temu:
jeanne napisał: | Dla mnie długie odpadają, jestem za mała zbyt nieproporcjonalna ;( |
U mnie większość chce pójść w długich takich do kostek prawie.
DOMA napisał: | pantera, też piękna! A jak za 10zł, to jeszcze lepsza! Very Happy |
To dobrze mam z głowy sukienkę ;)
|
|
Sob 17:02, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie żartuj. Nie no ja koło 15.30 byłam dopiero w domu w piątek. Chemię można było pisać do jakoś 15.07. Wyszłam wcześniej ale czekałam na resztę. |
Serio serio. I jeszcze facet tak przynudzał, że zdążyłam obejrzeć wszystie zdjecia na fb :hahaha:
hm, to dlaczego moja szkoła tego nie pisała? Moja szkoła w ogóle biologii chemii nie pisała o.O
U mnie większość chce pójść w długich takich do kostek prawie.
|
Ja bym sie zabiła w takiej :D
jeanne, ja też, ale liczę, że do lutego się sproporcjonaluję Razz |
Ja niestety nie mam takich szans :D Chyba że przeszczepię sobie tłuszcz z tyłka w okolice talii. Ale obawiam się, że to komuś by sie nie spodobało :D
|
|
Wysłany:
Sob 17:12, 24 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Serio serio. I jeszcze facet tak przynudzał, że zdążyłam obejrzeć wszystie zdjecia na fb hahaha
hm, to dlaczego moja szkoła tego nie pisała? Moja szkoła w ogóle biologii chemii nie pisała o.O |
U nas można było pisać 2 dodatkowe obojętnie czy postawa czy rozszerzenie.
jeanne napisał: | Ja bym sie zabiła w takiej Very Happy |
Ja też. Ale i tak jest szansa, że się w szpilkach zabiję :roll: Nie wiem co zrobić żeby mi się nie wysuwały, rozmiarowo są dobre, nie mogłyby być mniejsze xD
|
|
Sob 17:29, 24 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U nas można było pisać 2 dodatkowe obojętnie czy postawa czy rozszerzenie. |
Moja szkoła wybierala sobie, co piszemy i wręcz do ostatnich dni nie było wiadome, czy piszemy fizykę.
Ja też. Ale i tak jest szansa, że się w szpilkach zabiję Rolling Eyes Nie wiem co zrobić żeby mi się nie wysuwały, rozmiarowo są dobre, nie mogłyby być mniejsze xD |
Ja sobie dowiązałam do moich wstążeczkę. Kamil się do dzisiaj z tego śmieje :D Ale chyba nie mam ani jednych dopasowanych szpilek, które byłyby dobre rozmiarowo i się nie wysuwały.
Eh. Mam taką tolerancyjną mamę. Przyjedzie po mnie o 3 w nocy, wsiądę do samochodu to tylko się skrzywi i stwierdzi, że śmierdzę wódką i papierosami i tyle :D A ja piwo jeszcze chlałam!
|
|
Wysłany:
Nie 9:21, 25 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | śmierdzę wódką i papierosami i tyle Very Happy A ja piwo jeszcze chlałam! |
Smrody, na które mam największą alergię, co ciekawsze zwiększa mi się z wiekiem :? Doszło już nawet do tego, że jak wypiję kilka kieliszków wina, to sama dla siebie śmierdzę :? Mieszanki zwłaszcza tanich alkoholi, fajki, itd., to jest to, od czego robi mi się niedobrze w środkach komunikacji różnego rodzaju, co skłania mnie coraz bardziej do kupna samochodu. Także nie wiem czy coś wyjdzie z mojego odkładania na mieszkanie i kredytu, bo samochód w pewnym momencie może okazać się niezbędny :x A co do samych fajek to rzuciłam palenie głównie ze względu na smród :)
|
|
Wysłany:
Nie 11:09, 25 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 479, 480, 481 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 480 z 552 |
|