|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 322, 323, 324 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
No hej :)))
DOMA, potwornie Ci zazdroszcze :D
btw jest godz. 18.37 a mój wpis jest dziś tu pierwszym wpisem :hmmm:
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Pią 18:37, 17 Lut 2012 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
kretowa hej! Też bym sobie zazdrościła :]
Widzę, że masz ferie teraz; jakieś plany? :>
|
|
Pią 19:53, 17 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
plany ... mielismy jechac na narty, ale okazało sie, ze rodzice nie maja czasu ;/ brat pojechal na zimowisko, a ja ... chodze na korepetycje z chemii i biologii ... : :?
ty tez masz ferie, right? co porabiasz? pomijając spotkania z Meryl <3
|
|
Wysłany:
Pią 20:10, 17 Lut 2012 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry wieczór wszystkim!
Doma, gratuluję spotkania z Meryl. Fajnie skakałaś :) Zachowywałabym się tak samo, gdyby Billie do mnie podszedł :mrgreen:
lesio, w tej chwili do głowy przychodzi mi tylko Joker, widziałam chłopaka w takim przebraniu i wyglądał naprawdę świetnie. Ale raczej nie jest to epickie ;)
Po wielu trudach i znojach zmieniłam struny w gitarze. Mam nadzieję, że trochę wytrzymają.
|
|
Pią 20:14, 17 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kretowa, obecnie staram się dojść do siebie odpoczywając, przy okazji przeżywając ostatnie wydarzenia i poszukując brakujących materiałów w Internecie. Mało brakowało, abym pojechała z Matką dzisiaj do Warszawy, ale w ostatniej chwili stwierdziłam, że w takim stanie nie ma sensu. Jestem psychicznie i fizycznie wykończona ze szczęścia :D
Do końca tygodnia dałam sobie czas na jako takie dojście do siebie, a później zobaczymy. Pewnie kino, basen, znajomi, książki, filmy, czyli nic specjalnego. A, zapomniałam bym wspomnieć, że zabieram się za zorganizowanie europejskiej premiery najbliższego filmu z Meryl. Nie ma takich planów, ale postanowiłam zwrócić się do producentów i właśnie obmyślam dokładną strategię.
Sal, dziękuję! Właśnie stwierdziłam, że jednak trochę za mało entuzjastycznie, bo powinnam była przeskoczyć tę barierkę! ;)
A mają jakieś koncerty w najbliższym czasie?
|
|
Pią 21:08, 17 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | A, zapomniałam bym wspomnieć, że zabieram się za zorganizowanie europejskiej premiery najbliższego filmu z Meryl. |
chryste, na pewno wezme w tym udziaaaaaał :P
|
|
Wysłany:
Pią 21:14, 17 Lut 2012 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Sal, dziękuję! Właśnie stwierdziłam, że jednak trochę za mało entuzjastycznie, bo powinnam była przeskoczyć tę barierkę! ;) |
Może jednak lepiej, że tego nie zrobiłaś, bo ochroniarzom z pewnością by się to nie spodobało i mogłabyś nie zdążyć uścisnąć ręki Meryl, bo przygnietliby Cię do ziemi czy coś w tym stylu.
DOMA napisał: | A mają jakieś koncerty w najbliższym czasie? |
W lipcu będą na festiwalu w Japonii, więc raczej się nie wybiorę. Ale już sobie postanowiłam, że jeśli zapowiedzą występ na jakimkolwiek europejskim festiwalu, to zrobię wszystko, żeby tam pojechać. Krążą plotki, że w tym roku przyjadą do Polski - mało nie dostałam zawału, gdy powiedzieli to w esce rock :lol: Ale na razie żadnych potwierdzonych informacji.
A w Walentynki zaczęli nagrywać nową płytę :) Premiera jest przewidywana na jesień tego roku, no a później... trasa koncertowa! :jupi:
|
|
Pią 21:19, 17 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, u ochroniarza Meryl jestem już na czarnej liście. W Londynie widział mnie stojącą pod Jej hotelem przez jakieś 10 godzin. Mieliśmy nawet niezbyt przyjemną rozmowę... W Berlinie to samo, ale skończyło się jedynie na jednoznacznych spojrzeniach. Już się nie mogę doczekać aż mnie kolejny raz zobaczy. W końcu się nade mną zlituje i zaprosi mnie do Jej pokoju :lol:
Haha, Meryl jest w Chinach w marcu i też żałuję, że nie mogę się wybrać :P Oo, to widzę, że będzie sporo okazji; świetnie!
|
|
Pią 21:27, 17 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Doma, dziesięć godzin? :shock: Nie przymarzłaś do chodnika? No ale stanie przed hotelem chyba nie jest zabronione, więc czemu mu się to nie podobało? Podejrzewał Cię o planowanie zamachu?
DOMA napisał: | Oo, to widzę, że będzie sporo okazji; świetnie! |
Zaczynam sobie robić transparent. Tak na wszelki wypadek :hahaha:
|
|
Pią 21:36, 17 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wszystkim :)
|
|
Pią 21:38, 17 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, łącznie. Wpierw jakieś 6 z 10-minutową przerwą po tym jak Meryl wyszła po raz pierwszy, kiedy musiałam się przebiec po Covent Garden i wszystkim to obwieścić i jakieś 4-5 godzin następnego dnia rano. Nie przymarzłam, bo jak mówi pewne powiedzenie 'Doma needs no sleep, no food, no heat....only MERYL freaking STREEP' 8) Zdarzało mi się czekać 4 dni na premierę HP, więc co to takiego parę godzin. Poza tym było strasznie ciepło, jak na temperaturę we wschodniej części Europy. Za to w Berlinie cały dzień był czekaniem, więc łącznie to wychodzi ponad 30 godzin!
Niby nie jest, ale to podchodziło już pod prześladowanie. Poza tym wokół kręcili się paparazzi i łowcy autografów, więc ekipa Meryl trochę zirytowana była. Nie jestem z siebie dumna, że naruszałam Jej prywatność, ale nie mogłam się po prostu powstrzymać.
Transparent- dobry pomysł! :D
Hej pantera!
|
|
Pią 21:47, 17 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Hej pantera! |
Widzę, że temat Meryl Streep toi ja sobie posłucham :)
|
|
Pią 21:56, 17 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera, oj, nie chciejcie, żebym kontynuowała ten temat, bo mogę nie skończyć ;)
|
|
Pią 22:00, 17 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | pantera, oj, nie chciejcie, żebym kontynuowała ten temat, bo mogę nie skończyć Wink |
Ja tam mogę słuchać :) Twierdzisz, że będę tej decyzji żałowała?
|
|
Pią 22:01, 17 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera, skoro nalegasz... ;) Chociaż i tak nie wiem, co miałabym powiedzieć. W życiu nie miałam tak zakręconego tygodnia, w którym dosłownie w każdej minucie działoby się tyle cudownych rzeczy.
|
|
Pią 22:10, 17 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 322, 323, 324 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 323 z 552 |
|