pantera, skoro nalegasz... Wink Chociaż i tak nie wiem, co miałabym powiedzieć. W życiu nie miałam tak zakręconego tygodnia, w którym dosłownie w każdej minucie działoby się tyle cudownych rzeczy.
pantera, eh, nie ułatwiasz mi tego :P
Jak napiszę na blogu, to skopiuję relację i tutaj. A tymczasem 5-sekundowy filmik z momentu, kiedy Meryl przyjechała na konferencję prasową:
(po moim 'OMG, Meryl, we love you so much!' uśmiechnęła się do mnie <3)
Lupus, nie jest zablokowany, ale nikt ze znajomych go nie czyta i wolę, żeby tak pozostało ;) Piszę go wyłącznie dla siebie, więc... Do tego ostatnimi czasy zamienił się w zbiorowisko kompletnie bzdurnych wpisów :]
Po krótkim namyśle stwierdzam, że i tak już macie mnie za nienormalną, więc...
http://doma.pinger.pl/
Ale naprawdę, polecam pominięcie paru ostatnich wpisów ;)
Dobry wieczór forum! Poszłam dziś do lekarza po 3 tygodniach choroby i dostałam sterydy, bo na same antybiotyki za późno. :roll:
Poza tym, lekarka robiąc ze mną pełny wywiad na temat szkoły, matury, studniówki itd. zadała pytanie "A masz jakiegoś chłopaka *wzrok na mnie z góry na dół* albo dziewczynę". I nie wiem, czy pani dochtór jest taka nowoczesna, czy to w moim wyglądzie jest coś, co nasunęło jej taką myśl :lol:
Tydzień ferii zmarnowany. Nie tknęłam nic oprócz prezentacji maturalnej. Czysta patologia.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 22:53, 17 Lut 2012
Po krótkim namyśle stwierdzam, że i tak już macie mnie za nienormalną, więc...
http://doma.pinger.pl/
Ale naprawdę, polecam pominięcie paru ostatnich wpisów Wink
DOMA spokojnie mojego nie widziałaś :roll: Nie myliłam się, podawałaś.
Nemezis napisał:
Tydzień ferii zmarnowany. Nie tknęłam nic oprócz prezentacji maturalnej. Czysta patologia.
alkohol, narkotyki i inne używki - ich rola w biografiach bohaterów literackich i życiu artysty.
Temat ciekawy, ale ja bym takiego nie wybrała. Po prostu trudno by mi było znaleźć do niego materiały. Biblioteki w moim mieście świecą pustkami w większości. A masz już wybranych artystów?
pantera mglista ten problem został już rozwiązany, jechałam po materiały do Poznania.
Jak na ten moment mam:
"Pętla" Hłasko
"Pod mocnym aniołem" Pilch
"Tequila" Varga
"Dwanaście" Świetlicki
i zastanawiam się nad "Radiem Armageddon" Żulczyka, ale nie wiem, czy znajdę czas, żeby przeczytać jeszcze raz.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 23:12, 17 Lut 2012
i zastanawiam się nad "Radiem Armageddon" Żulczyka, ale nie wiem, czy znajdę czas, żeby przeczytać jeszcze raz.
Jak byś zdążyła to byś miała jakby przegląd do takiej najbardziej współczesnej książki - tzn. takiej która wyszła stosunkowo niedawno, bo kilka lat temu.
Nemezis napisał:
ten problem został już rozwiązany, jechałam po materiały do Poznania.
Ale możesz te materiały trzymać dłużej niż dwa tygodnie?
Jak mi mój zaakceptują to mam nadzieję wystarczą mi te książki, które mam.
Dobry wieczór forum! Poszłam dziś do lekarza po 3 tygodniach choroby i dostałam sterydy, bo na same antybiotyki za późno. :roll:
O jeju, Nem :przytul: Sterydy to nic fajnego, ale przynajmniej nie jesteś w szpitalu.
Nemezis napisał:
Poza tym, lekarka robiąc ze mną pełny wywiad na temat szkoły, matury, studniówki itd. zadała pytanie "A masz jakiegoś chłopaka *wzrok na mnie z góry na dół* albo dziewczynę". I nie wiem, czy pani dochtór jest taka nowoczesna, czy to w moim wyglądzie jest coś, co nasunęło jej taką myśl :lol:
Ja kiedyś ucięłam jakąś głupią rodzinną ,,rozmowę" o moim życiu uczuciowym oświadczeniem, że mam dziewczynę. Teraz już się nie pytają, tylko ciotki patrzą na mnie ze zgrozą. Bardzo bawi mnie fakt, że naprawdę w to uwierzyli :mrgreen:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 23:22, 17 Lut 2012
Ale możesz te materiały trzymać dłużej niż dwa tygodnie?
Jak mi mój zaakceptują to mam nadzieję wystarczą mi te książki, które mam.
przeczytałam w czytelni wszystko, a ciekawsze fragmenty skopiowałam w punkcie ksero.
Cytat:
Jak byś zdążyła to byś miała jakby przegląd do takiej najbardziej współczesnej książki - tzn. takiej która wyszła stosunkowo niedawno, bo kilka lat temu.
Tequila i Dwanaście też są całkiem nowe, a Radio to moja ulubiona książka, ale nie wiem czy mam czas, znowu się w nią wczytywać, bo niestety jest dosyć długa.
Salamandra nic mi nie jest, to tylko tchawica, nie pierwszy raz :) Miałam ochotę jej odpowiedzieć, że tak, mam dziewczynę, ale kurczę, przecież chwilę wcześniej jej powiedziałam, że byłam z kolegą na studniówce i zeznania nie trzymałby się kupy :(
Pią 23:29, 17 Lut 2012