|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 314, 315, 316 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ja HP czytałam wszystkie części poza pierwszą (jakoś tak wyszło) i chyba to samo z filmami. Podobały mi się książki, zdecydowanie bardziej niż filmy, ale nie żeby czytać po kilka razy ;)
Leżę sobie w domku i choruję, a za 2 dni ferie, mam nadzieję, że do soboty będzie lepiej, bo jadę na narty. A moja mama chciała mnie dziś do szkoły wysłać :shock: ale się postawiłam. Pójdę jutro, ale dziś nie miałam siły i nadal źle się czuję.
Właśnie przeczytałam, że FOX oficjalnie ogłosił koniec House'a. Niby nie oglądam już od 1,5 sezonu, a jednak jakieś takie dziwne uczucie, że to koniec House'a.
|
|
Wysłany:
Czw 11:15, 09 Lut 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
nimfka napisał: | Leżę sobie w domku i choruję, a za 2 dni ferie, mam nadzieję, że do soboty będzie lepiej, bo jadę na narty. |
Moje ferie się kończą.
nimfka napisał: | Ja HP czytałam wszystkie części poza pierwszą (jakoś tak wyszło) i chyba to samo z filmami. Podobały mi się książki, zdecydowanie bardziej niż filmy, ale nie żeby czytać po kilka razy Wink |
Kilkadziesiąt :D
nimfka napisał: | Właśnie przeczytałam, że FOX oficjalnie ogłosił koniec House'a. Niby nie oglądam już od 1,5 sezonu, a jednak jakieś takie dziwne uczucie, że to koniec House'a. |
Ja oglądam. Brakuję mi Cuddy. No cóż poradzę chciałam jednak happy endu i im kibicowałam :roll:
|
|
Czw 11:31, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista hej :*
Ja przestałam oglądać jeszcze jak Cuddy była, jakoś tak samo wyszło, najpierw stopniowo przestałam się interesować wszelkimi spoilerami, potem przestała oglądać w nocy na żywo, później z coraz większym opóźnieniem zabierałam się za odcinki, aż w końcu po tym dziwnym musicalowo jakimś tam odcinku za następny już nie dałam rady się zabrać. Myślałam kilka razy, że ,,dobra, wezmę ponadrabiam te odcinki" ale nadal nic z tego nie wyszło. Może kiedyś...
|
|
Wysłany:
Czw 11:50, 09 Lut 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Ja przestałam oglądać jeszcze jak Cuddy była, jakoś tak samo wyszło, najpierw stopniowo przestałam się interesować wszelkimi spoilerami, potem przestała oglądać w nocy na żywo, później z coraz większym opóźnieniem zabierałam się za odcinki, aż w końcu po tym dziwnym musicalowo jakimś tam odcinku za następny już nie dałam rady się zabrać. Myślałam kilka razy, że ,,dobra, wezmę ponadrabiam te odcinki" ale nadal nic z tego nie wyszło. Może kiedyś... |
Ja oglądam na bieżąco choć to już nie jest to co kiedyś. Co do Cuddy to jakoś wybrnęli z jej braku,szczerze myślałam, że będzie gorzej. Brakuję mi też 13, a nowe lekarki mi jakoś nie podpasowały. Teraz zaczęło się robić trochę nudno. Ostatni odcinek powinien niby trzymać w napięciu, a nie do końca wyszło.
A po tym musicalowym odcinku postać Cuddy zaczęła podążać w dziwnym kierunku. I jej zachowanie jakoś mi nie pasowało do tego co było wcześniej.
Ale co u Ciebie słychać prócz tego, że siedzisz w domu nimfka?
|
|
Czw 11:58, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Ja sobie nie wyobrażam serialu bez Cuddy, bez mojego ukochanego Huddy (które tak "pięknie" skopali w sezonach 6/7 Evil or Very Mad ) Do tego jakieś nowe lekarki i w ogóle... No i to wszystko mnie zniechęca do nadrabiania odcinków. |
Huddy :serducho: Ja też nie wybaczyłam scenarzystom tego co zrobili.
Aktualnie mi jeszcze GG psują :( Będę się przerzucić na inne seriale.
nimfka napisał: | Hmm... Co poza tym? Nic ciekawego, szkoła, treningi, szkoła itd. Byłam ostatnio na zawodach w Paryżu i pozwiedzałam trochę Paryż, więc było super, a teraz mam spokój od zawodów aż do lipca.
A co u Ciebie ciekawego?
|
I jak jest w Paryżu? Nigdy nie byłam, warto?
U mnie nic ciekawego, pół ferii spędzam grając w grę, czytając czy oglądając, ale pogoda nie zachęca do wychodzenia na zewnątrz.
|
|
Czw 12:41, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista to był mój drugi wyjazd do Paryża, pierwszy raz byłam tydzień z klasą i wtedy dużo zwiedziliśmy, teraz tylko 2 dni zwiedzałam, robiąc za przewodnika i tłumacza w jednym, ale było fajnie. Myślę,że warto, ale nie przy -10 na dworze i nie przy +30 :roll: Mam "szczęście" do skrajnych temperatur :P
U mnie dziś jest za oknem ślicznie, bo spadł śnieg, ale gdybym musiała gdzieś sie ruszyć z domu to bym już nie twierdziła, że tak ślicznie ;)
|
|
Wysłany:
Czw 13:01, 09 Lut 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | pantera mglista to był mój drugi wyjazd do Paryża, pierwszy raz byłam tydzień z klasą i wtedy dużo zwiedziliśmy, teraz tylko 2 dni zwiedzałam, robiąc za przewodnika i tłumacza w jednym, ale było fajnie. Myślę,że warto, ale nie przy -10 na dworze i nie przy +30 Rolling Eyes Mam "szczęście" do skrajnych temperatur Razz |
Rozumiem. Ale dobrze, że było fajnie :)
nimfka napisał: | U mnie dziś jest za oknem ślicznie, bo spadł śnieg, ale gdybym musiała gdzieś sie ruszyć z domu to bym już nie twierdziła, że tak ślicznie Wink |
U mnie też. Ale jestem zdania, że to najpiękniej wygląda zza okna domu, w którym jest ciepło i ma się kołdrę i gorącą herbatę :D
|
|
Czw 13:04, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Właśnie przeczytałam, że FOX oficjalnie ogłosił koniec House'a. Niby nie oglądam już od 1,5 sezonu, a jednak jakieś takie dziwne uczucie, że to koniec House'a. |
Dokładnie! Cały mój pobyt w gimnazjum upłynął pod znakiem House'a. Ten serial to już jednak jakaś cząstka mnie.
No i mam przeziębienie. Pluszowe ^^
http://chce.to/content/linge/big.265278.2D1BD4B0-15D2-42F3-A2F5-8C8BCE6CD652.jpg
|
|
Czw 16:41, 09 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | No i mam przeziębienie. Pluszowe ^^ |
Je Sal naprawdę masz, ja się tak tymi pluszakami zachwycałam :serducho:
Dodano 31 sekund temu:
Salamandra napisał: | Dokładnie! Cały mój pobyt w gimnazjum upłynął pod znakiem House'a. Ten serial to już jednak jakaś cząstka mnie. |
Co by nie mówić dziwnie będzie bez House'a :(
|
|
Czw 16:44, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Salamandra napisał: | No i mam przeziębienie. Pluszowe ^^ |
Je Sal naprawdę masz, ja się tak tymi pluszakami zachwycałam :serducho: |
Tak :) Siedzi sobie na głośniku i wygląda uroczo. Myślałam, że wezmę mononukleozę, ale miała wielkie, drapiące rzęsy, więc przygarnęłam przeziębienie.
Też się zachwycałam tymi pluszakami, myślałam, że ciężko je dostać, a tu proszę. Poza tym jest ich tyle, że może się zakręcić w głowie:
http://www.giantmicrobes.pl/
|
|
Czw 16:52, 09 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: |
Tak Smile Siedzi sobie na głośniku i wygląda uroczo. Myślałam, że wezmę mononukleozę, ale ma wielkie, drapiące rzęsy, więc przygarnęłam przeziębienie.
Też się zachwycałam tymi pluszakami, myślałam, że ciężko je dostać, a tu proszę. |
Ja bym właśnie miała problem z wyborem :hahaha:
Ale rhinovirus prezentuję się świetnie :)
|
|
Czw 16:59, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Ja mam z tej serii neurona, takiego tylko zielonego ^^ |
No nie. Też chcem! :hahaha:
|
|
Czw 17:09, 09 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Neuron jest piękny! On nawet wygląda tak... inteligentnie :D
Mi się jeszcze marzy nieświeży oddech. I pantofelek, bo jest taki włochaty ^^
|
|
Czw 17:16, 09 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 314, 315, 316 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 315 z 552 |
|