Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
8x11 "Nobody's Fault"
Wszelkie posty z pytaniem o link do odcinka będą kończyły się przyznaniem ostrzeżenia. W celu znalezienia takowych linków proszę skorzystać z wyszukiwarki google.pl
Proszę o zachowanie spójności i sensu wypowiedzi. Komentarze typu 'super odcinek' będą usuwane.
|
|
Wto 14:30, 07 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Omg! To dopiero był odcinek! Jeden z najlepszych w ogóle! Biedny, ranny Chase :( . KIedy pokazano tę jego ranę miałem mniej więcej taką minkę :shock: a następnie prawie :cry: . Ze śmiechowych momentow aniol'o'House xd. Ode mnie najwyzsza mozliwa ocena.
|
|
Wysłany:
Wto 18:28, 07 Lut 2012 |
|
LuCash
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nareszcie bardzo dobry i bardzo mocny odcinek! Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale zauważyłem, że Chase staje się coraz bardziej podobny do House'a, w końcu pracuje już z nim od tak dawna, że powiedziałbym nawet, iż staje się jego swoistym duchowym spadkobiercą ;)
PS. W końcu odcinek bez Wilsona :)
|
|
Wysłany:
Sro 11:50, 08 Lut 2012 |
|
adasiuu
Student medycyny

Miasto: Wschood
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chyba najlepszy odcinek 8 sezonu. Nie wiem czy wam też, ale mi się ten odcinek kojarzył z którymś bodajże z 2 lub 3 sezonu jak Chase się z Housem tłumaczyli bo Chase czegoś nie dopilnował. Brakuje mi Wilsona i jego rozmów z Housem i Cuddy. Moment z Housem skąpanym w świetle genialny. Nie rozumiem jednej rzeczy czemu Chase miał paraliż. Pierwsze myślałam, że to to co ma pacjent to coś zarażliwego i to złapał Chase, albo że będziemy mieć powtorke z końca 2 sezonu.
|
|
Wysłany:
Sro 23:21, 08 Lut 2012 |
|
girls1394
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Z odcinka wynika ze paraliż był spowodowany przez niedokrwienie. Że niby nie było tego przepływu i krew bez ruchy jakoś tak skrzepła i zakrzep gotowy. A potem brak ukrwienia nerwów i owy paraliż.
A odcinek faktycznie bardzo dobry. Nie taki schematyczny jak poprzednie. Ciekawe urozmaicenie dla fanów :)
I przyznajcie ze mało było do śmiechu w tym odcinku.
|
|
Wysłany:
Czw 12:03, 09 Lut 2012 |
|
despero
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|