|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 306, 307, 308 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nem, to wobec temu komu wydają? Nie mógłby się wstawić za Tobą jakiś nauczyciel?
Czy naprawdę jest tak, że wszyscy przychodzą na studniówkę, a ten kto nie pójdzie traktowany jest jak kosmita? Bo takie wrażenie odnoszę, rozmawiając ze znajomymi.
|
|
Nie 19:32, 05 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Czy naprawdę jest tak, że wszyscy przychodzą na studniówkę, a ten kto nie pójdzie traktowany jest jak kosmita? Bo takie wrażenie odnoszę, rozmawiając ze znajomymi. |
Wszyscy nie, ale w liceach zdecydowana większość przychodzi na studniówkę. W mojej klasie, o ile dobrze pamiętam, była jedna osoba, która nie przyszła. Kolega nie był co prawda traktowany jak kosmita, niemniej przez ten przed i postudniówkowy okres był nieco na boku, bo większość żyła tylko jednym, a jego to nie dotyczyło. U mojego brata w technikum na studniówce nie była połowa klasy i nikogo to nie dziwiło :)
|
|
Wysłany:
Nie 19:36, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis i te badania muszą dotyczyć stricte tematu? Mam na myśli tę drugą część, bo tylko to wydaje się być kłopotem 8)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 19:49, 05 Lut 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nem, to wobec temu komu wydają? Nie mógłby się wstawić za Tobą jakiś nauczyciel? |
Tym, którzy robią doktorat, albo wykładowcom na uniwersytetach...
Cytat: | Czy naprawdę jest tak, że wszyscy przychodzą na studniówkę, a ten kto nie pójdzie traktowany jest jak kosmita? Bo takie wrażenie odnoszę, rozmawiając ze znajomymi. |
Większość idzie. Dlatego też ja postanowiłam iść. Tak samo praktycznie wszyscy idą z osobą. Sprawa wygląda tak, że i tak obrobią Ci tyłek po studniówce, jak nie pójdziesz też to zrobią.
Juniuś, muszą choć trochę dotyczyć tematu, albo wybranych książek.
|
|
Nie 19:50, 05 Lut 2012 |
|
Nemezis
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Sprawa wygląda tak, że i tak obrobią Ci tyłek po studniówce, jak nie pójdziesz też to zrobią. |
Ech... I tego się właśnie obawiam.
Zwłaszcza, że połowa dziewczyn z mojej klasy chciałaby mnie widzieć na studniówce tylko po to, żeby zobaczyć jak wyglądam w sukience :roll: Już słyszę te komentarze w stylu: ,,Ty jednak jesteś dziewczyną!" -.-
Nemezis napisał: | Tym, którzy robią doktorat, albo wykładowcom na uniwersytetach... |
A na pewno nigdzie indziej nie ma tych materiałów?
|
|
Nie 19:53, 05 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis ah, bo wiesz, gdyby chodziło o badania związane z używkami z pedagogicznego punktu widzenia to kazałabym Ci się do mnie zgłosić 8)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 19:53, 05 Lut 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Sprawa wygląda tak, że i tak obrobią Ci tyłek po studniówce, jak nie pójdziesz też to zrobią. |
Taa, co fakt to fakt :roll: Jak nie przyjdziesz, powstanie milion teorii na temat tego, dlaczego Cię nie było. Jak przyjdziesz, to powstanie milion teorii na temat, czego tam nie nawyczyniałaś albo z kim przyszłaś lub tysiące powodów, dlaczego przyszłaś sama :roll: Jedno jest pewne - wszystkim się nie dogodzi, nigdy nie będzie dobrze, więc trzeba to wszystko olać na swój własny sposób :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 19:55, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Już słyszę te komentarze w stylu: ,,Ty jednak jesteś dziewczyną!" -.- |
...so sweet :|
|
|
Wysłany:
Nie 19:57, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Salamandra napisał: | Już słyszę te komentarze w stylu: ,,Ty jednak jesteś dziewczyną!" -.- |
...so sweet :| |
Taa. Generalnie lubię swoją klasę, ale czasami mam wrażenie, że jednak jest za duże zagęszczenie dziewczyn.
Nemezis napisał: | Tak samo jak u mnie |
Będę trzymać za Ciebie kciuki :przytul:
|
|
Nie 20:10, 05 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | jednak jest za duże zagęszczenie dziewczyn.
|
U mnie było 28 dziewczyn na 33 osoby w klasie :? Ale byliśmy zbieraniną specyficznych jednostek, więc nie było źle :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:12, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U nas też specyficznych jednostek nie brakuje ;) Wszyscy nauczyciele powtarzają, że u nas zebrały się same mocne charaktery i przez to nie możemy się dogadać.
|
|
Nie 20:38, 05 Lut 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
My się dogadywaliśmy, na swój sposób, ale dobrze nam szło :) Czasem chciałabym wrócić do czasów licealnych, to był jeden z najlepszych okresów w moim życiu mimo wielu ciężkich przejść. Ale gdybym się cofnęła do liceum, nie miałabym tego, co mam teraz, a wiadomo, że każdy czas w życiu ma swoje plusy i minusy.
|
|
Wysłany:
Nie 20:44, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja mam 26 dziewczyn i 4 chłopaków ;) czyli podobny rozkład płci jak u Was ;).
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Nie 21:23, 05 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kobiety górą!!!! :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 21:25, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 306, 307, 308 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 307 z 552 |
|