|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 305, 306, 307 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Sal, źle się wyraziłam. Wszystko się da, ale nawet jeśli, to i tak się już nikomu z rodziny nie chce ;)
|
|
Sob 20:18, 04 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Widzę, że zaskoczyłam wszystkich temperaturą w domu :hahaha: no mieszkamy w tej chwili (i już od bardzo dawna) w mieszkaniu, budujemy dom, ma już wszystko, dach, drzwi, okna, a i tak w środku lodowato.
Doma to ambitne plany na ferie :D
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 20:19, 04 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja właśnie się doczekałam gorącej wody w prysznicu, zatem zafundowałam sobie długą kąpiel, zjadłam frytki i zrobiłam herbatkę :) Mam dziś mega dobry dzień :P
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | Ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego psa. Już się martwię co to będzie, gdy wyjadę na studia :C |
No, ciężko jest bez piesia:( Co prawda odwiedza mnie w najbliższy wtorek, ale raczej nie widuję go zbyt często. Raz w miesiącu najczęściej jeżdżę na weekend, żeby się nim nacieszyć, ale on jest już stary i za każdym razem się boję, że przytulam tę mordę ostatni raz :(
|
|
Wysłany:
Sob 21:14, 04 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gratuluję pomysłu temu komuś, kto zadzwonił do mnie o szóstej rano. Może być pewny, że oddzwonię w następny weekend o czwartej.
Nie wiedziałam, że to możliwe, ale mróz rozsadził asfalt na mojej ulicy. Razem z chodnikiem.
|
|
Nie 15:36, 05 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Gratuluję pomysłu temu komuś, kto zadzwonił do mnie o szóstej rano. Może być pewny, że oddzwonię w następny weekend o czwartej. |
Czy to przypadkiem nie była moja ciotka, która regularnie dzwoni z samego rana, żeby spytać, co u mnie słychać i jak w pracy? :) Nauczyła mnie wyłączać telefon, przez co muszę mieć drugi, jakby coś się stało i rodzice dzwonili :? Ale myślałam też o nagraniu wiadomości na poczcie głosowej: "Wszystko w porządku, w pracy bez zmian i mieszkam ciągle w tym samym miejscu", żeby zaoszczędzić jej w kółko tych samych pytań i mi oszczędzić gadania :)
Salamandra napisał: | Nie wiedziałam, że to możliwe, ale mróz rozsadził asfalt na mojej ulicy. Razem z chodnikiem |
No tak, w Polsce przy doborze materiałów na budowę dróg nie bierze się pod uwagę temperatur, jakie u nas bywają :]
|
|
Wysłany:
Nie 15:53, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Salamandra napisał: | Gratuluję pomysłu temu komuś, kto zadzwonił do mnie o szóstej rano. Może być pewny, że oddzwonię w następny weekend o czwartej. |
Czy to przypadkiem nie była moja ciotka, która regularnie dzwoni z samego rana, żeby spytać, co u mnie słychać i jak w pracy? :) |
Nie wiem. Ten ktoś się nie przedstawił, ale to pewnie dlatego, że nie odebrałam ;)
A jeśli nie odbierasz, to ciotka nie dzwoni do rodziców? Bo u mnie niestety tak jest. Gdy widzę, że na moją komórkę dobija się ktoś z rodziny, nigdy nie odbieram, więc zaraz później dzwoni na telefon mamy, a ona zawsze chętnie przekazuje mi słuchawkę. Naprawdę nie wiem, czemu rajcuje ich wypytywanie mnie o wszystko, podczas gdy ja ograniczam się do odpowiadania monosylabami.
alhambra napisał: | Ale myślałam też o nagraniu wiadomości na poczcie głosowej: "Wszystko w porządku, w pracy bez zmian i mieszkam ciągle w tym samym miejscu", żeby zaoszczędzić jej w kółko tych samych pytań i mi oszczędzić gadania |
To by było niezłe! Może przy odrobinie szczęścia oduczyłaby się tego dzwonienia ;)
|
|
Nie 16:05, 05 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | A jeśli nie odbierasz, to ciotka nie dzwoni do rodziców? |
Do mamy dzwoni, ale o innych porach. Ja nie mieszkam u rodziców, to niestety nie dzwoni do mamy, żeby pytać o mnie, tylko mnie maltretuje :?
Salamandra napisał: | Może przy odrobinie szczęścia oduczyłaby się tego dzwonienia Wink |
Nie ma takiej opcji...milion razy mówiłam,żeby nie dzwoniła o 14:00, bo jestem w pracy i nie mogę rozmawiać. Myślisz, że pomogło? Dalej dzwoni rano w weekend i w tygodniu, jak jestem w pracy :roll: Najlepsze jest to, że sama dzwoni z pracy i potrafi powiedzieć "zaczekaj chwilkę", jak już odbiorę, żeby powiedzieć, że nie mogę rozmawiać :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 16:13, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis, dobrze, że studniówka to krótkotrwały wirus :wink:
Cóż to za urocza dziewoja na Twoim avku? :>
|
|
Wysłany:
Nie 17:11, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Przede mną cały tydzień biegania za butami, torebkami i całą resztą Rolling Eyes |
:? To jak zwykle dla mnie najmniej przyjemna część :? Nie cierpię biegania po sklepach, a już zwłaszcza za typowo balowymi gadżetami. Z resztą jakoś zawsze na zakupach z rodzicami stałam z tatą przy koszyku albo na środku centrum handlowego, a mama latała w poszukiwaniach towaru :roll:
Nemezis napisał: | Lara Pulver w roli Irene Adler. |
Wygląda intrygująco. Chyba aż obejrzę Sherlocka :)
|
|
Wysłany:
Nie 17:21, 05 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wygląda intrygująco. Chyba aż obejrzę Sherlocka | Warto :D.
Nem, widzę, że się bardzo zgadzamy co do nicku Shiver :serducho: a co tam u Ciebie poza wirusami :] ?
Dzisiaj było u mnie strasznie zimno. Spędziłam dzień wypisując dyplomy i bawiąc się w sędziowanie [pomagając sędziom]. Wracając trzęsłam się tak strasznie, że podziwiam sama siebie, że zmusiłam się do wyjścia z tramwaju (siedziałam przy wylocie ciepłego powietrza).
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Nie 18:56, 05 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No w końcu to jedna z moich ulubionych piosenek Coldplay. | Wiem ^^.
Cytat: | Sama bym to napisała, ale tak nie wolno | Dlaczego?
A na jaki temat tak w ogóle masz prezentację?
|
|
Wysłany:
Nie 19:15, 05 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 305, 306, 307 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 306 z 552 |
|