_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 20:46, 24 Kwi 2011
Albo trafiam na facetów, którzy są ciotami, choć to jest mało prawdopodobne. Pogódź się. Kobieta, kobietę lepiej zrozumie, niestety nie zastąpi dotyku mężczyzny :(.
Junia, dzięki :* !
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:47, 24 Kwi 2011
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 20:48, 24 Kwi 2011
Albo trafiam na facetów, którzy są ciotami, choć to jest mało prawdopodobne. Pogódź się. Kobieta, kobietę lepiej zrozumie, niestety nie zastąpi dotyku mężczyzny
he he :D jak to było w Władcach móch "Ona nie ma wacka" :D
_________________ Tester jakości Haremu RDJ Wysłany:
Nie 20:49, 24 Kwi 2011
Nimfka, ja nie wiem kogo wolę Sad. Raz chłopców raz dziewczęta, choć
Spojler:
Guśka nie wiem, nie sprawdzałam :lol: Mogę jedynie wierzyć ci na słowo :P
Nie 20:49, 24 Kwi 2011
A facet poza nim najczęściej nie ma nic, zwłaszcza rozumu :-D
Nie 20:51, 24 Kwi 2011
Korn, ja też nic na to nie poradzę i nawet nie mam zamiaru z tego powodu rozpaczać :-)
Nie 20:54, 24 Kwi 2011
Także twierdzę, że jednak dotyk kobiety jest przyjemniejszy niż mężczyzny...tak w ogóle po dogłębszej analizie to jestem lesbijką! Tylko, że płci męskiej :hahaha:
Juniuś ta kobieta to Anjelica Huston, aktorka którą spotkałem będąc w lutym w LA :D Pierwszy raz w życiu spotkałem kogoś sławnego nawet o tym nie wiedząc :hahaha:
Gusiu czyżby obudził sie w tobie duch trzynastki ? krzywy
Już dawno. Pamiętam, że Juniuś mi go podwyższyła.
Cytat:
Juniuś napisał:
A facet poza nim najczęściej nie ma nic, zwłaszcza rozumu
Amen .
I like it.
JigSaw napisał:
Także twierdzę, że jednak dotyk kobiety jest przyjemniejszy niż mężczyzny...tak w ogóle po dogłębszej analizie to jestem lesbijką! Tylko, że płci męskiej hahaha
:hahaha: Jednak jesteś wyjątkowy. Dotyk mężczyzny dla Ciebie to pewnie szok O.o
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:57, 24 Kwi 2011
Podanie złożone w pięciu egzemplarzach do Administratora Głównego lub Technicznego złożone do rąk własnych w godzinach od 12:00 - 12:30 w poniedziałki, środy i piątki, czas rozpatrzenia podania: czternaście dni roboczych, dziękujemy, zapraszamy ponownie :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:57, 24 Kwi 2011