Korn gratuluję zakupu :D
Ja za to nie mam chwilowo żadnej sprawnej broni, bo rozwaliłam 4 florety :oops:
Ja bym 2 lat nie wytrzymała chyba bez House'a, nie oglądam od kilku miesięcy, a już mi brakuje :roll:
JigSaw napisał:
Junius teraz to MUSISZ mi wszystko powiedzieć. Też mam kogoś na oku i muszę Ci wyznać, nie bez krępacji...że to też nie jest facet
hahaha
:hahaha:
Nie 20:36, 24 Kwi 2011
Wezół mnie pozytywnie zaskoczył, ale i tak najbardziej lubię moich filozofujących pijaków na ławeczce przed sklepem :hahaha:
Dzisiaj Wezół przebił wszystkich, nawet bywalców ławeczki.
A skoro Jagna była 13 to kim był Pan Magister? :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:37, 24 Kwi 2011
No nie :C
Ekipa Wezóła składała się z Jagny, Pana Magistra i Doktorowej, która to w pewnym momencie powiedziała do Jagny: ,,Brawo Trzynastka" :D
Stawiam, że Magister był Foremanem :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:41, 24 Kwi 2011
Moim zdaniem był Wilsonem :mrgreen:
Ja z kolei Rancza nie ogladam ale dzieki moim niezastąpionym koleżankom z klasy dowiedziałam sie o odcinku . W ciągu zaledwie 5 minut dostałam wiadomosci ; Ogladaj koniecznie ranczo bo twój House leci :mrgreen:
Guśka ja jednak wybrałabym Bootha, choć Bones jest cudowna to wolę chłopców :twisted: :hahaha:
Jeszcze tylko niech Jeanne się pojawi to rozmowy zaraz zejdą na niebezpiecznie zÓe tematy :mrgreen:
Nie 20:43, 24 Kwi 2011