Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 164, 165, 166 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mnie się z wyglądu żaden z GA nie podoba, chociaż muszę przyznać, że Derek jest czasami ujmujący.

Ach, ja chcę już maj i Juwenalia! I duuuużo koncertów, już!

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 20:58, 22 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

Też chcę!
Rzuciłabym wszystko i pojechała, gdyby grało FL, ale niestety, informacje od zespołu widocznie były bardzo niepewne :roll:
Ale jadę w tym roku na PR live, nie ma przebacz, będzie największa trasa w historii - 25 lecie Farbenów.
Z obecnego składu lubelskich Juwenaliów wybrałabym się chyba tylko na Kult.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pią 21:04, 22 Kwi 2011
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Też chcę!

Przyjedź <3
Mam zamiar zaliczyć Myslovitz, Hey, T. Love, happysad, Comę i rzecz jasna Lao Che ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 21:12, 22 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Galaretka gruszkowa w połączeniu z cytrynową jest stanowczo za dobra! Nawet ciepła! *pada i umiera z powodu bólu brzucha*

Cytat:

Ja chcę maj, górskie zawody balonowe i koncerty, oooooo!

Dodano 44 sekund temu:

Cytat:
Mam zamiar zaliczyć Myslovitz, Hey, T. Love, happysad, Comę i rzecz jasna Lao Che Wink

A u mnie będzie tylko happysad, a chciałabym i Comę i Myslovitz, bu.

PostWysłany: Pią 21:13, 22 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Galaretka gruszkowa w połączeniu z cytrynową jest stanowczo za dobra! Nawet ciepła! *pada i umiera z powodu bólu brzucha*

Ciepła galaretka :hahaha: No dobra mówi to osoba, która po kanapkach ze szczypiorkiem, jadła z nutellą ;)
Shitzune napisał:
Mam zamiar zaliczyć Myslovitz, Hey, T. Love, happysad, Comę i rzecz jasna Lao Che Wink

Jak fajnie!

PostWysłany: Pią 21:14, 22 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Ciepła galaretka hahaha No dobra mówi to osoba, która po kanapkach ze szczypiorkiem, jadła z nutellą Wink

Nigdy nie jadłaś ciepłej galaretkii? A budyń tylko taki rozmieszany w wodzie, nie piłaś? :D Ja dzisiaj zrobiłam sobie jedną kanapkę z serkiem, drugą z paprykarzem szczecińskim i mój talerz wyglądał jak flaga Polski :D jeanne to patriotka!

PostWysłany: Pią 21:20, 22 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cały rok czekam na juwenalia i darmowe koncerty :D

A w tym roku będzie jeszcze lepiej niż zwykle, bo tego samego dnia wypada jeden z koncertów, noc muzeów i moje urodziny. Best birthday ever. :3

jeanne, podziel się jedzonkiem!

PostWysłany: Pią 21:21, 22 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:

*dzieli się jedzonkiem*
<3
Miałam ochotę zrobić jajka w drożdżowych mundurkach z farszem, ale nie miałam farszu, bu.

Tak w ogóle to powiedziałam w szkole, że ja się nie przejmuje ocenami, bo już sobie
Spojler:

zamówiłam latarnię pod galerią, którą budują na przeciw mojego domu

jestem okropna :D

PostWysłany: Pią 21:29, 22 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nigdy nie jadłaś ciepłej galaretkii? A budyń tylko taki rozmieszany w wodzie, nie piłaś?

Jadłam i ciepłą galaretkę, budyń rozmieszony w wodzie piłam i jadłam kisiel bez wody na sucho :hahaha:

Cytat:

Właśnie, ja się robię głodna od tych rozmów o jedzeniu ;)

Dodano 2 minut temu:

jeanne napisał:
Tak w ogóle to powiedziałam w szkole, że ja się nie przejmuje ocenami, bo już sobie

Jak się podzieliłam kilkoma zÓymi myślami, to mi koleżanka zasugerowała pracę w tym miejscu. Odpowiedziałam, że nie będę się musiała martwić o to czy dostanę się na studia i czy znajdę pracę :hahaha:

PostWysłany: Pią 21:32, 22 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Jadłam i ciepłą galaretkę, budyń rozmieszony w wodzie piłam i jadłam kisiel bez wody na sucho hahaha

Uf! Bo już myślałam, że ktoś podmienił mą jaźń :hahaha:

Cytat:

Właśnie, ja się robię głodna od tych rozmów o jedzeniu Wink

Ja już się przejadłam, ale jak chcecie opowiem wam o smażonym serze jako masie w miodowych plackach ;>

Dodano 1 minut temu:

Cytat:
Odpowiedziałam, że nie będę się musiała martwić o to czy dostanę się na studia i czy znajdę pracę hahaha

To tak jak ja! Ew. powiedziałam, ze zostanę galerianką, ale ba! Po Koperniku, więc będę strzelać tekst:
- Kup mi spodnie, to obliczę ci pochodną/przyśpieszenie/tarcie itp.
Jaźnio! Już wiem, dlaczego nauczyciele są tacy przewrażliwieni na punkcie tego, że ktoś siedzi na oknie! Podobno w tej szkole jakiś uczeń nie wytrzymał presji i wyskoczył przez okno :O Właśnie miałam poszukać jakiś informacji.

PostWysłany: Pią 21:37, 22 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

O jaaaa, jakie piękne zdanie <3 :D

Skoro już mowa o niecodziennych posiłkach - jadłam kiedyś tulipana. No i jeszcze jest ten przesąd, że jak się znajdzie iluśtam płatkowy kwiatuszek bzu, to go trzeba zjeść na szczęście. Bez jest pyszny. ;)

PostWysłany: Pią 21:45, 22 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

jeanne napisał:
Uf! Bo już myślałam, że ktoś podmienił mą jaźń hahaha

Nie masz się czego obawiać ;)
jeanne napisał:

:hahaha:
Cytat:
Jaźnio! Już wiem, dlaczego nauczyciele są tacy przewrażliwieni na punkcie tego, że ktoś siedzi na oknie! Podobno w tej szkole jakiś uczeń nie wytrzymał presji i wyskoczył przez okno :O Właśnie miałam poszukać jakiś informacji.

Ha, a więc myślą, że Kopernik jest pełen potencjalnych samobójców bądź osób o słabej psychice, lub też, że wywierają dużą presję na uczniów. U mnie w byłym gimnazjum, powykręcali większość klamek z okien lub w niektórych były kraty chyba, żeby nam udaremnić takie rzeczy.

PostWysłany: Pią 21:46, 22 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Przyjedź <3

Tak <3
Ty, T.Love, Coma i Lao Che :serducho:
Wspaniale by było.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pią 21:47, 22 Kwi 2011
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Shitzune napisał:
No i jeszcze jest ten przesąd, że jak się znajdzie iluśtam płatkowy kwiatuszek bzu, to go trzeba zjeść na szczęście. Bez jest pyszny. Wink

A propos Wielkanocy to się chyba te bazie( no przynajmniej jednego) z poświęconej palmy zjada i to ma chyba zapewnić zdrowie czy coś tam ;)

Dodano 44 sekund temu:

O proszę:
"połykanie bazi zapobiega bólom gardła i głowy, a sproszkowane kotki dodawane do naparów z ziół mają moc uzdrawiającą"

PostWysłany: Pią 21:48, 22 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ha, a więc myślą, że Kopernik jest pełen potencjalnych samobójców bądź osób o słabej psychice, lub też, że wywierają dużą presję na uczniów. U mnie w byłym gimnazjum, powykręcali większość klamek z okien lub w niektórych były kraty chyba, żeby nam udaremnić takie rzeczy.

Nic dziwnego, skoro tutaj na samym początku roku była gadka żeby się nie przejmować ocenami tak strasznie bardzo :mrgreen: mówiłam już, że laska wpadła w tygodniową depresję, bo jej wychodziło 3 na świadectwo to się boją, oj boją.
I w sumie czytam opinie o szkole z 2009r, i większośc się zgadza, oprócz tego, że w szatni kwitnie handel narkotykami, nie zauważyłam! :(

Cytat:
jadłam kiedyś tulipana.

Po co?! O.o!
Cytat:
z poświęconej palmy zjada i to ma chyba zapewnić zdrowie czy coś tam Wink

Ja wiem, że jeżeli chce się mieć dużo orzechów, to trzeba jak biją dzwony podczas rezurekcji iść je obić patykiem :D

PostWysłany: Pią 21:51, 22 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 164, 165, 166 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 165 z 552

Skocz do: