A mnie się z wyglądu żaden z GA nie podoba, chociaż muszę przyznać, że Derek jest czasami ujmujący.
Ach, ja chcę już maj i Juwenalia! I duuuużo koncertów, już!
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ach, ja chcę już maj i Juwenalia! I duuuużo koncertów, już!
Też chcę!
Rzuciłabym wszystko i pojechała, gdyby grało FL, ale niestety, informacje od zespołu widocznie były bardzo niepewne :roll:
Ale jadę w tym roku na PR live, nie ma przebacz, będzie największa trasa w historii - 25 lecie Farbenów.
Z obecnego składu lubelskich Juwenaliów wybrałabym się chyba tylko na Kult.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 21:04, 22 Kwi 2011
Przyjedź <3
Mam zamiar zaliczyć Myslovitz, Hey, T. Love, happysad, Comę i rzecz jasna Lao Che ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ciepła galaretka hahaha No dobra mówi to osoba, która po kanapkach ze szczypiorkiem, jadła z nutellą Wink
Nigdy nie jadłaś ciepłej galaretkii? A budyń tylko taki rozmieszany w wodzie, nie piłaś? :D Ja dzisiaj zrobiłam sobie jedną kanapkę z serkiem, drugą z paprykarzem szczecińskim i mój talerz wyglądał jak flaga Polski :D jeanne to patriotka!
Cały rok czekam na juwenalia i darmowe koncerty :D
A w tym roku będzie jeszcze lepiej niż zwykle, bo tego samego dnia wypada jeden z koncertów, noc muzeów i moje urodziny. Best birthday ever. :3
jeanne, podziel się jedzonkiem!
Nigdy nie jadłaś ciepłej galaretkii? A budyń tylko taki rozmieszany w wodzie, nie piłaś?
Jadłam i ciepłą galaretkę, budyń rozmieszony w wodzie piłam i jadłam kisiel bez wody na sucho :hahaha:
Cytat:
jeanne, podziel się jedzonkiem!
Właśnie, ja się robię głodna od tych rozmów o jedzeniu ;)
Dodano 2 minut temu:
jeanne napisał:
Tak w ogóle to powiedziałam w szkole, że ja się nie przejmuje ocenami, bo już sobie
Jak się podzieliłam kilkoma zÓymi myślami, to mi koleżanka zasugerowała pracę w tym miejscu. Odpowiedziałam, że nie będę się musiała martwić o to czy dostanę się na studia i czy znajdę pracę :hahaha:
Jadłam i ciepłą galaretkę, budyń rozmieszony w wodzie piłam i jadłam kisiel bez wody na sucho hahaha
Uf! Bo już myślałam, że ktoś podmienił mą jaźń :hahaha:
Cytat:
Właśnie, ja się robię głodna od tych rozmów o jedzeniu Wink
Ja już się przejadłam, ale jak chcecie opowiem wam o smażonym serze jako masie w miodowych plackach ;>
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Odpowiedziałam, że nie będę się musiała martwić o to czy dostanę się na studia i czy znajdę pracę hahaha
To tak jak ja! Ew. powiedziałam, ze zostanę galerianką, ale ba! Po Koperniku, więc będę strzelać tekst:
- Kup mi spodnie, to obliczę ci pochodną/przyśpieszenie/tarcie itp.
Jaźnio! Już wiem, dlaczego nauczyciele są tacy przewrażliwieni na punkcie tego, że ktoś siedzi na oknie! Podobno w tej szkole jakiś uczeń nie wytrzymał presji i wyskoczył przez okno :O Właśnie miałam poszukać jakiś informacji.
O jaaaa, jakie piękne zdanie <3 :D
Skoro już mowa o niecodziennych posiłkach - jadłam kiedyś tulipana. No i jeszcze jest ten przesąd, że jak się znajdzie iluśtam płatkowy kwiatuszek bzu, to go trzeba zjeść na szczęście. Bez jest pyszny. ;)
Uf! Bo już myślałam, że ktoś podmienił mą jaźń hahaha
Nie masz się czego obawiać ;)
jeanne napisał:
:hahaha:
Cytat:
Jaźnio! Już wiem, dlaczego nauczyciele są tacy przewrażliwieni na punkcie tego, że ktoś siedzi na oknie! Podobno w tej szkole jakiś uczeń nie wytrzymał presji i wyskoczył przez okno :O Właśnie miałam poszukać jakiś informacji.
Ha, a więc myślą, że Kopernik jest pełen potencjalnych samobójców bądź osób o słabej psychice, lub też, że wywierają dużą presję na uczniów. U mnie w byłym gimnazjum, powykręcali większość klamek z okien lub w niektórych były kraty chyba, żeby nam udaremnić takie rzeczy.
Tak <3
Ty, T.Love, Coma i Lao Che :serducho:
Wspaniale by było.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 21:47, 22 Kwi 2011
Ha, a więc myślą, że Kopernik jest pełen potencjalnych samobójców bądź osób o słabej psychice, lub też, że wywierają dużą presję na uczniów. U mnie w byłym gimnazjum, powykręcali większość klamek z okien lub w niektórych były kraty chyba, żeby nam udaremnić takie rzeczy.
Nic dziwnego, skoro tutaj na samym początku roku była gadka żeby się nie przejmować ocenami tak strasznie bardzo :mrgreen: mówiłam już, że laska wpadła w tygodniową depresję, bo jej wychodziło 3 na świadectwo to się boją, oj boją.
I w sumie czytam opinie o szkole z 2009r, i większośc się zgadza, oprócz tego, że w szatni kwitnie handel narkotykami, nie zauważyłam! :(
Cytat:
jadłam kiedyś tulipana.
Po co?! O.o!
Cytat:
z poświęconej palmy zjada i to ma chyba zapewnić zdrowie czy coś tam Wink
Ja wiem, że jeżeli chce się mieć dużo orzechów, to trzeba jak biją dzwony podczas rezurekcji iść je obić patykiem :D