Od jutra testy, trzymam kciuki szczególnie za parę osób, przyjdę jutro, napiszę, będę uspokajać wszystkich spanikowanych. Dzisiaj w szkole było oprócz mnie 6 osób :roll:... Co poza tym? Nic ciekawego, co mogłabym ogólnie napisać. Powiedziałam, że nie będę narzekać, a znowu to robię :sciana:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
I jakieś trudne te reakcje masz bardzo Question Dasz radę, wierzę w Ciebie, na pewno jesteś zdolniejsza z chemii ode mnie przytul
Nie wiem, czy trudne, po prostu nie jest napisane z tego i z tego powstało to i to, a to już przekracza moje możliwości :(
I wcale nie :(
Spojler:
Cytat:
Rozumiem ( ściska, tuli, mizia i łaskoczę, rozchmurz się)
Ja z kolei mam tak, wiesz jak wkurzające jest jak masz blisko siebie osobę, do której tak bardzo byś się chciała przytulić, a nie możesz :C
Wiedziałam, że zjazd z tego humoru będzie okropny i jest... Umyję się, przeczytam raz francuski i będę rozpaczać pod kołdrą :(
Właśnie nie wiem, czy trudniej tak, jak ty, czy tak jak ja :(
Od jutra testy, trzymam kciuki szczególnie za parę osób, przyjdę jutro, napiszę, będę uspokajać wszystkich spanikowanych. Dzisiaj w szkole było oprócz mnie 6 osób Rolling Eyes..
To jednak stwierdziłaś, że przyjdziesz ;)
Cytat:
Powiedziałam, że nie będę narzekać, a znowu to robię ściana
No wiesz przynajmniej nie jestem jedyna, która narzeka :hahaha:
Spojler:
jeanne napisał:
Wiedziałam, że zjazd z tego humoru będzie okropny i jest... Umyję się, przeczytam raz francuski i będę rozpaczać pod kołdrą Sad
Mi już z dobrego humoru nic nie zostało
:hahaha: Stanowczo zbyt krótko to trwa :C
jeanne napisał:
Właśnie nie wiem, czy trudniej tak, jak ty, czy tak jak ja Sad
To cholernie męczące tak patrzeć i patrzeć na niego i wiedzieć, że nic nie możesz zrobić z tego co chcesz :( Możliwe, że jednakowo trudno.
Konwalia weź mnie trzepnij w mordkę żebym sie pozbierała Sad
Myślisz, że pomoże ? *trzepie w mordkę*
Pozbieraj się masz byś dziś wsparciem :!: Nie rozpaczaj, bo mi się już na rozpacz zbiera i to nie żart :przytul:
Myślisz, że pomoże ? *trzepie w mordkę*
Pozbieraj się masz byś dziś wsparciem Exclamation Nie rozpaczaj, bo mi się już na rozpacz zbiera i to nie żart przytul
Przekonałaś moją psychikę, przekonaj teraz moje kanaliki łzowe Sad
Chcesz mi powiedzieć, że za chwilę mogę zacząć płakać :hahaha: Nie po to tak ostatnio często od płaczu powstrzymywałam, żeby przez Twoje kanaliki łzowe teraz zacząć :D
Nie po to tak ostatnio często od płaczu powstrzymywałam, żeby przez Twoje kanaliki łzowe teraz zacząć Very Happy
No ja też się właśnie staram, a one głupie mnie nie słuchają, oderwę wzrok od laptopa, posłucham fragmentu, nawet zdania z piosenki i już jestem na skraju -,-
W dodatku nawet nie zauważyłam, jak wybrałam sobie opis, który mi sie z nim kojarzy :C
W dodatku nawet nie zauważyłam, jak wybrałam sobie opis, który mi sie z nim kojarzy :C
To chyba nie przestępstwo. Przecież tak naprawdę większość rzeczy Ci się z nim kojarzy więc nie można tego uniknąć ;)
jeanne napisał:
No ja też się właśnie staram, a one głupie mnie nie słuchają, oderwę wzrok od laptopa, posłucham fragmentu, nawet zdania z piosenki i już jestem na skraju -,-
To ja im mówię żeby posłuchały, może drugiej połówki jaźni wysłuchają ;)
Kochani wpadłam tylko powiedzieć dobranoc i prosić o trzymanie kciuków za testy :P
Dobrej nocy :*
Pon 21:20, 11 Kwi 2011