A bo koleżanka wylądowała w szpitalu już jakiś czas temu. No i z tego w mieście wysłali ją z diagnozą, czy czym uszkodzenie ośrodkowego neuronu ruchowego i zespół móżdzkowy i wysłali ją z tym do Krakowa licząc, że tam jej szybciej pomogą. No i ja się cieszyłam, że już jest w domu i wszystko pięknie, wróci do szkoły i będziemy wariować, a tu co? W Krakowie postawili jej piękną diagnozę, że udaje i wysłali do domu. Dziewczyna nie może chodzić, trudno jej się ruszać, dopiero teraz wróciło jej czucie chociaż trochę w buzi, ale nie, ona udaje, bo jej psychiatra dał przerysować jakiś obrazek i dała radę ;/ Jak jej robili punkcję to 15 razy zanim się udało gościówie trafić, zaraz praktycznie jej pozwoli po tym chodzić i tak wyglądało jej leczenie. No i co ona teraz ma zrobić? Jaki lekarz ją przyjmie z takim wypisem?
Cytat:
Przynajmniej inne niż tysiące podobnych i z Twoją własną opinią Very Happy
A bo koleżanka wylądowała w szpitalu już jakiś czas temu. No i z tego w mieście wysłali ją z diagnozą, czy czym uszkodzenie ośrodkowego neuronu ruchowego i zespół móżdzkowy i wysłali ją z tym do Krakowa licząc, że tam jej szybciej pomogą. No i ja się cieszyłam, że już jest w domu i wszystko pięknie, wróci do szkoły i będziemy wariować, a tu co? W Krakowie postawili jej piękną diagnozę, że udaje i wysłali do domu. Dziewczyna nie może chodzić, trudno jej się ruszać, dopiero teraz wróciło jej czucie chociaż trochę w buzi, ale nie, ona udaje, bo jej psychiatra dał przerysować jakiś obrazek i dała radę ;/ Jak jej robili punkcję to 15 razy zanim się udało gościówie trafić, zaraz praktycznie jej pozwoli po tym chodzić i tak wyglądało jej leczenie. No i co ona teraz ma zrobić? Jaki lekarz ją przyjmie z takim wypisem?
Biedna :przytul: Może się znajdzie jakiś lekarz posiadający mózg.
jeanne napisał:
A jak! Będe o nią walczyć, pf!
Nie wiem czy pani z polskiego nie powinna się zacząć bać :hahaha:
Biedna przytul Może się znajdzie jakiś lekarz posiadający mózg.
jeanne napisał:
Ale jaki ją przyjmie z takim wypisem? Zresztą ona już ma dość i się jej nie dziwię. Upokorzyli ją tam nieźle, zrobili z wariatkę. W zaleceniach ma stałą opiekę psychiatry, także...
Cytat:
Nie wiem czy pani z polskiego nie powinna się zacząć bać hahaha
Powinna. Pani "modrercy przychodzą na pogrzeby ofiar aby okazać im szacunek" ;X
Ale jaki ją przyjmie z takim wypisem? Zresztą ona już ma dość i się jej nie dziwię. Upokorzyli ją tam nieźle, zrobili z wariatkę. W zaleceniach ma stałą opiekę psychiatry, także...
Nieźle, nic dziwnego że ma dość.
jeanne napisał:
Powinna. Pani "modrercy przychodzą na pogrzeby ofiar aby okazać im szacunek" ;X
Niech tylko się cokolwiek odezwie Evil or Very Mad
Ciekawe czy zdaję sobie sprawę z zagrożenia :hahaha:
Po przekopywaniu google i książki z chemii od kilku godzin potrafię zrobić połowę zadań karnych, cudownie :C
I w ogóle nie wiem podstawowych reakcji z chemii i tyle. Sad
Ja poszłam na rozszerzoną chemię, a chemii nie miałam przez rok w gimnazjum i teraz jest yyy... A reakcji prawie w ogóle nie umiem rozpisywać
:przytul:
Ja poszłam na rozszerzoną chemię, a chemii nie miałam przez rok w gimnazjum i teraz jest yyy... A reakcji prawie w ogóle nie umiem rozpisywać
przytul
Ja umiem tylko uwzględniać współczynniki, tylko trzeba mieć najpierw, co wyszło. A on jest taki dobry z chemii i przy nim wychodze na debilkę :(
I dupa,
Spojler:
Chcę żeby tu był i mnie przytulił i nie wypuścił, a zamiast tego muszę się pozbierać zanim przyjdzie :(
Ja umiem tylko uwzględniać współczynniki, tylko trzeba mieć najpierw, co wyszło. A on jest taki dobry z chemii i przy nim wychodze na debilkę Sad
I jakieś trudne te reakcje masz bardzo :?: Dasz radę, wierzę w Ciebie, na pewno jesteś zdolniejsza z chemii ode mnie :przytul:
Spojler:
jeanne napisał:
Chcę żeby tu był i mnie przytulił i nie wypuścił, a zamiast tego muszę się pozbierać zanim przyjdzie Sad
Rozumiem ( ściska, tuli, mizia i łaskoczę, rozchmurz się)
Ja z kolei mam tak, wiesz jak wkurzające jest jak masz blisko siebie osobę, do której tak bardzo byś się chciała przytulić, a nie możesz :C