|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 113, 114, 115 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dzień dobry... *kicha*
Mam ogromny, przeogromny katar.
Jednak poza tym jest całkiem fajnie. Jak to w niedzielę.
|
|
Nie 11:59, 10 Kwi 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hej wszystkim :)
Byłam rano w kościele, bo potem umówiłam się z koleżanką, chociaż szczerze mówiąc najchętniej bym to odwołała i przesiedziała dzień w łóżku albo poszła spać.
jeanne napisał: | Dzien niewyspany wszystkim. |
Ja też jestem niewyspana oczywiście ;)
jeanne napisał: | Obawiam się, że nie dam rady się dzisiaj wziąć za nic -,- |
Też mam takie obawy, a jutro kartkówka z biologii i sprawdzian z francuskiego :(
|
|
Nie 12:28, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Też mam takie obawy, a jutro kartkówka z biologii i sprawdzian z francuskiego Sad |
Zrobiłam zadanie z matematyki, 30 zadań z chemii i nie mam już siły na nic więcej.
Nimfka hej!
|
|
Nie 16:22, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja się tak szybko przywitam- Dzień Dobry!
I już lecę, bo muszę uczyć się na sprawdziany z biologii oraz historii i pouczyć się z chemii... A chcę zdążyć przed wieczorem, bo o 21.00 są "Kości" :D
więc pa pa, wszystkim, ja już znikam :wink:
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Nie 16:32, 10 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wróciłam i zostałam dobita przez koleżankę. Dzwoni do mnie a z czego ty się uczyłaś do kartkówki z biologii, ja jeszcze nie zaczęłam, a z francuskiego długo się uczyłaś, nie zaczęłam jeszcze, a te zadania z matematyki jakieś dziwne, nie wiem nie widziałam ich od piątku :hahaha:
|
|
Nie 18:18, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zrobiłam sobie kolejny test mat-przyr i mam nadzieję, że nasz środowy będzie tak prosty jak ten z operonu, który robiłam Razz |
Nie będziecie mieć radioaktywnych biedronek ;)
Konwalia :przytul: Ja francuski olałam (norma) zrobiłam, a raczej przerobiłam 50 zadań z chemii i teraz próbuję zgnębić biologię, ale mi coś nie wychodzi, jakoś tak nie mam serca do nauki :(
|
|
Nie 18:41, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | jakoś tak nie mam serca do nauki Sad |
:przytul: Ja się zaraz za biologię będę musiała wziąć, bo francuski też olewam ;)
Miałam stanowczo za dużo czasu na myślenie w tramwaju :( A szkoda bo znowu zrobiłam się przygnębiona, choć koleżanka opowiedziała mi taka historię o dziewczynie z jej szkoły, że się śmiałam.
|
|
Nie 18:43, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Miałam stanowczo za dużo czasu na myślenie w tramwaju Sad A szkoda bo znowu zrobiłam się przygnębiona, choć koleżanka opowiedziała mi taka historię o dziewczynie z jej szkoły, że się śmiałam. |
Ja od rana jestem przygnębiona. Jego coś dręczy, sam nie wie, co, a zważywszy na to, że zbliża się dla niego niezbyt wesoły przedział czasu, aż cierpnę, jak to będzie :(
|
|
Nie 18:47, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
Ja od rana jestem przygnębiona. Jego coś dręczy, sam nie wie, co, a zważywszy na to, że zbliża się dla niego niezbyt wesoły przedział czasu, aż cierpnę, jak to będzie Sad |
:przytul:
Może nie będzie tak źle, bądź przy nim na tyle na ile możesz i wspieraj na tyle na ile dasz radę, a myślę że to doceni i będzie mu łatwiej.
|
|
Nie 18:50, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Może nie będzie tak źle, bądź przy nim na tyle na ile możesz i wspieraj na tyle na ile dasz radę, a myślę że to doceni i będzie mu łatwiej.
|
To na pewno. W tamtym roku się udało, więc i w tym powinno, tylko... Tylko, że teraz się bardziej boję. Bo niezależnie od tego, co będzie, ja też to przeżyję, a w tej kwestii on mi się nie pomoże posklejać. I mam wrażenie, że to będzie tak, dopóki on się nie poczuje lepiej, będę boska cudna, wspierająca oh ah i eh. Potem jeanne zrobi w tył zwrot i da nogę, bo nie będzie wiedziała, jak sobie z tym wszystkim sama poradzić ;/
|
|
Nie 18:59, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Tylko, że teraz się bardziej boję. Bo niezależnie od tego, co będzie, ja też to przeżyję, a w tej kwestii on mi się nie pomoże posklejać. I mam wrażenie, że to będzie tak, dopóki on się nie poczuje lepiej, będę boska cudna, wspierająca oh ah i eh. Potem jeanne zrobi w tył zwrot i da nogę, bo nie będzie wiedziała, jak sobie z tym wszystkim sama poradzić ;/ |
Rozumiem ;* Dasz radę ja w Ciebie wierzę :przytul: Poza tym zawsze możesz zwalić to na mnie, Ty będziesz jego pocieszać, a ja Ciebie, na tyle ile potrafię .
|
|
Nie 19:02, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rozumiem ;* Dasz radę ja w Ciebie wierzę przytul Poza tym zawsze możesz zwalić to na mnie, Ty będziesz jego pocieszać, a ja Ciebie, na tyle ile potrafię . |
Oj nie chciałabyś mnie pocieszać w takim stopniu, jak on, to wykańczające ;D
Po prostu mam ten strach, który on musiał czuć w moje urodziny. Wiem, że będzie mu trudno i że będzie w nim bardzo duża cząstka krzyczeć, żeby zostawił ten świat i przestał się męczyć.
I nie wiem po prostu, jak duża ta cząstka będzie.
|
|
Nie 19:05, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | I nie wiem po prostu, jak duża ta cząstka będzie. |
Bez względu na to jak dużo będzie dasz radę, szczególnie że zdajesz sobie sprawę co on może czuć. A potem minie będziesz miała ten czas za sobą i będzie lepiej :przytul:
jeanne napisał: | Oj nie chciałabyś mnie pocieszać w takim stopniu, jak on, to wykańczające ;D |
Nie wiem czy istnieję coś bardziej wykańczającego od myślenia o pewnej osobie albo patrzenia jak się do kogoś on przytula :hahaha:
|
|
Nie 19:10, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 113, 114, 115 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 114 z 552 |
|